• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi tanıyamıyorum artık:(

burdada yanlız bırakammayım dedım mınıkgelınn....dualarım hep senınlee

alah razı olsun cnm bnmmm.. eşim okdr cnmı sıktıki kaynanamın yaptıklarını unututm inan.. kaynanam en agır şeyleri bile yapsa unutuurm umursamam ama insan eşinden böle şeyler görünceee sineye çekemiyor malesef...

alah razı olsun cnm bnmmm.. eşim okdr cnmı sıktıki kaynanamın yaptıklarını unututm inan.. kaynanam en agır şeyleri bile yapsa unutuurm umursamam ama insan eşinden böle şeyler görünceee sineye çekemiyor malesef...

malesef senı üzmeye hakları yok ama insanlar anlayışsız offf offf

kızlar sabah ehliyet sınavım var direksiyon sınavına gircem sabah 7de sınav... şimdi yataım uyanamam eşimde bırakmaz beni umrunda olmadıgımdan erken kalkıp gitmem laazım sınav yerine..herkesten allah razı olsun yarın yine gelip düşüncelerinizi okumak isityorum.. iyi geceler hepinize..allahım herkesi iyilerle karşılaştırsın inş..

kızlar sabah ehliyet sınavım var direksiyon sınavına gircem sabah 7de sınav... şimdi yataım uyanamam eşimde bırakmaz beni umrunda olmadıgımdan erken kalkıp gitmem laazım sınav yerine..herkesten allah razı olsun yarın yine gelip düşüncelerinizi okumak isityorum.. iyi geceler hepinize..allahım herkesi iyilerle karşılaştırsın inş..

Başarılar :70::70::70:

başarılar canım, hiçbir konuda ondan bişey bekleme, her işini kendin hallet güçlü ol kendi ayaklarının üzerinde dur.
:kkk:

başarılar canım, hiçbir konuda ondan bişey bekleme, her işini kendin hallet güçlü ol kendi ayaklarının üzerinde dur.
:kkk:
Evlilik böyle birşey değilki.Tabiiki ayaklarının üzerinde dur ama her işi eşler birlikde paylaşarak yapmalı.Daha bir yıllık evliyken bunları yapan 3 yıl sonra ne yapacak.Şimdi sizin cicim aylarınız olmalı el ele göz göze.Acaba cokmu dırdır ettin evden kaçıyor.Erkekler çok konuşmayı sevmiyor.Çok değer verip üstüne düşme.Biraz soğuk davran kendine başka uğraşılar bul.Kursa git spora git kafana fazla takma belki düzelir.Allah yardıncın olsun

Evlilik böyle birşey değilki.Tabiiki ayaklarının üzerinde dur ama her işi eşler birlikde paylaşarak yapmalı.Daha bir yıllık evliyken bunları yapan 3 yıl sonra ne yapacak.Şimdi sizin cicim aylarınız olmalı el ele göz göze.Acaba cokmu dırdır ettin evden kaçıyor.Erkekler çok konuşmayı sevmiyor.Çok değer verip üstüne düşme.Biraz soğuk davran kendine başka uğraşılar bul.Kursa git spora git kafana fazla takma belki düzelir.Allah yardıncın olsun

konuyu baştan sona okusaydınız arkadaşın zaten bütün yolları denediğini görürdünüz.
evliliğin öyle bişey olmadığını hepimiz biliyoruz,
herkese hakettiği şekilde davranılması gerektiğini düşünürüm
konu sahibi arkadaş zaten evliliğini tek başına yaşıyor, eşi nerde? arkadaşlarıyla kahvede!

ouff :/ bu tür kötü giden evlilikleri okuyunca içim çok kötü oluyo. erkek arkadaşımla ciddi düşünüyoruz daha şimdiden oda arkadaşlarıyla zaman geçirmeyi çok seviyo bide araba aldı bir sürü masraf yapıyorum diyo hala arabasının ne bilmem ne parçalarını değiştirmekle uğraşıyo :43: gün geçtikçe bana olan ilgiside düşüyo gibi bi şekilde alttan alıp hiiseettirmemeye çalışıyorum. daha bi kaç ay önce 1 sene sonra evlenmeyi düşünen adam(!) kredi çekip araba aldıktan sonra 3 sene sonraya attı evlensem bile mutlu olabilir miyim bilmiyorum:50:

