Eşimin 2 Senelik Manipülasyonları

Görmedim ticaretle uğraşıyor kendi işi yani.

2 aydır evden uzak olması büyük sıkıntı.
Birde çoğu kadın sizin gibi eşi gereksiz yere tartışma çıkardığında,huzurluk çıkmaması için yada adamı kaybetme korkusundan dolayı altan alır fakat bu kadınları onların gözünde daha da pasif görülmesine neden olduğu için hem aldatmayı ileri boyuta taşıyor adamlar hemde daha hadsiz tavırları sergilenmeye başlıyorlar. Her ne olursa olsun yapmanız gereken kendinizi ezdirmemeniz, haklı olduğunuz konuda kararlı olun.

Aldatan erkekler karısına bu kadar kötü davranmaz. Bilakis, süphe çekmemek için hediyeler falan alır
Onlar karısına hala saygı duyan, evliliğe önem verip devam etmesini isteyen adamlar. Bu adamda yok bunların hiç birisi, sevgi de saygı da sıfır

Adam kadını dövüyor, anneliğini beğense nolur beğenmese nolur, zerre önemi olabilir mi sürekli psikolojik şiddet uygulayan bir adamın fikrinin
Bence gerçekten bu kadın çocuğa iyi bakamıyor gibi şeyleri kafaya takıp cinnet geçiriyor. Vardır öyle tipler. Boşanmaktan başka çare yok

Başkası var muhtemelen belki de günlük ilişkiler falan yaşıyor. Kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsınız anladığım kadarıyla neden devam etmekte ısrarcısınız? Aileniz mi arkanızda değil anneniz idare et falan dediği için mi cesaret edemiyorsunuz.

Tüm erkekleri böyle sanıyordum demeniz de ayrıca tuhaf. Eşinizden önce hiç mi ilişkiniz olmadı? Yada babanız falan da mı böyle davranıyor annenize?
Annem idare et salla gitsin cevap verme bişey olunca diyor. Annemle babam birlikte yaşayınca çok sıkıntılılar sürekli didişiyolar tek başıma olsam önemli değil ama çocuğumu alıp anneme gitmek çok zor geliyor itiraf ediyorum. Kendi başıma düzen kurmam gerekiyor. Eşimden önce ilişkim oldu ama evlilikte bizim gibi beş altı senelik evli herkes böyle monotonluğa girer gibi zannetmeye başlamıştım gerçekten. Çevremdeki gezen eğlenen evlilikleri görene kadar.

Bence gerçekten bu kadın çocuğa iyi bakamıyor gibi şeyleri kafaya takıp cinnet geçiriyor. Vardır öyle tipler. Boşanmaktan başka çare yok
Evet aşırı derecede obsesif bu konuda. Çocuğa süt verdin mi diyor verdim diyor yemin ettiriyor mesela. Ama bu adam hariç kuzenimin eşi bile ya sen çok iyi bir anne oldun fln diyor. Çevremdeki herkes görüyor bi tek o tersini görüyor. İki senedir öğle arasında kendime vakit ayırıp eve çocuğuma gitmediğim gün sayısı çok azdır mesela.

Evet aşırı derecede obsesif bu konuda. Çocuğa süt verdin mi diyor verdim diyor yemin ettiriyor mesela. Ama bu adam hariç kuzenimin eşi bile ya sen çok iyi bir anne oldun fln diyor. Çevremdeki herkes görüyor bi tek o tersini görüyor. İki senedir öğle arasında kendime vakit ayırıp eve çocuğuma gitmediğim gün sayısı çok azdır mesela.
Çocuğunu o kadar çok seviyosa, anneyi hoş tutması lazım. Bebek annenin hissettiği herşeyi hisseder. Ayrılın o kişiden

Ya bıraksın bu işleri, çocuğunu çok düşünüyorsa annesine iyi davranacak, dövüp sövmeyecek! Gerçekten perde mi indi gözünüze de bu adam kılıklı yaratığa tahammül ediyorsunuz? Bir de çocuğunu çok düşünen baba pozlarında, bazı konular cidden çıldırtıyor beni 😤

Ya zaten ben bir, senedir şüpheleniyorum ama ispat olmadan bişey yapamam günah alamam gibi bir algıya kapıldım ama bana davranışları bile yeterli kanıt aslında bakınca
Adam sizi sevmiyor, evlilik böyle bi şey değil. İlla gözünüzle mi görmeniz gerekiyor? Evliliğe, sevgiye ihanet sadece başka bi kadınlada olmaz, şiddette ihanettir, yok saymakta ihanettir. Size kadın gibi eş gibi davranmıyor. Zaten evlilik hayatı yaşamıyorsunuz. Diğer erkekler böyle sandım yazmışsınız bi mesajınızda, hayır değiller. Diğer erkekler eşlerini el üstünde tutuyor, kıyamıyor sarıp sarmalıyor. Ne olursa olsun evliliğine sahip çıkıyor. Normali budur.
Toksik ite kaka giden, pamuk ipliğine bağlı evliliklere bakarak normali bu diyosunuz

Merhaba arkadaşlar. 5 senelik evliyim ve iki yaşında çocuğum var. Çocuğumuz doğduğundan itibaren hastane sürecinde başlayıp iki senedir devam eden psikolojik ve bir iki kere de fiziksel şiddete maruz kaldım. Lohusa sürecinde başlayan sürekli yetersiz annesin lafları ve kavgaları iki senedir devam ediyor. Çocuğumu dünyalar kadar seviyorum. Sürekli onun beslenmesi eğitimi uykusu vs iki senedir bütün dünyam böyle diyebilirim. Ama bu adamın gözünde sürekli yetersiz anneyim. Bunu da psikolojik şiddet olarak kullandığını anladım artık. Beyefendi iki kere yurtdışına tatile bile gitti asla karışmadım belki düzelir ruh sağlığı diye. Ama ben iki senedir evden işe işten eve şekildeyim öğle aramda bile koşarak çocuğuma bakmaya geliyorum. Ben işteyken çocuğa annem bakıyor. O yüzden annem de bir çok kötü duruma şahit oldu ama idare et hiç cevap verme boşver diyor.
Cinsel birlikteliğimiz iki senedir neredeyse sıfır diyebilirim ve kaç defa konuştuğum halde umrunda değil. Bütün bunları yaparken sürekli stresli işi olduğunu onu anlamadığımı söylüyor. Bu arada da bir iki aydır geçici süreliğine şehir dışında çalışıyor haftada bir geliyor çocukla bir iki oynuyor gezdiriyor gidiyor. Yani yüzde doksan ben yokmuşum gibi. Yaptığı iyi şeyler de var. Ama dibine kadar yalnızım. Adam bir öyle bir böyle davranıyor. İyi davranıyor ertesi gün kötü veya soğuk davranıyor. Beynim sis bulutu gibi. Konuşacak mantıklı hiç kimsem yok o yüzden buraya yazdım ki zaten bende de mantık ve zeka kalmadı bu süreçte.
Bosanmaman için hiçbir neden yok..zaten şuna boşanmış gibisiniz iletişimde. Ve ek olarak aldatıyor net

O sıkışmışlık hissi insanı hasta ediyor, hiçbir şey daha kötü değil ondan. Korkunç bir adam, siz de uyumlu birisiniz belli, bastıkça tepenize çıkmış, çocuk nasıl bakılır ondan mı öğrenilecekmiş, siz ona bir “HADİ ORADAN BE DÜRZÜ” yapıştırın. Ay hemen boşa be bunu bacım, kendine kötü davrandırma.

Kesin aldatılıyorsun ve bu duygusallığı da içeriyoe. Sadece fiziksel bir aldatma değil çok belli. Sen sırtından bu adamı atmazsan, o senden ayrılmak ister, boşanınca gider hemen evlenir hatta. Klasik hep aynı şeyler. Sen tekmeyi at gitsin. Ayrıca Senin olayında fiziksel, psikolojik şiddet var. 2 senedir sana dokunmayan erkek ya gaydir ya başkasına aşıktır.

Merhaba arkadaşlar. 5 senelik evliyim ve iki yaşında çocuğum var. Çocuğumuz doğduğundan itibaren hastane sürecinde başlayıp iki senedir devam eden psikolojik ve bir iki kere de fiziksel şiddete maruz kaldım. Lohusa sürecinde başlayan sürekli yetersiz annesin lafları ve kavgaları iki senedir devam ediyor. Çocuğumu dünyalar kadar seviyorum. Sürekli onun beslenmesi eğitimi uykusu vs iki senedir bütün dünyam böyle diyebilirim. Ama bu adamın gözünde sürekli yetersiz anneyim. Bunu da psikolojik şiddet olarak kullandığını anladım artık. Beyefendi iki kere yurtdışına tatile bile gitti asla karışmadım belki düzelir ruh sağlığı diye. Ama ben iki senedir evden işe işten eve şekildeyim öğle aramda bile koşarak çocuğuma bakmaya geliyorum. Ben işteyken çocuğa annem bakıyor. O yüzden annem de bir çok kötü duruma şahit oldu ama idare et hiç cevap verme boşver diyor.
Cinsel birlikteliğimiz iki senedir neredeyse sıfır diyebilirim ve kaç defa konuştuğum halde umrunda değil. Bütün bunları yaparken sürekli stresli işi olduğunu onu anlamadığımı söylüyor. Bu arada da bir iki aydır geçici süreliğine şehir dışında çalışıyor haftada bir geliyor çocukla bir iki oynuyor gezdiriyor gidiyor. Yani yüzde doksan ben yokmuşum gibi. Yaptığı iyi şeyler de var. Ama dibine kadar yalnızım. Adam bir öyle bir böyle davranıyor. İyi davranıyor ertesi gün kötü veya soğuk davranıyor. Beynim sis bulutu gibi. Konuşacak mantıklı hiç kimsem yok o yüzden buraya yazdım ki zaten bende de mantık ve zeka kalmadı bu süreçte.
Muhtemelen hayatında biri var.
Her iki durum içinde kendinizi boşanmaya hazırlayın.
Aldatma durumu yoksa bile hayat bu şekilde geçmez.

