• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi tanıyamıyorum artık:(

Heee akşamları evdeyse sorun değil o zaman.
Ben konu sahibinin eşi gibi her akşam kahvede sandığım için çok üzüldüm.
Haftaiçi zaten işte olduğu için dışarıda,haftasonu da kahvede anladım.
Yarın çocuğunuz büyüyünce o yemeğe gidelim,parka gidelim,maça gidelim dediğinde ona kıyamaz belki.. Çocuğuna düşkünmüş ne de olsa.. Çocuğuna da hayır derse çocuk tavır yapmaya başlar o zaman düzelir umarım.
Ama kendi mutluluğunuzdan neden geçtiniz inanın anlamıyorum,bile bile mutsuzluğa mahkum olmak bence bu! Hem de hiç sebepsiz..

4 aydır işsiz gündüz kahvede şuan akşam evde..
çalıştığı zamandada gündüz kahvede akşam işteydi..
Bilmiyorum kii insanda heves kalmıyo hayatındaki insana bakıyorsun kendine bakıyorsun yapcak bişiyin yok..
Kabulleniyorsun..
Bi süre sonrada kendin istemiyorsun hiç bişiyi bıkkınlık geliyo herşeyden..
gezmek istemiyorum alışverişe eskisi kadar çıkmak içimden gelmiyo kalabalığı sevmemeye başladım..vs
boşanma noktasına geldim ama yine bu yüzden değil annesi yüzündendi..
birde kaynana çektim ben evlendiğimden beri üzerine üstlük..
yaşadıklarım anlatmakla bitmez yaşanmaması gereken ne varsa yaşadım ve yaşım 26..
hani onca yaşanmışlığa eşimin bu sorumsuzluğunuda görmüyorum artık çünki canım oldukça yandı..
baştan sona bilseniz anlarsınız benide..

Bilmiyorum kii insanda heves kalmıyo hayatındaki insana bakıyorsun kendine bakıyorsun yapcak bişiyin yok..
Kabulleniyorsun..
gezmek istemiyorum alışverişe eskisi kadar çıkmak içimden gelmiyo kalabalığı sevmemeye başladım..vs
yaşadıklarım anlatmakla bitmez yaşanmaması gereken ne varsa yaşadım ve yaşım 26..
hani onca yaşanmışlığa eşimin bu sorumsuzluğunuda görmüyorum artık çünki canım oldukça yandı..

bitanem herşeyi daha güzel yaşamak varken neden vazgeçiyosun kendinden..
hayat güzel bi kere geliyoruz bu dünyaya :70:

Kabulleniyorsun..
canım çok üzüldüm umarım iş bulur yakın zamanda birde iş bulma şirketleri var netten bakın sizin yakınınızda varmı diye hastane vb gibi yerlere gönderiyorlar...

canım çok üzüldüm umarım iş bulur yakın zamanda birde iş bulma şirketleri var netten bakın sizin yakınınızda varmı diye hastane vb gibi yerlere gönderiyorlar...

Çok zor günler geçiriyorum inşallah bulur teşekkür ederim..

Kabulleniyorsun..

Anlamak istiyorum inan arkadaşım...
Destek olmak istiyorum inan ki..
Ama anlamıyorum maalesef...
Adam işsiz,kahve alışkanlığı var,kayınvalide sorunu var.
Aile desteğiniz var,ama siz kendimden geçtim diyorsunuz.
Üzgünüm ama mutluluk kendi kendine gelmez...
Neyse ben anlatamıyorum belki de ben yanlış yapıyorum bu hayatta... Hakkınızda hayırlı olsun inşallah..

ve evet dediğin gibi yaşın daha 26..
şimdikilere bakalım bir de:
artık liseden 18 yaşında mezun olunuyor. üniversitede de 1 yıl hazırlık, 1 yılda uzatınca mezuniyet 24, üstüne yüksek lisans koy o da 1 yıl uzat mezuniyet 27..
bundan sonra hayal kurmaya başlıyorlar..

hayat dediğin şeyin o kadar başındasın ki...
niye vazgeçesin?