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı benim eşimi tarif etmişsin fakat ben dayanamadım beni bu kadar hiçe sayan biriyle daha fazla yaşayamıyorum. ve boşanmaya karar verdim. Çünkü değişmezler. zaten kendilerinde hata görmezken nasıl değişebilirler? annesi babasıda bu ilişkinin bitmesine neden oldu. zaten öncelikle onlar sonra eşim. ben yeni evliydim daha 1 yıl bile değiliz. ama olmuyorsa olmuyor inan. Yine de bu ilişkiyi sürdüreceksen umursamaz olamazsın inan. sadece kendini kandırmış olursun. sonra o yine br akşam kahveye gider sen arkasından ağlarsın "işte kendini kandırman buraya kadar ağla haline dersin" oysa o keyfi dışardadr. arıca gömleğini ütülememen, yemek yapmaman daha çok sorunlara neden olacaktır emin ol. eşini karşına alıp adam akıllı konuşsan? gerçi pek laftan anlamaz konuşmaz sinirlenip yne çıkar giderler ama? dilerim iyi bir işte bulursun bir tek o kafanı dolduracaktır. Birde dışarı çıkmana karışıyor mu? değilse iş bulana kadar vaktini dolduracak şeyler yap..

Can Yücel'inde dediği gibi;
Ben;
Benden olgun insan isterim karşımda!
Benden dürüst,
En ufak dalgada,
Arkasını dönmeyecek kadar olgun.
Arkamı döndüğümde,
Sırtımdan vurmayacak kadar güvenilir.
Bir o kadar cesaretli olmalı.
Yağmurdan ıslanıp,fırtınadan kaçmamalı.
Ayağı taşa takılınca kayadan korkmamalı.
İşine gelince sevip,
Zoru görünce bırakmamalı!

Böylesi nasip olmadı, bizi bulmadı. Yine de Allah'ım hakkında hayırlısını versin.

Sanki senin sabrını deniyor eşin.Ayrılmayı öne sürdün mü hiç?Ayrılmak istiyorum şeklinde değil de,''ayrılmak mı istiyorsun?,istersen ayrılalım'' gibi.Ama sana tavsiyem boşanmak en en en son düşüneceğin şey olsun.Sabır dile Allah'tan.Eşinin insafa gelmesi için dua et.Annem evliliğinin 14. yıllarında,tam 3 sene boyunca senin durumunu yaşadı.Çocukluğumdan hatırladığım en büyük anı;anne baba kavgaları.Seninki gibi hiç gelmezdi babam eve.Annem sabahlara ağlardı.Polisti babam.Resmi kıyafetle sabahlardı kahvede.Çok zor günlerdi.Babamın görev yeri değişince bu kabus da bitti.Umarım eşinin de bir bahanesi olur ve kabusun biter!

Bence onu öyle kabul etmeye alış..
Kendini buna alıştır..
Çünki eşimde biraz öyle yani kahve kültürümüz mevcut..
Kahveden kaldırıp getiremem önemli bişi olmadıkça..
Kumanda elindedir zaplar durur..
Pek karşılıklı sohbet edemeyiz..
Dağınıktır..
Alışveriş sevmez yalnız çıkarım..
Ben bu adamı böle kabul ettim aksi yok..
Kabul edecez kuzu kuzu değiştiremessin
Ama zor anlıyorum insan başbaşa bi çay içmek istiyor gezmek istiyor bişiler konuşup dertleşmek istiyor ama karşındaki "odun" öle kabul etcen.. laf hayır etmiyo bildiğin ağaç..

Değişmiyo evet evlenmeden önce böle değildi evlendik böle oldu..
Gerçi ben öyle anneden (kaynanam) böle çocuk normal yanii annesine bakınca danasıda bu kadar olur diyorumm normal fazlasını isteyince orjinalliği bozuluyoo ona süs eşya muamelesi yapıcan biblo arada tozunu al bırak dursun bi köşede elleme..

