Eşimi tanıyamıyorum artık:(

4 aydır işsiz gündüz kahvede şuan akşam evde..
çalıştığı zamandada gündüz kahvede akşam işteydi..
Bilmiyorum kii insanda heves kalmıyo hayatındaki insana bakıyorsun kendine bakıyorsun yapcak bişiyin yok..
Kabulleniyorsun..
Bi süre sonrada kendin istemiyorsun hiç bişiyi bıkkınlık geliyo herşeyden..
gezmek istemiyorum alışverişe eskisi kadar çıkmak içimden gelmiyo kalabalığı sevmemeye başladım..vs
boşanma noktasına geldim ama yine bu yüzden değil annesi yüzündendi..
birde kaynana çektim ben evlendiğimden beri üzerine üstlük..
yaşadıklarım anlatmakla bitmez yaşanmaması gereken ne varsa yaşadım ve yaşım 26..
hani onca yaşanmışlığa eşimin bu sorumsuzluğunuda görmüyorum artık çünki canım oldukça yandı..
baştan sona bilseniz anlarsınız benide..

bitanem herşeyi daha güzel yaşamak varken neden vazgeçiyosun kendinden..
hayat güzel bi kere geliyoruz bu dünyaya

canım çok üzüldüm umarım iş bulur yakın zamanda birde iş bulma şirketleri var netten bakın sizin yakınınızda varmı diye hastane vb gibi yerlere gönderiyorlar...

canım çok üzüldüm umarım iş bulur yakın zamanda birde iş bulma şirketleri var netten bakın sizin yakınınızda varmı diye hastane vb gibi yerlere gönderiyorlar...

Çok zor günler geçiriyorum inşallah bulur teşekkür ederim..

Anlamak istiyorum inan arkadaşım...
Destek olmak istiyorum inan ki..
Ama anlamıyorum maalesef...
Adam işsiz,kahve alışkanlığı var,kayınvalide sorunu var.
Aile desteğiniz var,ama siz kendimden geçtim diyorsunuz.
Üzgünüm ama mutluluk kendi kendine gelmez...
Neyse ben anlatamıyorum belki de ben yanlış yapıyorum bu hayatta... Hakkınızda hayırlı olsun inşallah..

ve evet dediğin gibi yaşın daha 26..
şimdikilere bakalım bir de:
artık liseden 18 yaşında mezun olunuyor. üniversitede de 1 yıl hazırlık, 1 yılda uzatınca mezuniyet 24, üstüne yüksek lisans koy o da 1 yıl uzat mezuniyet 27..
bundan sonra hayal kurmaya başlıyorlar..

hayat dediğin şeyin o kadar başındasın ki...
niye vazgeçesin?

üstelik sen daha şanslısın..Deneyiminle yaşadıklarınla..

bitanem herşeyi daha güzel yaşamak varken neden vazgeçiyosun kendinden..
hayat güzel bi kere geliyoruz bu dünyaya

Evet baya bi karışık şans verdim değişti sandım ama yanıldım hepsi bu kimse değişmiyomuş anladım ve şans verilmemeliymiş
çünki insan zaten mutlu ilşkisi evliliği yolunda giderken evliliğini şans vercek raddeye getirmez..
Ancak örnek olabilirim durumumda olanlara şuanda
teşekkür ederim iyi dileğiniz içinde saolunuz..

Son düzenleme:
arkadasim sen esine neden bukadar hak veriyorsun ki? Böyle yaparsan oda sana annesi gibi bakar ve ilgisi azalir tabiki, nasilsa arkami toplayan pisliklerimi kapatan var diye.

