eşimi utandıracak menü önerisi istiyorum :)

Size güvenmeyip misafirleri eve çağırmıyor ama yinede yemekleri sizin yapmanızı istiyor bu nasil iş Turk milleti kadar misafiri abartan bir ulke yok heralde. O yuzden misafir ağırlarken gerim gerim geriliyorum. Tatlısından tuzlusuna kekine fln ne kadar abartı seyler ya. Gelen misafir yemek yemeyen geliyor bizimle vakit geçirmeyemi.
Ama eşiniz cok ayıp etmiş, bence menüye odaklanmak yerine size söylediği seyleri düşünün

Son düzenleme:
Arkadaşın yanlış anlama ama böyle adamları aç bırakacaksın. Bu işin bu lafların eyvallahı olmaz. Olursa sen daha bunun laflarını çok duyacaksın demektir. Tahminim yaşın küçük. Kendini ezdirme. Yemek bilmiyorsan bilmiyorsun bitti. Elinden geldiği kadar yapabildiğini yaparsın o da zıkkımlanır
Sen hizmetçi değil o adamın eşisin. Her şey eşit. Devir eski devir değil. Yemeği kendi yapsın o kadar biliyosa bey ağa. Ya da gelip yardım edecek beraber yapılacak o verilecek yemek.
Yüz vermeyin arkadaşlar, sonra haberlerde izleyip ah vah etmeyelim.

Ne yemek yaparsanız yapın içine mümkünse arsenik ekleyin!
adam sizinle iddialaşmamış adam size sürüyle hakaret etmiş. Siz hala menü diyorsunuz? Olayın ciddiyetinin farkında mısınız?

herkesın hemfıkır oldugu nadır konulardan bır tanesı liona
ve fıkırler ortada tepkıler ortada

ne yapmayı dusunuyorsunuz ?

Daha 1-2 ay öncesi bebek konusunu açmistin buralarda, ne bosanmasi? Böyle igrenç bir olayin igrençligini anlamak için, ille burdaki yorumlarami ihtiyacin var? Burda 1 tane yorum bile seni hakli bulmuyor. Hiçbiri demiyor ki "evet kendini kocana ispatla" diye. Yani bunca insan bunu tek basina görebiliyorsa, sen oooooonca olay yasadiktan sonra niye görmüyorsun?

Halen yok bana güvenip güvenmiyor diye konusuyorsun ya. Adamin sana saygisi yok SAYGI YOK! Yemek yapabilmen, buna güvenilmesi neye yarar?

Bazen gerçekliginden süphe ediyorum sanki bizimle dalga geçer gibi konu açiyorsun. Artik onca konudan sonra insan pes diyor. Kaç defa buralarda yazildi çizildi ve israr ile 2 ay sonra yine ayni tarz konular açiyorsun. Esin linçi yiyor (hakli olarak) sende güya yorumlardan ders almis gibi birsey yazip hoop 1 ay sonra yine ayni tarz konu.

Fakemisin degilmisin bilmiyorum ama gerçeksen, bu kocadan asla bosanmayacagini biliyorum.

Ha bide en kisa zamanda o arkadaslarinida davet edersin, 4 4lük agirlarsin esine göstermek için. Sonra yine burda konu açarsin baak ben tam agirladim, yapabiliyorum diye.

Yani bu adama yemek yapmak istiyorsunuz hala
Ben bu hakaretler uzerine hic yemek yapmazdım

Zıkkımın pekini yap o adama başka menü paklamaz. Sen kendini biliyorsun bırak ıspatlama derdine girme hiç. Yerinde olsam birdaha kimseyi kabul etmem ne eve ne anasınım evine. Nasılsa adamın dilinden hakaret düşmüyor böylesine napsanda yaranamazsın uğraşma.

Adam size sormadan misafir davet ediyor. Bu durumda yemekleri kendi yapacak sandım ben. Ama yok hazır ve nazır hizmetçisi emir almak için bekliyor. Sen yapacaksın diyor ya inanamiyorum. Ya annesi ya siz. Kendi balkabağı gibi duracak kenarda. Ne bu adam padişah mı? Normal olan size danışarak eve davet eder. Sonra da birlikte her şeyi hazırlarsınız. Ya bu herif adım kadar eminim bir bardak su almaktan aciz biri. Buna rağmen size ne yaptın ki diyor. Madem öyle bulaşıkları o yıkasaydı. Ne sanıyor kendini hayretler içindeyim. Ve siz hala ben süper bir hizmetçiyim bunu kanıtlamam gerek derdindesiniz.

