- 1 Aralık 2019
- 5.724
- 23.388
- 348
- 30
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
Bundan 5 sene önce Eşim bana yeni bir telefon almıştı Kayınvalidem de köyden o sırada bize kalmaya geldi engelli bir oğlum var Tanıyan arkadaşlar bilir 6 yaşında çocuğa dikkat et telefonda düşürmesin kırmasın diye sürekli uyarılarda bulunuyordu eşim Bir Sabah kahvaltı hazırlarken koltuğun üstünde unutmuşum telefonu Çocuk almış yere düşürmüş Eşim bana bağırdı söylendi sana demedim mi Dikkat et falan diye o sırada ben kahvaltı hazırlarken nasıl dikkat edebilirim aramızda bir tartışma geçti sorun eşimin bana bağırması değil Kayınvalidemin ya da görümcemin yanında bana şiddetli bir şekilde bağırmasına çok tepkiliyim zaten bunu onun yanında yapmış olması tartışma sebebi Eşim işe gittikten sonra çocuğu alıp yatak odasına geçtim oturuyordum Kayınvalidem kapıya vurup içeri girdi Sen ne yapmaya çalışıyorsun çocuktan engelli maaşı alınca özgüvenin mi geldi senin eşinle tartışacak bahaneler arıyorsun gibi çirkin sözler sarfetti o zaman annem dayım rahatsız diye İstanbul'a gitmek zorunda kaldı 1 aydan beri onu yanındaydı ve Oğlum büyük bir ameliyat geçirecek di onun stresi de vardı Anneme özlemimde vardı Bana kayınvalide olaraktan ya da bir anne olaraktan bu şekilde üstüme gelip söylenmesine Sinirlendim bir anda sen veya Kızın bize geldiğiniz zaman her daim bir tartışma çıkıyor bize gelmenizi istemiyorum diye bir cümle çıktı ağzımdan bana o cümleyi kullandıktan sonra babamı aradım annemi çağırdım İstanbul'dan koca kadın benimle tartışıyor Yoktan yere ona bir şey söylemediğim halde tartışmadigim halde Eşim işe gittikten sonra üstüme gelip bana çirkin çirkin sözler söylemeye başladı şimdi eşimle Gayet iyiyiz esime o cümleyi kullandigimi soyledim bana karşı bir şey söylemedi Çünkü annesinin ahlagını da az çok biliyor Nasıl bir kadın olduğunu aradan 5 yıl geçmesine rağmen kayınvalidemle ilgili bir şey olduğu zaman Sen kadını evden koymuşsun diye cümleler çıkıyor Ağzından ve bu beni rahatsız ediyor Sizce burada haklı olan ben miyim kayınvaliden mi ve birkaç daha konumuz var yorumlarınızı bekliyorum ona göre açıklıkta getireceğim
Son düzenleme: