• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi yurtdışına gönderdim...

1,5 ay neki canim ya. Biz evlendik daha bir ay yeni dolmustu esimle tam 6 ay ayri kalmak zorunda kaldik is dolayisiyla (ben almanyada kaldim o Istanbula gitti) ve o alti ay icinde tek bidefa gelebildi. Ben hic gidemedim isim dolayisiyla... birbucuk ay hemen gecer bence kendini üzme birbucuk ay ailenle olmanin tadini cikar bence

Ben olsam ben de üzülürdüm.
Sevdiğim adamla yeni kavuşmuşken 1.5 ay bana da uzun gelirdi.
O yüzden kızamıyorum konu sahibi.
Ama sayılı gün çabuk geçer derler.
Tekrar ailenle olmanın tadını çıkartmaya çalış :)

1,5 ay nedir ki ya.ve üstelik siz iki kere yurt dışında olmasına rağmen yanına gideceksiniz büyük şans. eşimi , çocuklarımı severm varlıklarını da ararım amaaaa şu an işten çıkınca evde kimse olmasa çıkınca işten makarna,içecek ve bir paket cigara aman Allahım yazarken gözlerim doldu, ben de böyle şeylere duygulanıyorum :D

Bugün 5. gün... iyi kötü geçiyor ama çok zor geldi bana. Maalesef bir kez gidebileceğim yanına maddi nedenlerden ötürü. 35 gün sonra görebileceğim. Geçmez gibi geliyor... Paylaşmak istedim yalnızca......

iş için gitmiş sonuçta, neden ağlıyorsunuz?
sağlığınız yerinde olsun gönüller bir olsun sayılı gün çabuk geçer.

ilk evlilikte zordur ayrı kalmak ya:cry:
o kadar bekliyorsunuz kavuşmak için sonra böyle oluyor:cry:
1,5 ay hemen geçer.bir uğraş bulun kendinize bence

Merhaba yeni üyeyim kızlar ilk konum eşimin seyahatine nasipmiş. Bu sabah eşimi yurtdışına uğurladım, henüz 3 aylık evliyiz 1 buçuk ay kalacak. Ben 2 kez yanına gidebileceğim ancak içime öküz oturdu resmen. Evimizde kalamıcam üzülürüm diye, annemlere geldim, 3 saattir uyumaya çalışıyorum ağlayarak uyanıyorum. Benim durumumda olanlar var mı? Lütfen bana 1 buçuk ayın kısa bir süre olduğunu söyleyin...
1 bucuk ay kisa bi süre:110::110:

3 ay öncesine kadar zaten annenlerin evindeydin. 1 buçuk ay için böyle ağlamalar biraz abartı değil mi? Bir de bu bir buçuk ay içinde 2 defa yanına gidecekmişsin.

4 yıldır sevgilimle uzak ilişki yürütüyoruz.
mayısta sözlendik, temmuzda nişanlandık, artık daha sık görüşebiliyoruz birbirimizin aile evlerinde rahat kalabildiğimiz için. ama öncesinde en az ayda 1, bazen 2 ayda 1 görüşebiliyorduk. valla biz ölmedik, hala yaşıyoruz...

hem birbirinizi özlersiniz iyi olur, aşkınız artar.

Ben anlıyorum sizi.
Erkek arkadaşım yaz okuluna kaldığından gelemedi Türkiye’ye o iki ay geçmedi :(
Üzülmeyin geçer. El işine vs başlayın stres falan kalmıyor.

bir tanidigin nisanlisi askere gitti,
valla kiz yemedi icmedi gun saydi,
biz de sosyal medyadan takip ettik,
cocugun askerden geldigine ben bile sevindim yahu yilda bir kez gorurum gormem :KK53:
esim de hele sukur dedi hatta, o ikisini de tanimiyor :KK70:

velhasili duygularini yogun yasamak bence cok kotu bir sey degil, yasayin,
ama evde kalmamaniz kismi bence olmamis,
insanin aidiyetlik duygusuna zarar verir bu bence,

ve de olum var diye dusunmek lazim her zaman, boyle acilari huzunleri sevgiyle/sukurle yasamak lazim. Hayata kusmek dogru degil.

kocası asker veya polis olup ayrı kalan ve bir de üstüne her an eşinin ölüm haberini alma korkusunu yaşayan kadınlar , anneler var bu ülkede. bir de onları düşünün. ne olmasından korkuyorsunuz tam olarak . yetişkin bireyleriz biz. çocukça bir tepki bu.

Merhaba yeni üyeyim kızlar ilk konum eşimin seyahatine nasipmiş. Bu sabah eşimi yurtdışına uğurladım, henüz 3 aylık evliyiz 1 buçuk ay kalacak. Ben 2 kez yanına gidebileceğim ancak içime öküz oturdu resmen. Evimizde kalamıcam üzülürüm diye, annemlere geldim, 3 saattir uyumaya çalışıyorum ağlayarak uyanıyorum. Benim durumumda olanlar var mı? Lütfen bana 1 buçuk ayın kısa bir süre olduğunu söyleyin...
1.5 ay kalacak ve siz 2 kez yanını gidebilceksiniz ee kısa süre kalicak ve yanına gidebilceksiniz buda bişidir, ayrica evde kalmamaniz kadar saçma bişide yok üzülürüm diye evde kalmamak nedemek? ? Annenlere gidince üzülmicek ama evde kalınca uzuluceksin bayağ bayağ saçma hemde büyük saçma ozaman neden 3 saattir uyuyamiyorsun annendesin üstelik. .

Cok kısa bir sure ben 7 aydır bekliyorum ve Atalık 24 de gelcek daha cok beklicem yani keske bizimde bir bucuk ay olsa Allah yardımcın olsun

Eşini sevip uzak kalmaya üzülüyor olmanın "buldumcuk" olarak nitelenmesi kadar saçma bir şey daha görmedim.

Evli olduğum insanı özlemem kadar doğal ne var acaba...
Buldumcuk sendromu eşinizi sevip uzak kalmaya üzülüyor olmanız değil, gitmesine üzülürsünüz diye evinizde kalmayıp annenize gitmeniz, ağlama krizleriyle uykudan uyanmanız, hem de 1,5 aylık bir ayrılıkta iki kere yanına gidip kalacak olmanıza rağmen.
Allah korusun bir iki sene falan ayrı kalacak olsanız Karataşlı Emine gibi sıyırırsınız herhalde.

Cok kısa bir sure ben 7 aydır bekliyorum ve Atalık 24 de gelcek daha cok beklicem yani keske bizimde bir bucuk ay olsa Allah yardımcın olsun

Sizin de Allah yardımınız olsun. Tüm sevenleri eşleri Allah tez zamanda sağlıkla ağız tadıyla kavuştursun inşallah.

Back