Defolu bunlar canım imalat hatası..:42:

Son düzenleme:
günaydın canım bugün nasılsın? her hangi bi değişiklik varmı? (zannetmiyorum ama:50:)
sınavın nasıl geçti bu arada?

Allah kurtarsınn canımm seniii sakın bebek filan da yapma böyle sorumsuz bir adama bebek yapılır mı?delimisin,divanemisin evliligin ilk 1 yılında bunları yapan bir insanla bir ömür geçer mi?evlilikten sıkılmış,evlilikten aradıgını bulamamış tipik bir erkek modelii boşa canımm sen onu kendine bir düzen kur hayatını yaşa sen o evden gitsen bile adam senin yoklugunu fark etmez Allah yardımcın olsun ...

kızlar şimdi eve geldimm sabah 6.30 da uyandım sap gibi kalktım hzırlandım tam monntumu giydim eşimmm kaçta sınav dedii ki biliyor kıslar ben heycan yapıyodum zaten sürekli sınav saatini söylüyodum.. hiç cvp vermedim yüzüne bile bakmadım çıktım sınav yerine kendim gittn.. sınav sırası bana gelene kdr ordaki kızlar soruyor evlimisin diye alyansımı gördüklerinden.. evt falan dyorum tabi... ee diyo eşin nerede niye yalnız bıraktı seni.. bende ben istemedim gerek yok beklemesin boşuna dedim diyorum halbuki yalan.. inanın herkes eliyle gelmiştii .. çok zoruma gitit moralim iyicine sıfır olduu... ama o direksiyonu n başına geçtim öyle güzel kulandımki 1 tane bilemi insan hata yapmaz.. allah büyük işte. inanın kalsam bintane laf ederdi bi ehliyet alamaıdn gitti diye.. şimdi eve geldimm hala uyuyor eşim kahvaltı hazırlıycam ziyafet yapcam kendime.. masaya tabak koymuycam yerse gelsin alsın tabagını bardagını..haa yine vicdanlıı oldum kendime kepek ekmegim aldım eşimede normal ekmek aldım ekmek yoktu evde.. onun kdr acımasız deilim çünkü..
son yazan arkadaşlardan benim gibi olanlar vrmışşşş onlar alıştırmış kendini ben daha kabullenemiyorum niye evlendimki evde yalnız oturmak içinmii.. zoruma gidiyor.. ben ailemle çok mutlu bi insandım.. yalnızlıgı haketmiyorum.. inanın direksiyon sınavında herkes ne şeker sin sen falan diyorlar çünkü hep pozitifim bu halde bile gülmeyi eksik etmem..
bi arkadaşta boşanmak üzereymiş oda 1 senlik bile evli deilmiş.. ondan tek farkım kaynanam ve kayınpederim boşanmamamızı istemez. kaynanamı sevmesemde üzülür boşanırsam eminimm..duysalar böle düşünceleerimi zate şok olurlar.. benim giib sessiz sakin evcimen insan bile boşanmayı düşündüyse bilsinlerki ogularında suç var. hoş kaynanam hala söyler okdr çalıştı eline bşy alıp eve gelmiş kul deil.. falan diye sööyleniir.. e vlendiken sonra bakıyor annesine eşimm.. benim inadımamı yapıyor bilmiyorum.... şimdilik daha uyanmadı uyanınca sanıırm gelir kahvaltı yapar kahveye gider.. zaten hayatı kahve den oluşan bi adam gitmezse şaşırım.. bende kahvaltımı yapayım sonra biraz uyuyayımmm... yine gelcem degerli yorumlaırnız için..

Minik gelin,

kendinizi ilişkiye adamanız eşinizin sevgi olarak algılamadığı bir durumdur. Bu şekilde gösterdiğiniz sevgi ile siz kendinizi fazla sevgi gösteren taraf olarak onu da sevgisini gösteremeyen taraf olarak görüp suçlu görüyorsunuz. Eşiniz sevginize sizin gibi karşılık veremez. Yetiştiği toplumdan dolayı küçüklükten beri duygularını bastırararak yaşamayı öğrendiği için bu şekilde davranması zordur.