En basit örnekle, benim babamda bi ara böyle seylere kapilmisti aksamlari isten sonra eve gelince sikiliyordu beyfendi, ama isten sonra gelir illaki yemek ister sonra cikar neymis disarda yemek yemeyi sevmiyormus. Annem yemek yapmayinca, ütü yapmayinca, bulasik yikamayinca bagirip cagirinca nasilda düzeldi ama? Aynen senin dedigin gibi para varmi evde buzdolabi ne durumda haberi yoktu babamin ama annem parasina el koyunca nasilda tipis tipis annemin eline bakti (tabi burda en cok ceken biz cocuklar oldu evde yemek yok bulasik var :) )

Bence senin biraz hircinlanman lazim artik, yani nereye kadar sabir ediceksin. sabir tasi degilsinya??

merhaba cnm bnmm... ben eşimden vıcık vıcık sürekli dibimden ayrılmayan bi şekilde sevgi istemiyorumki.. dışarıda herhangi bi ortamda yolda bile elele tuutşup yürümüyoruz.. ben arkdasından koştura koştura gidiyorum elini tutmasam aklına bile gelmez..doguda yaşıyoruz ama ailesi görmüş geçirmiiş insanlar.. hala kaynanam ve kayınpederim birbirlerine cnm hayatım diye seslenirler.. 70 e merdiven dayamış insanlar bunlar..haftada 1-2 gün kahveye gitse neden yetmez anlamıyorum hergün gdiyor.. evde mal gibi oturuyroummm.. gelip yemek yiyip gidiyor.. iki gündür evi toplamadım bile inanın heryer havaya kalmış durumda ev çöplük giib olmuşş.. dayanamadım bugun topladım heryerii.. eşimse benim kıyafetlerimi yere atıp üzerinden geçiyor.. zoruma gidiyor.. sadece biraz incelik kibarlık saygı duyulmasını istiyorumm.. kaç kez beni ulu orta yerde rezil etmiştir kendince şaka yapıyor o sıra falan yüz kez bozuldugumu söylememem ragamen yapıyor..
bugunnnn kahvaltımı yapcaktım eşimde kalkınca kendisi yapsın dedim.. ama yine dayanamadım seslendim kahvaltı hazır geliyosan gel diye.. neyse geldi bi kelime bile konuşmadı.. direksiyon sınavına girdim.. sınavın nsl diye sorar demi insan.. onu bile sormadı.. o lokmalar bogazımda düğümlendi resmen.. sonra arkadaşlarını aradı neredesiniz dedi ve gitit yanına.. akşam yemegede gelmedii. umrunda bile deilim... kaç kez derdimi anlattım anlamıyor anlamıyor.. hatta diyorum ya mektup yazdım belkii okuyunca daha aklında kalır diye yine işe yaramadı.. ben neyapayımm... umursamıyorum diyorum amaaa kendimi kötü hisediyorum.... kulandıgı bardagı tezgahın üstüne koymaktan bile aciz.. sigara içer benim sigara kokusundan midem bulanır.. özelikle küskenn camı açıp havalandırmaz.. ee zaten küsüz ve ben iyicene kendimi kulanılmış hisediyorum.. bana deger vermiyor seviyorsaaaa böle sevmesin istemem.. ben dayanamıyorummm bi anda patlıycam ama nsl olcaka bilmiyorum..
onca yaptıgından sonra bugun kahvaltı hazırlayıp çağırmama ragmen bir kelime etmedi..direksiyon sınavını çok önemsedigimi biiliyor.. benle gelmedgi gibi sınav nsl geçti bile demedi ya.. allah onu bildigi giib yapsın benide.. eger zerre hatam varsaa allahımdan bulayımm.. okdr rhat söylüyorum bunu...

