• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi tanıyamıyorum artık:(

cnm mukemmel olma ... bir insana cok deger verirsen boyle oluyo.. her an seninde vazgecebilecegini gidebilecegini anlasin.. iyimser yaklasiyosun ama herkes anlamaz.. kendini dusun.. kurslara felan katil.. o nasil takiliyosa sende oyle yap.. zamanla bu ona dokunmaya basliyacaktir..

mukemmel olursak simariyolar gercekten.. bastan bisileri bilsende bilmiyorum ben yapamam diyeceksin.. etrafima baktigimda boyle cok fazla bisiy yapmayan bayanlara esleri yardimci oluyo mecburen...ve gul gibi geciniyolar.. herey ayaklarina geliyo.. herseyi yapabiliim izlenimi verenlerin ise ustune hersey yukleniyo.. sonra tek basina kaliyosn..:25:

Sanki 1 senelik evli değilde 40 yıllık evliler gibisiniz ya ne demek yatmadan yatmaya geliyor
Bence hiç çok güveniyorum aldatmaz falan demeyin
sevgisini şevkatini göstermeyen umursamaz adam onuda yapar.

birden okurken babam geldi aklıma
babamda bi dönemler böyleydi ben küçüktüm ama hatırlıyorum gece yarıları gelirdi kahveden
annem hiç haz etmezdi tabi
sürekli tartışırlardı
annem kahveyi arardı artık eve gel çocuk hasta falan diye
gelirdi niye aradın kavgası bu seferde
kahve de sokağın başında
o dönemler işleri kötüydü babamın kafamı dağıtıyorum ne var derdi
ama ben dayanamazdım annemin üzülmesine
bi gece annem dayanamadı gitti
ben 7 kardeşim 4 yaşında var yok bebek oğlanı aldı gitti
çocuk aklıyla annem bizi terketti diye
biz de kızkardeşimle giyindik çıktık
anahtar falan da yok
babamın gittiği kahveye gittik
dışarı çağırdık babamı
sen nasıl babasın niye bizimle oturmuyosun
herkesin babası evde sen niye burdasın diye
babam eşşek sıpaları ananız mı yolladı diyince biz kaçtk tabi
eve döndük kapıda kaldık
bi de biz çok mahçup çocuklardık neden kapıda kaldınız
diye sorarlar diye komşuya falan da gidememiştik kömürlüğün önünde bekledik bahçede.
yağmur yağıyo ve soğuk bi hava...
babam saatler sonra geldi
bizi gördü o halde sonrasını hatırlamıyorum ateşlenip
havale geçirmişim o gece
o havaleden sonra kafadan bi kaç tahtam oynak:27:
tek bildiğim o olaydan sonra babam yıllar oldu gitmez kahveye
annem yıllarca çekti biliyorum ki annemin değil çocuklarının hatrına vazgeçti kahve sevdasından
belki bu vicdan azabını yaşamasa hala gidecekti kahveye
dilerim allah eşini de böyle bi vicdan azabıyla sınamaz
hiç mi düşünmez genç bi kadın evde başına bi iş gelir
hastalığı var sökelliği var diye:20:

Anlattıklarına göre eşin, ilk zamanlar da çok farklı değilmiş..
Adam bu! Değişmez bu saatten sonra ne yaparsan yap,
kendinde bir problem görmüyor ki değişsin..

Bana göre siz çok ayrı dünyaların insanısınız,
-ya kendi hayatını hiçe sayıp- bu deveyi güdeceksin,
ya -cesaretli davranıp- bu diyardan gideceksin..