üstelik sen daha şanslısın..Deneyiminle yaşadıklarınla..

bitanem herşeyi daha güzel yaşamak varken neden vazgeçiyosun kendinden..
hayat güzel bi kere geliyoruz bu dünyaya :70:

Anlamak istiyorum inan arkadaşım...
Destek olmak istiyorum inan ki..
Ama anlamıyorum maalesef...
Adam işsiz,kahve alışkanlığı var,kayınvalide sorunu var.
Aile desteğiniz var,ama siz kendimden geçtim diyorsunuz.
Üzgünüm ama mutluluk kendi kendine gelmez...
Neyse ben anlatamıyorum belki de ben yanlış yapıyorum bu hayatta... Hakkınızda hayırlı olsun inşallah..

Evet baya bi karışık şans verdim değişti sandım ama yanıldım hepsi bu kimse değişmiyomuş anladım ve şans verilmemeliymiş
çünki insan zaten mutlu ilşkisi evliliği yolunda giderken evliliğini şans vercek raddeye getirmez..
Ancak örnek olabilirim durumumda olanlara şuanda
teşekkür ederim iyi dileğiniz içinde saolunuz..

Son düzenleme:
arkadasim sen esine neden bukadar hak veriyorsun ki? Böyle yaparsan oda sana annesi gibi bakar ve ilgisi azalir tabiki, nasilsa arkami toplayan pisliklerimi kapatan var diye.

En basit örnekle, benim babamda bi ara böyle seylere kapilmisti aksamlari isten sonra eve gelince sikiliyordu beyfendi, ama isten sonra gelir illaki yemek ister sonra cikar neymis disarda yemek yemeyi sevmiyormus. Annem yemek yapmayinca, ütü yapmayinca, bulasik yikamayinca bagirip cagirinca nasilda düzeldi ama? Aynen senin dedigin gibi para varmi evde buzdolabi ne durumda haberi yoktu babamin ama annem parasina el koyunca nasilda tipis tipis annemin eline bakti (tabi burda en cok ceken biz cocuklar oldu evde yemek yok bulasik var :) )

Bence senin biraz hircinlanman lazim artik, yani nereye kadar sabir ediceksin. sabir tasi degilsinya??

Minik gelin,

kendinizi ilişkiye adamanız eşinizin sevgi olarak algılamadığı bir durumdur. Bu şekilde gösterdiğiniz sevgi ile siz kendinizi fazla sevgi gösteren taraf olarak onu da sevgisini gösteremeyen taraf olarak görüp suçlu görüyorsunuz. Eşiniz sevginize sizin gibi karşılık veremez. Yetiştiği toplumdan dolayı küçüklükten beri duygularını bastırararak yaşamayı öğrendiği için bu şekilde davranması zordur.

Ha sevgili olduğunuz dönemde sizi kazanmak için belki bazı duygularını zor da olsa belli etmiştir, zamanla süreç içerisinde sizi kazanınca da artık mücadele edilecek bir durum ve hedef kalmadığı için ve siz de kendinizi çok fazla ilişkiye adadığınız için ilişkinize olan ilgisini kaybetmiş.

Yani bu durumda sizin payınız var, kendinizi tamamen haksız görüp eşiniz de kasti olarak sevgisiz davrandığını düşünüp suçlu görmeyin. İlişkinizin bu duruma gelmesinde en az eşiniz kadar siz de pay sahibi olduğunuz için karşılıklı olarak süreci etkileyip bu noktaya gelmişsiniz...

Bu durumu öncelikle kabul edin ve kendinizi tamamen haksız görmeyi bırakın. Ortadaki suçlunun kim olduğunun hiç bir önemi yoktur. Önemli olan ikinizin de bu süreçteki etkisi ve eğer siz ilişkiye olan tavrınızı değiştirirseniz eşiniz de yavaş yavaş değişecektir...

Eşiniz sevgisini gösteremiyor diye onun sizi önemsemediğini sanmayın. Aksine sizin kadar hatta sizden daha fazla bağımlı o bu ilişkiye. Sadece bir erkek olarak bir kadına olan ihtiyacını kendine bile itiraf etmesi çok zordur. Bu yüzden sevgisini gösterme tarzını eleştirmeyin, kabul edin ve eğer sevgisini gösteremiyorsa zaten bunu öğrenmemiş olduğunu anlayın ve üzerine gidip onu bunaltmayın çünkü bu daha fazla kapanıp uzaklaşmasına yol açar....

