Öncelikle hakkınızda en güzeli en hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin

yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla karşınızda sizi sevmeyen canınızı yakmaya çalışan bir erkek görüyorum. Size yetersiz diyor ama kendisi orda burda şehir dışında.. o ne kadar yeterli bir baba ve eş acaba?
Üzülerek söylüyorum ki burada bir evlilik bir yuva yok. Adam istediği gibi takılıp geri düzenli aile hayatına dönebilmek istiyor. Şuan çok feci kullanılıyorsunuz. Hem çocuğuna bakılıyor, hem geri dönüp keyfine bakabileceği bir hazırda ev eş var. Çok şükür çalışan kendi kendine yetebilecek bir kadınsınız bana kalırsa bu bencil narsistten bir an önce kurtulun. Yenidoğan bir bebeğin heyecanıyla yaşamak yerine hazır olan yuvasından kaçmış. Kendinizi kurtarın bu adamdan, bu adamla çocuk büyütülmez, dertleşilmez, hasta olsanız sizi hastaneye götürmez, nazınızı tribinizi zaten çekmez. Fırsatınız varken kendi yuvanızı o yokken düzenleyin çocuğuyla haftasonları vs yine görüşsün baba&çocuk arasına girilmez ama o adamı terkedin o sizden çoktan gitmiş. Gitmediği yer siz değilsiniz hazırda dönebileceği ev, yuva, evlilik, eş. Düzenli aldatıldığınızı düşünmüyorum ama güvensiz bir insan. Kurtarın kendinizi vakit varken. Yaşlanmadan.