bence hayatinda baska biri var adamin.sehir disi is felan ozellikle bu olasiligi arttiriyor.baska bir aciklamasi yok bana gore

Gerçekten eşlerininin gözlerinin içine bakan adamlar var. Yuvasını herşeyin üstünde tutan eşler var. Gece bebeğe baktı uykusuzdur diye sabah eşine kahvaltılar hazırlayan eşler var. İlla ki lüks hediyeler güller böcekler değil
Evet çalışıyorum ekonomik koşullar beni korkutuyor ama. Haklısınız büyük ihtimal arada aldatılıyorum. Düzenli ilişkiye tahammülü olmaz bu adamın zaten.
evet yalnız bir kadın olarak ekonomik şartlar ve ülke şartlarında yaşam çok zor. Gerekirse 1 sene para biriktirin bu 1 senede sağlam bir boşanma avukatı bulursanız iyi bir nafaka tazminat ile de ayrılırsanız durumunuz daha iyi olabilir. Pat diye boşanmak zaten sizi ve çocuğunuzu yorar. Bu arada psikolojik de destek alın onlar da çok pahalı derseniz psikolog tülay kök youtube hesabında mavi oda ve kırmızı odası var oradan video izleyebilirsiniz benim çok işime yaradı birebir seans değil ama hıı bu bundanmış gibi aydınlanmalar yaşıyorsunuz. Allahım sizi kurtarsın inşallah her erkeğin böyle olduğunu sanmanız bile bir şiddet eğilimi ya. Bebeğiniz de bu zihniyette büyümesin sevilsin değer görsün. Sevilmediği değer görmediğinde normal zannetmesin🌸

Böyle bir adamın yanında çocuğunu büyütme.Cocuk ebeveynlerin davranışlarını kopyalar .Yarın çocuğun da sana babası gibi davranacak.Degersiz ve yetersiz hislerin daha da artacak.

Gerçekten eşlerininin gözlerinin içine bakan adamlar var. Yuvasını herşeyin üstünde tutan eşler var. Gece bebeğe baktı uykusuzdur diye sabah eşine kahvaltılar hazırlayan eşler var. İlla ki lüks hediyeler güller böcekler değil

evet yalnız bir kadın olarak ekonomik şartlar ve ülke şartlarında yaşam çok zor. Gerekirse 1 sene para biriktirin bu 1 senede sağlam bir boşanma avukatı bulursanız iyi bir nafaka tazminat ile de ayrılırsanız durumunuz daha iyi olabilir. Pat diye boşanmak zaten sizi ve çocuğunuzu yorar. Bu arada psikolojik de destek alın onlar da çok pahalı derseniz psikolog tülay kök youtube hesabında mavi oda ve kırmızı odası var oradan video izleyebilirsiniz benim çok işime yaradı birebir seans değil ama hıı bu bundanmış gibi aydınlanmalar yaşıyorsunuz. Allahım sizi kurtarsın inşallah her erkeğin böyle olduğunu sanmanız bile bir şiddet eğilimi ya. Bebeğiniz de bu zihniyette büyümesin sevilsin değer görsün. Sevilmediği değer görmediğinde normal zannetmesin🌸
Çok sağolun. Zaten para biriktirmeye başladım karar aldım bu konuda. Her ay maaşımın yarısını ona gönderiyorum mesela bu detayı söylemeyi unuttum. Bunu bırakmam lazım bunu bırakınca da iyice düşman oluruz artık. Tavsiye ettiğiniz videolara bakacağım. Bu aralar ben de narsist adamlar nasıl davranır diye anlatan bir psikolog var onu izliyorum o da bayağı uyandırdı beni bazı konularda

Back
X