• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi yurtdışına gönderdim...

Konu sahibine amma yüklenmişssiniz. Yeni evliyken 1,5 ay insana 1,5 sene gibi geliyor kaldı ki ben yeni evli değilim ama eşim iş seyahatine çıkınca yine de hüzünleniyorum. Terör bölgesinde tek kalmak vb. örnekler verilmiş de insanlar şartlata göre olgunlaşır ve alışır konu sahibi de umarım böyle bir durumda olsaydı zor da olsa alışırdı.

Ailenizin yanında zaman daha çabuk geçer, siz demgidecekmişsiniz zaten sayılı gün diyip sabredeceksiniz konu sahibi. Kendinizi oyalayacak şeyler bulmanızı tavsiye ederim bu süreçte.
Ben beşinci senemden örnek verdim ama daha bir aylık evliyken, eşim 3 aylık göreve gitmişti. Cicim aylarını evde tek başıma geçirdim. Ne ağladım ne sizlandim. Çünkü abes geliyor bu bana. Hatta dram. Allah başka dert vermesin 1.5 aylık ayrılık ne ki?

Ben beşinci senemden örnek verdim ama daha bir aylık evliyken, eşim 3 aylık göreve gitmişti. Cicim aylarını evde tek başıma geçirdim. Ne ağladım ne sizlandim. Çünkü abes geliyor bu bana. Hatta dram. Allah başka dert vermesin 1.5 aylık ayrılık ne ki?

Herkes sizin kadar dirayetli olmayabilir işte ben de onu diyorum :))

Herkes sizin kadar dirayetli olmayabilir işte ben de onu diyorum :))
Arkadaşım daha iki üç aylık evlilik bu. Yıllardır ailesinin yanında yaşamış bı insan, bu kadar ayda kafayı yemez herhalde. Üstelik iki kerede yanına gidecek. Dirayet bunun neresinde. ;)

Arkadaşım daha iki üç aylık evlilik bu. Yıllardır ailesinin yanında yaşamış bı insan, bu kadar ayda kafayı yemez herhalde. Üstelik iki kerede yanına gidecek. Dirayet bunun neresinde. :KK66:

E demek ki onda yok işte o güç ki üzülüp ağlıyor. Türkçe de yazıyorum anlamadım ki neyini uzattığınızı.

Bu aralar canım ülkemin yeni gelinleri anormal derecede duygusal.:KK51:
Birkaç gündür böyle konular karşıma çıkıyor sürekli.

Merhaba yeni üyeyim kızlar ilk konum eşimin seyahatine nasipmiş. Bu sabah eşimi yurtdışına uğurladım, henüz 3 aylık evliyiz 1 buçuk ay kalacak. Ben 2 kez yanına gidebileceğim ancak içime öküz oturdu resmen. Evimizde kalamıcam üzülürüm diye, annemlere geldim, 3 saattir uyumaya çalışıyorum ağlayarak uyanıyorum. Benim durumumda olanlar var mı? Lütfen bana 1 buçuk ayın kısa bir süre olduğunu söyleyin...
Vay arkadaş! diyorum.

Vay arkadaş! diyorum.
ya inanın ben de 1 gün köye gitsem eski mis gibi yattgm yatagmda bile uyuyamyrm. 2 yıllık evlyz evde kıyafetlerini yikayckken kokusunu ozleyip yikaycgm kiyafetini giyiyorum sonra kendi kendime gülüyorum

ya inanın ben de 1 gün köye gitsem eski mis gibi yattgm yatagmda bile uyuyamyrm. 2 yıllık evlyz evde kıyafetlerini yikayckken kokusunu ozleyip yikaycgm kiyafetini giyiyorum sonra kendi kendime gülüyorum
Hobi olarak yine yapın da, eşinizin haberi olmasın bence :D Bu kadar arşa yükseltmeye gerek yok totoları.

Hobi olarak yine yapın da, eşinizin haberi olmasın bence :KK70: Bu kadar arşa yükseltmeye gerek yok totoları.
Hahah yaa valla diyordm evlennce geçer belki ama karsndaki insan özenli olunca daha da seviyor insan. Rabbim tüm ailelerin evini aşk sevgi merhamet doldursun inşallah.

Herkes mi kocasından illallah demiş bıkmış anlamadım ki. Daha bir aylık evli kadın özlerim diyor millet yine en güçlü en kocama tabi olmayan kadın benim pozlarında. :işsiz:

Kocadan bikmayla alakasi yok bunun. Herkes üzülür ama aglayarak uyanmalar devamli aglamalar filan??? 3 aydir birlikte yasiyorsun daha yahu düne kadar babanin evindeydin zaten.

Kocayla dogmus gibi yapiyor bazilari.
Aksine daha uzun yillar birlikte olunca, herseyi birlikte yapmaya alisinca ayri kalmak daha zor oluyor. Yillarin aliskanliklarini daha cok ariyor insan.
4 yillik evliyiz esim iş icin 1 haftalik gidince inanilmaz canim sıkılır buna, patlarim ama yeni evliyken oyle degildim zamanla oyle oldu.

Merhaba yeni üyeyim kızlar ilk konum eşimin seyahatine nasipmiş. Bu sabah eşimi yurtdışına uğurladım, henüz 3 aylık evliyiz 1 buçuk ay kalacak. Ben 2 kez yanına gidebileceğim ancak içime öküz oturdu resmen. Evimizde kalamıcam üzülürüm diye, annemlere geldim, 3 saattir uyumaya çalışıyorum ağlayarak uyanıyorum. Benim durumumda olanlar var mı? Lütfen bana 1 buçuk ayın kısa bir süre olduğunu söyleyin...
Neden gitti yurtdışına

12 ay asker bekledim
2 yıl kadar da iş sebebiyle ayrı yaşadık
Ki mesleği asker polis olanların eşleri burda
Hep göreve giden eşlerini bekleyenler var
Kaptan gemici eşleri var
1,5 ay Bana şu an bi haftasonu gibi geldi :)

Back