merhaba hanımlar ..çok doldum kimseye anlatamıyorum kafayı yemek üzereyin size içimi dökmek istiyorum..
eşimi tanıyamıyorum artıkk...
1 sene içinde bir insan bukdrmı gamsız bukdrmı umursamaz olabilir... sadece aynı evi paylaşır oldukk.. sürekli arkadaşlarıyla görüşüryor..kimi zaman işini bile yarıda bırakıp arkadaşlarının yanına gidiyor.. bense ailemden uzak sanki ölümü bekler gibi yalnız yaşıyorum..çok üzgünüm kimseye anlatamıyorumm ama yaşamanın sanki bi önemi kalmadı giibi.yaşama sevincim ideallerim mutlulugum bittii... yarının bugunden bi farkı yok benim için.. ha mezarda olmuşum ha evin içinde hapisss ne farkeder benim için..
güya severek evlendik.. sevdik ama evlendik bittimii anlam veremiyorumm..
peşinde 4 dönüyorummm atletine kdr ütülüyorumm.. hergün değişik yemekler yapıyorum..sürekli arkadaşlarını akrabalarını yemege çaya alıyorumm..bakımlı bir bayanım güzelimdirde her ortamda övgü alırım.. eşim güzleligimin bile farkında deil artıkk... kıskanmıyor çünkü okdr güveniyorki biliyor gözümün yanıyla bile bi erkege bakmıycagımı... eşimde aldatmaz tek güvendgim konu bi o zaten.. bi arkadaşıma anlattım annenlere git 1 hafta kal yalnız kalsın özler diyor ama umruna gelmez ..eve girmez işine gelir kahveden çıkmaz.. küsünce umruna gelmiyorrr eve ugramıyor yatmadan yatmaya geliyor.. ben evde ne yemişim buzdolabında ne var.. umrunda bile olmuyor..
tek istediigm şey şevkat sevdii..akşamları kahveye gitmedigi nadir günlerde eve gelir yemegini yer 1-2 saat uyur sonra kalkar pc başına ..pc den sıkılır tvye gecer maç programlarını açar...1 senelik evliyiz daha oturup 1 dizi bile izlemedik kızlar..
bilmiyorum neyapcam ben bu eşimle... çıldırmak üzereyim hafta 7 gün ise biz 5 günü küsüz..

çocuk yapmayı düşündünüz mü?

Bence onu öyle kabul etmeye alış..:8:
Kendini buna alıştır..
Çünki eşimde biraz öyle yani kahve kültürümüz mevcut..
Kahveden kaldırıp getiremem önemli bişi olmadıkça..
Kumanda elindedir zaplar durur..
Pek karşılıklı sohbet edemeyiz..
Dağınıktır..
Alışveriş sevmez yalnız çıkarım..
Ben bu adamı böle kabul ettim aksi yok..
Kabul edecez kuzu kuzu değiştiremessin
Ama zor anlıyorum insan başbaşa bi çay içmek istiyor gezmek istiyor bişiler konuşup dertleşmek istiyor ama karşındaki "odun" öle kabul etcen.. laf hayır etmiyo bildiğin ağaç..

Değişmiyo evet evlenmeden önce böle değildi evlendik böle oldu..
Gerçi ben öyle anneden (kaynanam) böle çocuk normal yanii annesine bakınca danasıda bu kadar olur diyorumm normal fazlasını isteyince orjinalliği bozuluyoo ona süs eşya muamelesi yapıcan biblo arada tozunu al bırak dursun bi köşede elleme..

Defolu bunlar canım imalat hatası..:42:
Ayhh cnm sabhan bri agliodumm su yazdiklarina cok guldum sper bi benzetim ve yaklasim tebrik ederim seni:1:

Ayhh cnm sabhan bri agliodumm su yazdiklarina cok guldum sper bi benzetim ve yaklasim tebrik ederim seni:1:

