How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşimi tanıyamıyorum artık:(

canım benım aynı dert bended evar benımde hayatım monoton ben evlendım evlenelı evdeyım ne gezme bılırım ne carsı ne pazar anca iş yaparım tıtızlık hastası oldum cıktım eşimde bunların benım gorevım oldugunu sureklı der kendı bazen cıkar carsıya gezer arkadasının yanına gıder falan benım bır arkadasım bıle yok kımle gorussem kaynanamgıl karıstılar ıstemedıler gorusmemı bende yalnızım aynı evde ıkı yabancı gıbıyız ..eşim sureklı yalan soyler sorumsuzdur yardım etmez ben dersemkı sunu yaparmısın dıyee flanır poflanır küfürler ıcınde yapar. çok küfürbazdır ayrıca 3 yıllık evlıyım yaklasık 2 hafta öncede dovdu benı.....

amannnn ya ben napayım 2 tanee ufak bebgım var ailem desen pek arkamda sayılmaz ne yapacagımı bende sasırdım evlılıkımı yasıyorum hapısmı bılemıyorum ..

aynı dert bendede var guzelım allah sabırlar versın bızede eslerımızide ıslah eylesın

Konu sahıbı arkadasım son durum nedır acaba merak ettım ben esn son ıse gırmıstın esınde degısım olusmaya baslamıstı o durum devam ettımı yoksa aynı sekılde ılgısızmı?

ayy canım benim minikgelinim ablacım :) bayaa bi msj okudum cok üzüldüm senin adına Allah yar ve yardımcın olsun.son durumunu merak ettim hala çalısıomusun eşinle durumu düzelttin mi ve araba aldın mı ??

ben de kocamı tanıyamıyorum artık 1 yıllık evliyim yapamz dediğim çok şeyi yaptı. bilmiyorum nolur artık. ya geçen bana salak salak konuşma dedi. bi de herşeyi çok bildiğini zannediyosun ama hiç bi b.k bilm,yosun dedi çok moralim bozuldu. bu resmen saygısızlık napmalıyım bilmiyorum. aynı seyleri ben söylesem burnumdan getirir. malesef söylenen ve yapılanları hayatınızadan silemiyorsunuz. aklımdan çıkmıo günlerdir. bunu ben düzeltebilir miyim bunun bi yolu varmıdır bilmiyorum ve korktuğum şey bu tarz konuşmaların devamının gelmesi. eğer seni çok sevmesem biliodum yapıcamı ama...

Back