Ha sevgili olduğunuz dönemde sizi kazanmak için belki bazı duygularını zor da olsa belli etmiştir, zamanla süreç içerisinde sizi kazanınca da artık mücadele edilecek bir durum ve hedef kalmadığı için ve siz de kendinizi çok fazla ilişkiye adadığınız için ilişkinize olan ilgisini kaybetmiş.

Yani bu durumda sizin payınız var, kendinizi tamamen haksız görüp eşiniz de kasti olarak sevgisiz davrandığını düşünüp suçlu görmeyin. İlişkinizin bu duruma gelmesinde en az eşiniz kadar siz de pay sahibi olduğunuz için karşılıklı olarak süreci etkileyip bu noktaya gelmişsiniz...

Bu durumu öncelikle kabul edin ve kendinizi tamamen haksız görmeyi bırakın. Ortadaki suçlunun kim olduğunun hiç bir önemi yoktur. Önemli olan ikinizin de bu süreçteki etkisi ve eğer siz ilişkiye olan tavrınızı değiştirirseniz eşiniz de yavaş yavaş değişecektir...

Eşiniz sevgisini gösteremiyor diye onun sizi önemsemediğini sanmayın. Aksine sizin kadar hatta sizden daha fazla bağımlı o bu ilişkiye. Sadece bir erkek olarak bir kadına olan ihtiyacını kendine bile itiraf etmesi çok zordur. Bu yüzden sevgisini gösterme tarzını eleştirmeyin, kabul edin ve eğer sevgisini gösteremiyorsa zaten bunu öğrenmemiş olduğunu anlayın ve üzerine gidip onu bunaltmayın çünkü bu daha fazla kapanıp uzaklaşmasına yol açar....

İlişkinizin sağlıklı bir noktaya ulaşması için eşinizi olduğu gibi kabul edip beklentilerinizi ve odak noktanızı değiştirin. Kendinizi ilişkiye adamayın. Kendi kimliğinizi koruyun ve onun da ilişkiye katılması için ilişkiye mücadele getirmeye çalışın. bunu da dediğim gibi ancak kendi kimliğinizi koruyarak yapabilirsiniz...

Şu an yaptığınız önemsemiyor görünme tavrı geçici olarak belki sorunu çözer ama uzun vadede çözeceğini sanmıyorum çünkü ikiniz de sorunun temelini çözmek yerine görünen şeyleri kapatmaya ya da iyi hale getirmeye çalışıyorsunuz. Bu yüzden temele bakın, sizin ilişkiye olan tavrınıza. Eşinizin neden kapandığına, sevgili olduğunu dönemde eşiniz neden daha fazla ilgiliydi de şimdi kapandı tamamen? Neler değişti? Soruların cevabı sizi daha iyi bir ilişkiye götürecektir...

