- 4 Ekim 2007
- 1.616
- 4.232
- Konu Sahibi Liona Esposito
Mükellef bir sofrada kursanız bir şey ispatlamış olmayacaksınız ki. Eşiniz size dediğini yaptırmış olacak. Zaten amacı bu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerek yok bu zamana kadar anlamamış bu saatten sonra da anlamasın hiç yorma kendini lüzumsuz laflara takılma ben den bir arkadaş tavsiyesiasıl sorun tabiki menü değil, ben onu o konuda bi utandırayım ben yanılmışım desin de diğer sorunları çözmeden zaten eskisi gibi olacak değilim onunla @Fil Bo Riva
ya çok haklısınız bu konuda ama ben o hakareti zaten unutmayacağım kendisi af dileyene kadar. sadece iki lafından biri sana güvenemedim ağırlayamazsın olduğu için çokta güzel ağırlayabileceğimi göstermek istiyorum yoksa her zaman kendini bu konuda haklı görecek. hatta şimdi yapmasam ne oldu bak haklı çıktım cesaret edemedin diyecek
Çok üzülüyorum Liona'yaÖzür dilemek mi?
Liona'nın eşi hayatta özür dilemez, yine köye gitmiş adam, misafirlerini de köyde ağırlamış, bahanesi de süper, Liona'ya güvenmiyormuş ama yemeği yine de Liona yapsın istemiş çünkü anneciğinin yanında delikanlılığını göstermesi lazımdı, bir güzel azarlamış karısını da daha ne olsun, muhteşem ailesine nasıl bir evlat nasıl bir delikanlı olduğunu yine yeniden ispatlamış.
Bizim kız hala menü soruyor ne'ymiş eşi utanacakmış, ahhh Liona aahhh biz anladık eşinin süper bir manüplatör olduğunu, kendisi anlamadı.
Kızacak yazdıklarıma lakin bu adamın tek derdi ailesi, ailesine kendini ispatı ve kıymetli köyü, altınları bozdurtur araba alır, sudan sebeple kavga çıkarır köye gider, pandemi de sokağa çıkma yasağı olur gizli saklı yollardan bayram kutlaması için köye gideceğim diye tutturur, sürekli bir azarlama, aşağılama.
Şuraya yazıyorum, ne zaman olur bilmem ama çok da sürmez bir kavgayla oğlunu da alır köye anne babasının yanına yerleşir, Liona'da oraya yerleşmek zorunda kalır.
Ama dert menü, ki menü konuşulacaksa bu konu bdvde olamaz onu da belirteyim.
asıl sorun tabiki menü değil, ben onu o konuda bi utandırayım ben yanılmışım desin de diğer sorunları çözmeden zaten eskisi gibi olacak değilim onunla @Fil Bo Riva
Tabiki susmadim sessiz kalmadim annesinin yaninda tartistik annesine de kendisine de neler söyledim ama anlayacak kapasite yok ki. Eve gelince de tartışma dışında bi konusmamiz olmadi. Başta barışmaya çalıştı sonra ben orali olmayınca tekrar suçlayıcı konuşmaya basladi. Ben menu hazirlamak istedim ama kendisine degil ki herhangi bi misafire. Bak yapamadın cesaret edemedin ne oldu yemedi mi hani misafir cagiriyodun diyecek bana biliyorum.Bu kadar hakarete, aşağılanmaya ve annesinin yanında ezilmenize hiçbir tepki vermediniz mi o an? Sadece susup dinlediniz mi eşinizi? O kadar çok yerde iğrenç kelimeleri var ki okurken nerede patlayacak bu kadın diye bekledim. Neden bu kadar pasifsiniz? Küçücük çocuğa bile öte git desen 'benimle böyle konuşamazsın' diyor artık. İnsanın önce kendine saygısı olmalı. Sizin kendinize saygınız olmazsa kimsenin olmaz.
Bu hakaretleri duyup da 4 4lük yemek çıkarsanız adam(!) demeyecek mi e demek ki istediğim gibi sayıp sövebilirim zaten susuyor. Ohh bir de mis gibi yemek yaptırdım.. Sizin yerinizde olsam o anda evi terk ederdim. Misafir menüsü hazırlamak değil bir makarna haşlamak bile gelmezdi içimden. Nasıl motive olabildiniz buna şok içindeyim.
Okuduğum konuya inanamadım
Derdiniz menü mü? Böyle bir adama o kadar laftan sonra ekmek vermem be siz menü soruyorsunuz. Hee kocanız utanacak, sırtınızı sıvazlayacak iyi menü çıkartırsanız eminim.
Aferin devam böyle. Arşa değdirin adamın bir taraflarıno, kendinize değer vermemeye de devam edin böyle. Çok güzel.
Yazdıklarınız boşanma sebebiyken menü soruyorsunuz ya bak okudukça şok oluyorum, inanamıyorum.