eşimi utandıracak menü önerisi istiyorum :)

Tavuk corbasi
Pilav ustu ,haslanmis kizarmis tavuk
Salata
Yogurtlu Semizotu
Karniyarik
Hashasli revani
Meyve esimin amcasigili davet etmistik menum bu sekildeydi yemek arkasina cay tatli biraz aradan sonrada meyve, cok doyurucu ve goze hitap ediyor esimde konuklarda cok memnun kalmisti

et sote , pilav , mercimek çorbası ( yağını tereyağ nane kızdırıp döküyorum) , biber dolması , semizotlu yoğurt , hazır yufkadan yumuşacık kol böreği, havuçlu meze, salata , ağlayan pasta

Tepki anlayışımız farklı menü yazasım gelmedi. Niye kendini yorcaksın bu adama o kısımdayım. Sanki önce özür dilenmesi gereken bir durum var gibi ama neyse ben karışmayım sen mutlu mesut yaşa.

Yazmayacaktım ama dayanamadım, sizi en iyi anlayan insanlardan biri olduğumu düşünüyorum çünkü Liona Esposito , sen de beni tanırsın konumda canın çıktı bana dert anlatana kadar zamanında...

Seni öyle iyi anlıyorum ki, bu konu başlığındaki "eşimi utandıracak menü önerisi" yazdıktan sonra koyduğun gülücüğün, aslında yaşadıklarını normalleştirme ve sevimlileştirme çabası olduğunu, eşinden değer görerek, sıcacık mutlu bir yuvada yaşayan insanlardan biri gibi hissetme gayretini, tatlı tatlı atışmışsınız da iddiaya girmişsiniz, yemek yapacakmışsın gibi hissediyorsun değil mi? Yaşamak istediğin şeye uydurmaya çalışıyorsun hayatını, ama bu gayreti tek başına gösteriyor olmaktan nefret ediyorsun, "bir gün acaba" diye diye sürdürüyorsun gayretini, psikolojin bozula bozula...

Sana önerim yok, çünkü ben de aynı durumdayım çok uzun zamandır. Allah bize kalkıp gitme gücü, ya da kocalarımızın kalbine sevgi versin. Değer görmeme hissi iğrenç, çok zor bir his.

Sana buradan sarılıyorum, eğer yanılmadıysam ve sen de benim gibi hissedenlerden isen...

Ben konuya karışmam menü önerisi yapıp kaçacağım.
Mercimek çorbası
İslim Kebabı
Şehriyeli pirinç pilavı
Cacık
Havuç tarator(olmasa da olur)
Salata da olmasa da olur.
Tatlı olarak 5 kaşık tatlısı(yapımı çok kolay)

Konu sahibi menüye karar verdiniz mi merak ettim Liona Esposito
misafir çağırmayacağım hiçbir şey hazırlamayacağım hatta ben oğlumla o gelmeden yedim ona da bişey hazırlamayacağım. madem adım yapmıyor oluyor bari yapmayım da yorulduğum yanıma kar kalmasın. burdaki herkes haklı herkes doğru söylüyor.
başkasının konusu olsa ne yemeği ne misafiri diye uzunca dizdiririm ama kendime gelince hiç mantıklı düşünemiyorum basiretim bağlanıyor sanki.

çocuğumun 3 yaşına yaklaştığı halde hala konuşmamasını bile benim suçum olarak görüyor. anneliğime laf eder, yemeğime laf temizliğime laf. ben neden hala bişeyler ispatlama çabasına gireyim ki.
adamın hakkı boşamak iken cesaretsizliğim yüzünden yapamıyorum bi de üstüne ona sürekli kendimi mi anlatmaya uğraşacağım. ben öyle yaparsam belki utanır dedim ama burdakiler haklı utanmaz ona bile kulp bulur onu bile eleştirir. değmez.

Ne güzel bakın yanlış düşündüğünüzü fark etmişiniz. Hayır şöyle ama böyle ama eşim özünde iyidir diyerek yanlışı doğru gibi göstermemeniz çok güzel.
evet eşiniz kaba annesi ondan da kaba. Hayır oğlum öyle değil böyle diyeceğine daha saçmalıyor.
taviz vermeyin. Yaptığınız yemeği beğenmiyorsa kendisi yapsın. Olmadı anası yapsın.
canınızı sıkmayın

zorla kendımı sevdırem dıyosun saygım sonsuz dusuncene tabı. adam yerden yere vurmus sen ıspat pesındesın olur . o da olur. ama sen sureklı omrun boyunca yetmeye calıscaksın.. ıspat etmeye .. ben buyum aslında dıyıp gozune sokmaya calıscaksın o da sureklı yerecek.. allah yardımcın olsun

Yanlış hatırlıyorsam düzeltin ama sizin daha önce de eşinizle alakalı misafirliğe gittiğinizde insanların yanında illa yardım et diye tutturduğundan bahsettiğiniz bir konunuz yok muydu?

Bu konuda en sonunda karar vermişsiniz bir şey yapmayacağım demişsiniz. En doğrusu da bu olur ama işin aslı sizin genel olarak hayatınızla ilgili daha kesin kararlar vermeniz gerektiği. Eşiniz gerçekten -kusura bakmayın ama- bayağı hödük biri. Böyle bir insanla nereye kadar devam edebilirsiniz bunu bir düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…