Ypcak bişi yok napalım canım kabul edicez adamın mayası bozuk..
Mal ortada atsan atılmaz satsan satılmaz:9:
he he diyip geçicez yoksa kavga gürültü..
Napıyorum mesela..
Karşına geçim öle dır dır anlatmıyorum hiç bişiyi artık çünki dinlemiyoo dinlemediğini biliyorum çenemi yormanın lüzumu yok..
yemeğini veriyorum (arpasını suyunu ver:9:)
Alış verişe gidelim demiyorum
para ver alışveriş yapıcam diyorum..
çocuğa şu lazım bu lazım yok
çocuğa şunu alıcam para ver..
Çünki o gelmezki almaya felan..
gezmeye götür yok
ben gezmeye gidicem haberin olsun.. (izinde istemem haber veririm)
Salıom çayıra mevlam gayıra..
akşam evde buluşuyoz yine gün içinde her ikimizde hallediyoz işimizi o kahvesine gidiyo ben yapıcaklarımı yapıyorum geziceksem gezmeye anneme gidiceksem anneme alışverişşse alışverişe..
ohhh dert de etmiyorum

Napimm bu adam böyle 7 sene oldu değişmedi napim..
düşünün işte doktara götürdünüz dedikii beyin tranvası beyninde hasar var artık ölene kadar böle yaşıcak öle kabul ettim gittii..

Hıı özenmiyormuyum böle kocasıyla güllük gülistanlık geznelere ilgili alakalı olanlara geçiyo bi müddeet sonra
önceden özenioyordum daha özenmiyorm böyle mutlu olmayı öğrendim ben..:8:

Çok üzüldüm canım ama maalesef bütün erkekler aynı.Üzülmeyi bırak.kendini mutlu etmeye ve demir gibi sağlam olmaya bak.üzüldüğümüzü anlayınca daha çok eziyorlar.

Napıyorum mesela..
Karşına geçim öle dır dır anlatmıyorum hiç bişiyi artık çünki dinlemiyoo dinlemediğini biliyorum çenemi yormanın lüzumu yok..
gezmeye götür yok
akşam evde buluşuyoz yine gün içinde her ikimizde hallediyoz işimizi o kahvesine gidiyo ben yapıcaklarımı yapıyorum geziceksem gezmeye anneme gidiceksem anneme alışverişşse alışverişe..
ohhh dert de etmiyorum

düşünün işte doktara götürdünüz dedikii beyin tranvası beyninde hasar var artık ölene kadar böle yaşıcak öle kabul ettim gittii..

Hıı özenmiyormuyum böle kocasıyla güllük gülistanlık geznelere ilgili alakalı olanlara geçiyo bi müddeet sonra

dehşetle okudum yazdıklarınızı:26: Allah mutluluğunuzu arttırsın:26: umarım böyle bi hayatım/kocam olmaz.amin

Napıyorum mesela..
gezmeye götür yok
ohhh dert de etmiyorum

ahh benim kuzumm kıyamam ben sana :70: allahtan öğrenmişsin böyle yaşamayı yoksa bunlar analı oğullu yerlerdi seni:57:

Napıyorum mesela..
gezmeye götür yok
ohhh dert de etmiyorum

Arkadaşım size,oğlunuza yazık değil mi?
Yanlış anlamayın,evliliğinizi sorgulamak haddim değil ama siz anlattınız diye yorum yazayım dedim.
Eminim genç,güzel bir kadınsınız,hakkettikleriniz bunlar mı?
Madem aileniz destek zamanında ayrı kalmışsınız ya bir dönem neden eşinize geri döndünüz,neden kendinize ve bebeğinize bu acıyı çektiriyorsunuz?
Yarın bebeğiniz büyüdüğünde sormayacak mı neden benim babam böyle,diğer çocukların öyle diye?
Hadi kendi hayatınızdan geçtiniz bebeğiniz ne olacak peki?

Son düzenleme:
Arkadaşım size,oğlunuza yazık değil mi?
Yanlış anlamayın,evliliğinizi sorgulamak haddim değil ama siz anlattınız diye yorum yazayım dedim.
Eminim genç,güzel bir kadınsınız,hakkettikleriniz bunlar mı?
Madem aileniz destek zamanında ayrı kalmışsınız ya bir dönem neden eşinize geri döndünüz,neden kendinize ve bebeğinize bu acıyı çektiriyorsunuz?
Yarın bebeğiniz büyüdüğünde sormayacak mı neden benim babam böyle,diğer çocukların öyle diye?
Hadi kendi hayatınızdan geçtiniz bebeğiniz ne olacak peki?