İlişkinizin sağlıklı bir noktaya ulaşması için eşinizi olduğu gibi kabul edip beklentilerinizi ve odak noktanızı değiştirin. Kendinizi ilişkiye adamayın. Kendi kimliğinizi koruyun ve onun da ilişkiye katılması için ilişkiye mücadele getirmeye çalışın. bunu da dediğim gibi ancak kendi kimliğinizi koruyarak yapabilirsiniz...

Şu an yaptığınız önemsemiyor görünme tavrı geçici olarak belki sorunu çözer ama uzun vadede çözeceğini sanmıyorum çünkü ikiniz de sorunun temelini çözmek yerine görünen şeyleri ya da iyi hale getirmeye çalışıyorsunuz. Bu yüzden temele bakın, sizin ilişkiye olan tavrınıza. Eşinizin neden kapandığına, sevgili olduğunu dönemde eşiniz neden daha fazla ilgiliydi de şimdi kapandı tamamen? Neler değişti? Soruların cevabı sizi daha iyi bir ilişkiye götürecektir...

Selamlar

merhaba cnm bnmm... ben eşimden vıcık vıcık sürekli dibimden ayrılmayan bi şekilde sevgi istemiyorumki.. dışarıda herhangi bi ortamda yolda bile elele tuutşup yürümüyoruz.. ben arkdasından koştura koştura gidiyorum elini tutmasam aklına bile gelmez..doguda yaşıyoruz ama ailesi görmüş geçirmiiş insanlar.. hala kaynanam ve kayınpederim birbirlerine cnm hayatım diye seslenirler.. 70 e merdiven dayamış insanlar bunlar..haftada 1-2 gün kahveye gitse neden yetmez anlamıyorum hergün gdiyor.. evde mal gibi oturuyroummm.. gelip yemek yiyip gidiyor.. iki gündür evi toplamadım bile inanın heryer havaya kalmış durumda ev çöplük giib olmuşş.. dayanamadım bugun topladım heryerii.. eşimse benim kıyafetlerimi yere atıp üzerinden geçiyor.. zoruma gidiyor.. sadece biraz incelik kibarlık saygı duyulmasını istiyorumm.. kaç kez beni ulu orta yerde rezil etmiştir kendince şaka yapıyor o sıra falan yüz kez bozuldugumu söylememem ragamen yapıyor..
bugunnnn kahvaltımı yapcaktım eşimde kalkınca kendisi yapsın dedim.. ama yine dayanamadım seslendim kahvaltı hazır geliyosan gel diye.. neyse geldi bi kelime bile konuşmadı.. direksiyon sınavına girdim.. sınavın nsl diye sorar demi insan.. onu bile sormadı.. o lokmalar bogazımda düğümlendi resmen.. sonra arkadaşlarını aradı neredesiniz dedi ve gitit yanına.. akşam yemegede gelmedii. umrunda bile deilim... kaç kez derdimi anlattım anlamıyor anlamıyor.. hatta diyorum ya mektup yazdım belkii okuyunca daha aklında kalır diye yine işe yaramadı.. ben neyapayımm... umursamıyorum diyorum amaaa kendimi kötü hisediyorum.... kulandıgı bardagı tezgahın üstüne koymaktan bile aciz.. sigara içer benim sigara kokusundan midem bulanır.. özelikle küskenn camı açıp havalandırmaz.. ee zaten küsüz ve ben iyicene kendimi kulanılmış hisediyorum.. bana deger vermiyor seviyorsaaaa böle sevmesin istemem.. ben dayanamıyorummm bi anda patlıycam ama nsl olcaka bilmiyorum..
onca yaptıgından sonra bugun kahvaltı hazırlayıp çağırmama ragmen bir kelime etmedi..direksiyon sınavını çok önemsedigimi biiliyor.. benle gelmedgi gibi sınav nsl geçti bile demedi ya.. allah onu bildigi giib yapsın benide.. eger zerre hatam varsaa allahımdan bulayımm.. okdr rhat söylüyorum bunu...