Selamlar

kızlar şimdi eve geldimm sabah 6.30 da uyandım sap gibi kalktım hzırlandım tam monntumu giydim eşimmm kaçta sınav dedii ki biliyor kıslar ben heycan yapıyodum zaten sürekli sınav saatini söylüyodum.. hiç cvp vermedim yüzüne bile bakmadım çıktım sınav yerine kendim gittn.. sınav sırası bana gelene kdr ordaki kızlar soruyor evlimisin diye alyansımı gördüklerinden.. evt falan dyorum tabi... ee diyo eşin nerede niye yalnız bıraktı seni.. bende ben istemedim gerek yok beklemesin boşuna dedim diyorum halbuki yalan.. inanın herkes eliyle gelmiştii .. çok zoruma gitit moralim iyicine sıfır olduu... ama o direksiyonu n başına geçtim öyle güzel kulandımki 1 tane bilemi insan hata yapmaz.. allah büyük işte. inanın kalsam bintane laf ederdi bi ehliyet alamaıdn gitti diye.. şimdi eve geldimm hala uyuyor eşim kahvaltı hazırlıycam ziyafet yapcam kendime.. masaya tabak koymuycam yerse gelsin alsın tabagını bardagını..haa yine vicdanlıı oldum kendime kepek ekmegim aldım eşimede normal ekmek aldım ekmek yoktu evde.. onun kdr acımasız deilim çünkü..
son yazan arkadaşlardan benim gibi olanlar vrmışşşş onlar alıştırmış kendini ben daha kabullenemiyorum niye evlendimki evde yalnız oturmak içinmii.. zoruma gidiyor.. ben ailemle çok mutlu bi insandım.. yalnızlıgı haketmiyorum.. inanın direksiyon sınavında herkes ne şeker sin sen falan diyorlar çünkü hep pozitifim bu halde bile gülmeyi eksik etmem..
bi arkadaşta boşanmak üzereymiş oda 1 senlik bile evli deilmiş.. ondan tek farkım kaynanam ve kayınpederim boşanmamamızı istemez. kaynanamı sevmesemde üzülür boşanırsam eminimm..duysalar böle düşünceleerimi zate şok olurlar.. benim giib sessiz sakin evcimen insan bile boşanmayı düşündüyse bilsinlerki ogularında suç var. hoş kaynanam hala söyler okdr çalıştı eline bşy alıp eve gelmiş kul deil.. falan diye sööyleniir.. e vlendiken sonra bakıyor annesine eşimm.. benim inadımamı yapıyor bilmiyorum.... şimdilik daha uyanmadı uyanınca sanıırm gelir kahvaltı yapar kahveye gider.. zaten hayatı kahve den oluşan bi adam gitmezse şaşırım.. bende kahvaltımı yapayım sonra biraz uyuyayımmm... yine gelcem degerli yorumlaırnız için..

boşver sen onu kendini sosyalleştirmeye bak işte ...
ne hali varsa görsün zaten anladığım kadarıyla son dakikaları oynuyo eşin bırak oynasın bakalım..
ayrıca sınavın iyi geçtiği için çok sevindim moral olmuştur sana biraz..
inşallah iş görüşmelerindende sonuç alırsında dahada sağlıklı düşünebilirsin canım..

Böyle tiplere de sinir olurum. Sanane ya niye yalnız geldiyse geldi.
Sorulacak soru mu bu?
Görgüsüz insanlar...

Merhaba Minikgelin.
yazılanları tek tek okudum okudukça da hem sinirlendim hem üzüldüm hemde ne kadar yani benim kadar çaresiz olduğunu anladım.
sen 1 yılda anlamışsın ben 3. yılıma girdim daha bir ay önce dank etti okdar safım ki ben 3 senedir aynı şeyleri yapar dururdum. tek farkımız ben çalışıyorum ama inan çalıştığım halde herşeyim eksiksiz tamdır. bugün pazar eşim hala uyuyo ben ise 2 makina çamaşır yıkadım 2 haftalık ütüsünü yaptım bulaşıklarım yıkandı yerleştirdim. akşamda bir ton suratını çektim. ama artık ben dayanamıyorum.
allaha şükür çocuğum yok diyorum bunun için şükür etmemin ne kadar acı olduğunu da bir ben bilirim.
ama yaranamayız ne yapsak yaranamayız. biz kopma noktasındayız çünkü ben hep allttan alır asla eşime surat tavır yapmazdım. ancak kavga olacakta küsecektim yoksa alınmazdım herşeye kendimi şartlamıştım sanırım. ama artık bende yapıyorum suratımı neye mi gözüme batan her haraketine.
ya kendine gelir yada ben kendime geldim onu görür.:57:

merhaba;
yazılanların çoğunu okumaya çalıştım.
ben de duygusal insanımdır senin gibi.
ve anlattığın tarzda bir erkek kesinlikle iletişim kuramayacağım,yaşayamayacağım bir erkek...
bence birbiriniz için uyumlu değilsiniz.
1 senede böyle olunmuşsa ilerisi bana pek iç açıcı gelmiyor,üzgünüm.
düzelir deme,düzelmez.
insan neyse odur.
can çıkmadıkça huy çıkmaz* demişler.
hayatını bu şekilde geçirmek istiyor musun,bunun üzerinde bol bol düşün...
ama unutmaki sevgiden önce saygı lazım ilişkilerde.
aklını kullan,
hakkında hayırlısı olsun diyorum:71:

Back