Çocuğumuda düşünüyorum tabiki..
Ve oğlum artık 6 yaşında herşeye aklı eriyor..
O da benimle mutlu..
Ailem destek..
Eşimin vurdumduymazlığı pek etkilemiyor oğlumu çünki biz boşluğu fazlaca dolduruyoruz..
Evet ben kendi hayatımdan geçtim orası doğru.. oğlumun hayatı yeni başlıyor görecek öğrenecek o babası gibi olmıcak işte en güzel örnek..
Kimsenin acı çektiği felan da yok..
Oğlumda evde vakit geçiriyor babasıyla yetiniyor..
oğlumla evde ilgilenir yedirir bakar giydirir top oynar vs..
Hııı eşimin halinden memnunmuyum katiyen hayır değilim keşke farklı olsaydı ama olmadı..
Oluruna bıraktım ben..

benım bı arkadasım var aynı senın gibi cok titiz evde tum gun temızlık yapar eşi için aksam yemegı hazırlar eşi eve gelmezz... kendımı hep onunla kıyaslarım o evde ben calısıyorum eşlerimiz aynı işi yapıor iş arkadasları ama onun eşi eve gitmez o şahane yemeklere benım eşime kuru kahvaltıya gelır :59: cok severım canımdan cok ama her istedıgıne yetısemem o yuzden yardım etmek zorunda kalır onların 2 cocugu var kıymet bılmıyorlar bız cocuk die kosuyoruz işte diyecegım o ki herkesin bir yerde bı sorunu vardır herkes bır yerden darbe alıyor demekkı senınde sınavın bu iş bulmanı temennı edıyorum insallah... :71:

ahh benim kuzumm kıyamam ben sana :70: allahtan öğrenmişsin böyle yaşamayı yoksa bunlar analı oğullu yerlerdi seni:57:

aynen canım aynen kaynanam zaten muamma oda anasının oğlu işde..
Malesef kocam böle yapcak bişe yok ortak zaman tüketemiyoruz niye evlenmiş onuda hala anlayabilmiş değilim..
Neyse arkadaşımdan özür diliyorum konusunu dağıtıyorum istemeden
Herşey gönlünüzce olsun..
:71:

Çocuğumuda düşünüyorum tabiki..
Ve oğlum artık 6 yaşında herşeye aklı eriyor..
O da benimle mutlu..
Ailem destek..
Eşimin vurdumduymazlığı pek etkilemiyor oğlumu çünki biz boşluğu fazlaca dolduruyoruz..
Evet ben kendi hayatımdan geçtim orası doğru.. oğlumun hayatı yeni başlıyor görecek öğrenecek o babası gibi olmıcak işte en güzel örnek..
Kimsenin acı çektiği felan da yok..
Oğlumda evde vakit geçiriyor babasıyla yetiniyor..
oğlumla evde ilgilenir yedirir bakar giydirir top oynar vs..
Hııı eşimin halinden memnunmuyum katiyen hayır değilim keşke farklı olsaydı ama olmadı..
Oluruna bıraktım ben..

Yapmayın arkadaşım baba boşluğunu kim doldurabilir? Evde olmadığını söyleyen siz olduğunuz için ben bunları yazıyorum,evde olmayan adam ne ara oğluyla top oynayıp,onun üzerini değiştiriyor?
Eşiniz süper baba da olsa bebeğinizin aile olarak aklındaki kavram baba kahvede annem yanımda mı olsun yani?
Oğlunuzun ne kadar acı çektiğini şu anda görmeniz imkansız zaten..
Babası gibi olmayacak garantisini nasıl verdiniz anlamıyorum? Bu sorumsuz adamları bu hale getiren kendi anaları babaları değil mi?
İlla ki doğruyu göstermekle,anlatmakla olmuyor,yaşamak gerek!
Doğru yaşarsanız doğruyu öğrenirsiniz..