babanız anlamış ne güzell... kahvede adamın hobisi olabilir.. artık öyle bile düşünür oldumm.. arada gitsin eyvallah ama hergün bi adamın ne işi olur.. ya işsiz güzsüz evli deildir.. yada yaşlı emekliii bi adamdır gider..yani düşündükce aklımı oynatacagımı sanıyorum.. hadi şimdi konuşmayı deniyeyim anlamaz inanın o halimi görseniz çıldırırsınız artist artis üste çıkar.. nedesennnn üstüne bin laf koyar.. eşimm ben komada hastahanede yatsam emin olun komada nslsa yapacak bşyim yok ha hastahanede beklemişim ha kahvede der gider.. inanın yok artıkkkkk dersiniz belki bunu okudugunuzda ama gerçekten der.. ben adet sancısı çekerken kalkıp gitmiş. ki ben adet oluncaa inanın acilli oldugum zamanlar olur..şuanda inanın düşünüyourm ve hiç bşy bulamıyorum... neyapcam bilmiyorum.. babam süürekli arar beni akşam neyapıyosunuz diye.. eşin neyapıyor der tv izliyor derim.. halbuki kahvededir.. bıktım valla.. her teli kapadıgımda galmak istemiyorum artık..haftaya annemlere gitcemmm.. eşimde ne yapıyorsa yapsın...

amin cnm inşşş inşş allahım sesimi duyarda hemen işe girerim... eşim son dakikalarını oynayıp bitirmek üzere.. şuanda ona sorun hiç bi sorun yok gayet mutlu bi çiftiz deer.. ben anneme söylesemmm kızın abartıyor der.. üste çıkar yalancı ben olurum inanın..

Böyle tiplere de sinir olurum. Sanane ya niye yalnız geldiyse geldi.
Sorulacak soru mu bu?
Görgüsüz insanlar...

yani inanın aklımın ucuna gelmez benimde öle şeyler.. kızlar hatta aaa ben olsammmm küserdim konuşmazdım nsl gelmez falan diyolardıı.. bende artistleniyorumm niye gelcekki gelse neyapcak bekliycek boş boşş.. yalnız gelince daha rahat ederim ben.. sınavlarada yalnız giderdim falan diyip salladım inanın..

arkadaşım dün de yazmıştım dayanamadım yine yazıcam
senin hatan ne biliyomusun hala yufka yüreklisin hala kahvaltıya çağırıyosun etrafı topluyosun
yeter yapma taviz verme kullandırma kendini ya
vallahi çok üzülüyorum haline
hiçbirini haketmiyosun
ben erkek olsam senin gibi eşim olsa başımın üstünde taşırım ki böyle yapıcak erkek de çoktur çevrede
gençliğine güzelliğine yazık
artık kendine gel lütfen

alah sanada yardım etsin cnm.. ben 3 yıl sonra bu adam deişmezse sanırım mezarda olurum dayanamam..senin avantajın çalışmak en aızndan hafta içi düşünmessin kurmassın kafanda aynı şeyleri.. bense sürkeli düşünmekten deli olcam.. allahım ya ona bi yol göstersin yada bana.. sonunda rabbim yollarımızı birleştirirmi ayırırmı hiç bi fikirm yok..

aynen cnm huylu huyundan vazgeçmiyor.. hani evlenince huyu deişir kötü alışkanlıgı varsa terkeder onu.. falan gibi şeyler söylerler ya yalan.. bencee iyicene sapıtıyorlar düzelmeyi bırakın tanıdıgınız giib kalsa öpüp başımıza koyarız..