Kurdunuz sofrayı. Ailenizi çağırdınız diyelim. Kendi ailen olunca bak nasıl yapıyorsun der. Onun arkadaşlarını çağırdınız diyelim. Kendi sakat gibi kenarda oturmasına rağmen bence eksikler vardı der. Ayrıca artık sürekli arkadaşlarını çağırır size de hazırla diye emreder. Ya hiçbir şey bulamazsa bunlar ne biçim yemek git annemden öğren der. İki gün sonra da sen ne yaptın ki der.

Mesela olayı tersine çevirelim. Ben yine bir şeyler yapabiliyorum sen onları da yapamazsın bir adet yemek dahi çıkaramazsın deyin bakalım o size ben harika sofralar kurarım diye kendini ispat etmeye çalışır mı?

Misafirin yanında kalkıp bir çay döker mi eşiniz? Hayır. Çünkü hizmet etmek onun ayarını düşürür. Hizmet etmek aşağılık bir eylemdir ve bir kadına yakışır. Adamın düşüncesi bu. Siz de hala hizmet etmek için arayıştasınız. Ne diyeceğimi bilemiyorum

sızınkı tartısma degıl de daha cok sanıldıgından daha becerıklı oldugunuzu anlatmaya calısmıssınız gıbı yanı agzının payını verıp had bıldırmıs olsaydınız dedıgınız gıbı tartısmıs olsaydınız suan bu konuyu acmıs olmazdınız bunca lafın ustune mukellef menu ıstedıgınıze gore tartısmanız esınız acısından ıse yaramıs gorunuyor
sızın sesınız bıle duyulmamıs anlasılan
aslında aklı basında bırısınız neden boyle bırsey yaptıgınızı anlayamadım bu konuyu ben acsam yorumunuz benım gıbı olurdu emınım cunku normalde sız boyle bırı degıldınız noldu sıze boyle nıye kendınıze bunu yapıyorsunuz

Tek çocuk yetmemiş bu adama 2. çocuğu mu yapacakmış
Yazınca kızıyorlar ama yani bazılarına müstehak gerçekten bu davranışlar.

Benim öğrenci evim genelde dağınık ve kirli olurdu. Tezgahta bulaşıklar birikirdi vs. Tek yaşadığım dönemde canım istemediği için günlerce tek iş yapmaz haftalarca evi süpürmezdim. Bu temizlik sorunu yüzünden bir haftadan erken kimseyi çağıramazdım evime. Ama çok güzel yemek yaparım. Belki konu sahibi de benim gibi dağınıkgillerdendir .

Misafir ağırlamayı etkileyen şeyler bunlar neticede. Yanılmıyorsam küçük çocuğu vardı konu sahininin. Ben tek yaşamama rağmen kedili de olduğum için evim haftada 1-2 günden daha uzun süre pırıl pırıl olmazdı. Çocukla çok daha kolay dağılıyordur eminim. Ev işlerine yetişemiyorsa annede ağırlamak istemesi bana mantıklı geldi.

Üniversitede bıraktığınız bölüm afla dönebileceğiniz bir bölüm müü

Olaylara normal tepkiler veren insanlar derken konu sahibi, eşi ve kayınvalidesini kastetmiştim.
Burada yorum yapan üyelerden değil kesinlikle, yanlış anlaşıldım.:)

Sizin kocanız size daha ne kadar hakaret etmeli ki gözden düşmeli? Önceki konularınızı da hatırlıyor gibiyim adam sizi hizmetçi yerine koyuyor insandan saymıyor siz hala bir şeyler kanıtlama derdindesiniz. Hoşunuza mı gidiyor değersiz hissettirilmek anlamadım ki. Bir de özür dileyinceye kadar unutmayacağım demişsiniz bu 1 değil 2 değil. Siz affettikçe adam yüz buluyor siz hala bana menü söyleyin de kocama kendimi kanıtlayayım derdindesiniz

herkesın hemfıkır oldugu nadır konulardan bır tanesı liona
ve fıkırler ortada tepkıler ortada

ne yapmayı dusunuyorsunuz ?
Misafir falan agirlamaktan vazgeçtim haklisiniz. Ben asil sorunların farkindayim aslında. Sadece sana guvenemedigimden eve cagirmadim dedi ya onu çürütmek istemiştim. Ama kendimi yormama degecek bi karakter değil karsimdaki haklısınız. Kendisine de her aksam anasinin yaptigi ve kendisinin öve öve bitiremedigi peynirden koyucam önüne. Bide ekmek. Sorarsa da ben bişey beceremiyorum annenin peynirini ye cok seviyosun zaten diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…