Yapmayın arkadaşım baba boşluğunu kim doldurabilir? Evde olmadığını söyleyen siz olduğunuz için ben bunları yazıyorum,evde olmayan adam ne ara oğluyla top oynayıp,onun üzerini değiştiriyor?
Eşiniz süper baba da olsa bebeğinizin aile olarak aklındaki kavram baba kahvede annem yanımda mı olsun yani?
Oğlunuzun ne kadar acı çektiğini şu anda görmeniz imkansız zaten..
Babası gibi olmayacak garantisini nasıl verdiniz anlamıyorum? Bu sorumsuz adamları bu hale getiren kendi anaları babaları değil mi?
İlla ki doğruyu göstermekle,anlatmakla olmuyor,yaşamak gerek!
Doğru yaşarsanız doğruyu öğrenirsiniz..

Baba gündüz evde değil akşam evde..
gündüz yok evde..
Doğrusunuz haklısınız ama bunu babasının düşünmesi gerekmiyor mu?
Benim zorlamamla olmaz ki admaın kendi içinden gelmeli hadi oğlum gel senle şuraya gidelim başbaşa bi hamburger yiyelim vs..
Eşim bunu düşünmüyor..
Ben sölesem al götür hani vakit geçir evde geçiriyor ya akşamları yetiyor ona cevabı o olur..
Elimden gelen bişi yok..
zaten kendi mutluluğumdan geçtim benbi beklentim yok kendi adıma..

Baba gündüz evde değil akşam evde..
gündüz yok evde..
Doğrusunuz haklısınız ama bunu babasının düşünmesi gerekmiyor mu?
Benim zorlamamla olmaz ki admaın kendi içinden gelmeli hadi oğlum gel senle şuraya gidelim başbaşa bi hamburger yiyelim vs..
Eşim bunu düşünmüyor..
Ben sölesem al götür hani vakit geçir evde geçiriyor ya akşamları yetiyor ona cevabı o olur..
Elimden gelen bişi yok..
zaten kendi mutluluğumdan geçtim benbi beklentim yok kendi adıma..

Heee akşamları evdeyse sorun değil o zaman.
Ben konu sahibinin eşi gibi her akşam kahvede sandığım için çok üzüldüm.
Haftaiçi zaten işte olduğu için dışarıda,haftasonu da kahvede anladım.
Yarın çocuğunuz büyüyünce o yemeğe gidelim,parka gidelim,maça gidelim dediğinde ona kıyamaz belki.. Çocuğuna düşkünmüş ne de olsa.. Çocuğuna da hayır derse çocuk tavır yapmaya başlar o zaman düzelir umarım.
Ama kendi mutluluğunuzdan neden geçtiniz inanın anlamıyorum,bile bile mutsuzluğa mahkum olmak bence bu! Hem de hiç sebepsiz..

tr_lelli canım sen acı çekiyorsun...

yok mu eşine anlatmanın bir çaresi?

düzelmiş galiba diğer sorunlarınızda..

dışardan destek falan alsanız?

Kaynanamla görüşmüyorum ama eşimle sorunlar devam..
eşim 4 aydır işsiz..
Ama eşimin yeni hali diil bu önceden beri böyle bu adam annesi tuzu biberi idi..
Hani kaynana sorunun yanında eşimin ki tüy gibiydi..
O yüzden benim canım çok yandığı için eşimin bu durumu normal geliyo fazlasını yaşadım ya artık canımın yanmasına alıştım bu yakmıyo canımı..
Eşimde bu aralar işsiz olduğu için gergin..
Şimdilik sus pusuz işte annemlerim binaya taşınma durumlarım var..
Aile desteğini alıcam arkama yapacak bişiyim yok adamla ayrı kaldım işde 3 ay geldi yapma etme diye napimm artık görmemelikden geliyorum bu kadarınıda kaynanamla yaşadıklarım felan çok kötü günler geçirdim o günlerden ve ondan kurtulduğum için bunada şükrediyorum..

Back