ilahi cnmmm vallahi gülümsettin yazını okurken.. allah razı olsun senden:) arpasını yemini veriyosun demek:) 7 sene geçince demek böle oluyor ben daha kendimi olmayan cicim ayında gördüügüm için belki bukdr dert ediyorum herşeyii.. sen para isteyince veriyormuş.. ha bende istedigimde biraz söylensede veriyor.. çık gez diyor.. ama iki gün üstüste çıksamm para istesem bu nkdr gezme para harcama diyor. neyapcagımı şaşrıdım.. evde oturmaya alışkın biri deilim ha evcimen tarafımda vardır.. yeri gelir 10 gn çıkmassam dışaıryı aramam yeri gelir iki gün üstüste evde oturamam..valla inanın ailem arkadaşlaırm bulundugum şehirde olsaydı bukdr takmazdım kaafama..eşimin okdr arkadaşını tanıdım hepside eşim gibi ondan anlaşıyorlar kahveden çıkmıyorlar.. ama bitane arkadaşı var karısının gözünün içine bakmadan duramaz.. okdr seviyorki gercekten belli ediyor.. hiç bizaman adamın "ben" dedigini görmedim herzaman eşinide kasdederek "biz" derr..imreniyorummm hemde nsll.. ne eksigim var kii.. duygusal aşk flimlerini izlemiyorum çünkü canım sıkılıyor.. vay be ne aşklar var diyorumm üzülüyorum..malesef duygusalım keşke olmasaydımm ama elimden bşy gelmioo..

vala bi sofra hazırlarım dersinizkiiii misafirmi gelcek.. severek yapıyorum şimdi kendimede hazırlıycam mesela... eşim kahvede ne yer bilemem.. allahım herkesi dogru yola iletsin neidiyimm... mutsuz ve üzgünüm şu sıralar.. 10 ay içnde çogu kez böyle oldu alıştım ama yinedee neyapsammm dayanamyırum alışmama ragmen.
Çok zor günler geçiriyorum inşallah bulur teşekkür ederim..

cnmm eşin inş iş bulurrr.. işszilik zor cidden.. sneinkide benimkideee dogru yolu bulur inş tez zamanda..

senin tek bi hatan bile yok anlattıkların kadarıyla
bi adamı fazlasıyla mutlu edecek herşeyi vermişsin ama adamın kapasitesi bu demek ki almıyo
afedersin ama kocan öküz çatlatan cinsten
sen iyi dayanıyosun ne demek hastayken gidecek kahveye
bu adamın geçtim evliliğe sana saygısını
sevgisi de yok
ya da düşünecek vakt bulamamış kahvede kağııt oynamaktan
bi kendiyle başbaşa kalsın bakalım aklı başına belki gelir
sen de kafanı dinler evlilikten beklentilerine karar verirsin
pişman olmazsa sen bi pişmanlığını kazanmış olursın yıllarını vermeden
her şekilde senin kaybedecek bişeyin yok
sana ne vermiş ki ne kaybedeceksin
kaybedecek biri varsa o da eşin...

Son düzenleme:
Annemin bir arkadaşı vardı.Bildik bileli mutsuz,hep ayrılma aşamasına gelirdi.
En son artık evden ayrılacak,karar verilmiş.Ne yapmış biliyor musun ? Ütüleri bitirmiş,çarşafları değiştirmiş ve sıkı dur...Evde portakal varmış.Portakallar çürümesin,adam da aç kalmasın diye,portakalları reçel yapıp bırakmış.Bunu gayet soğukkanlılıkla,normal birşeymiş gibi anlatmıştı.Herhalde görevini tamamlamadan kapıyı çekip çıkmak içine sinmemişti.
Senin gibi çok hanım bir kadındı.Aklıma geldi,paylaşmak istedim.

bugune kdr boşanma kelimesini bi kaç kez dedim ama gülerek dalga geçti boşanmıycagımı bildigi için rahattı.. ama bu sefer ciddi ciddi anlatcam artık... boşanma lafından sonrada anneme gitcem zaten.. belki ozaman anlar..

kesinlikle katılıyorum.
annemle babam 26 yıldır evliler.
genelde tartışırlar,öyle süper sevgi & aşk vs'leri yok yani.
ama asla ve asla babam arkadaşlarını eve getirmedi.
annem teklif ettiğinde ise 'arkadaşım,dostum ne olursa olsun.elaleme hizmet ettirtmem ben eşime' dedi.
şuan tebrik ettim kendisini.
ne kadar da ince düşünürmüş halbuki de biz anlamamışız.

İçim cız etti..
Eski bir anım geldi aklıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…