birden okurken babam geldi aklıma
babamda bi dönemler böyleydi ben küçüktüm ama hatırlıyorum gece yarıları gelirdi kahveden
annem hiç haz etmezdi tabi
sürekli tartışırlardı
annem kahveyi arardı artık eve gel çocuk hasta falan diye
gelirdi niye aradın kavgası bu seferde
kahve de sokağın başında
o dönemler işleri kötüydü babamın kafamı dağıtıyorum ne var derdi
ama ben dayanamazdım annemin üzülmesine
bi gece annem dayanamadı gitti
ben 7 kardeşim 4 yaşında var yok bebek oğlanı aldı gitti
çocuk aklıyla annem bizi terketti diye
biz de kızkardeşimle giyindik çıktık
anahtar falan da yok
babamın gittiği kahveye gittik
dışarı çağırdık babamı
sen nasıl babasın niye bizimle oturmuyosun
herkesin babası evde sen niye burdasın diye
babam eşşek sıpaları ananız mı yolladı diyince biz kaçtk tabi
eve döndük kapıda kaldık
bi de biz çok mahçup çocuklardık neden kapıda kaldınız
diye sorarlar diye komşuya falan da gidememiştik kömürlüğün önünde bekledik bahçede.
yağmur yağıyo ve soğuk bi hava...
babam saatler sonra geldi
bizi gördü o halde sonrasını hatırlamıyorum ateşlenip
havale geçirmişim o gece
o havaleden sonra kafadan bi kaç tahtam oynak:27:
tek bildiğim o olaydan sonra babam yıllar oldu gitmez kahveye
annem yıllarca çekti biliyorum ki annemin değil çocuklarının hatrına vazgeçti kahve sevdasından
belki bu vicdan azabını yaşamasa hala gidecekti kahveye
dilerim allah eşini de böyle bi vicdan azabıyla sınamaz
hiç mi düşünmez genç bi kadın evde başına bi iş gelir
hastalığı var sökelliği var diye:20:

babanız anlamış ne güzell... kahvede adamın hobisi olabilir.. artık öyle bile düşünür oldumm.. arada gitsin eyvallah ama hergün bi adamın ne işi olur.. ya işsiz güzsüz evli deildir.. yada yaşlı emekliii bi adamdır gider..yani düşündükce aklımı oynatacagımı sanıyorum.. hadi şimdi konuşmayı deniyeyim anlamaz inanın o halimi görseniz çıldırırsınız artist artis üste çıkar.. nedesennnn üstüne bin laf koyar.. eşimm ben komada hastahanede yatsam emin olun komada nslsa yapacak bşyim yok ha hastahanede beklemişim ha kahvede der gider.. inanın yok artıkkkkk dersiniz belki bunu okudugunuzda ama gerçekten der.. ben adet sancısı çekerken kalkıp gitmiş. ki ben adet oluncaa inanın acilli oldugum zamanlar olur..şuanda inanın düşünüyourm ve hiç bşy bulamıyorum... neyapcam bilmiyorum.. babam süürekli arar beni akşam neyapıyosunuz diye.. eşin neyapıyor der tv izliyor derim.. halbuki kahvededir.. bıktım valla.. her teli kapadıgımda galmak istemiyorum artık..haftaya annemlere gitcemmm.. eşimde ne yapıyorsa yapsın...

boşver sen onu kendini sosyalleştirmeye bak işte ...
ne hali varsa görsün zaten anladığım kadarıyla son dakikaları oynuyo eşin bırak oynasın bakalım..
ayrıca sınavın iyi geçtiği için çok sevindim moral olmuştur sana biraz..
inşallah iş görüşmelerindende sonuç alırsında dahada sağlıklı düşünebilirsin canım..
amin cnm inşşş inşş allahım sesimi duyarda hemen işe girerim... eşim son dakikalarını oynayıp bitirmek üzere.. şuanda ona sorun hiç bi sorun yok gayet mutlu bi çiftiz deer.. ben anneme söylesemmm kızın abartıyor der.. üste çıkar yalancı ben olurum inanın..

Böyle tiplere de sinir olurum. Sanane ya niye yalnız geldiyse geldi.
Sorulacak soru mu bu?
Görgüsüz insanlar...

yani inanın aklımın ucuna gelmez benimde öle şeyler.. kızlar hatta aaa ben olsammmm küserdim konuşmazdım nsl gelmez falan diyolardıı.. bende artistleniyorumm niye gelcekki gelse neyapcak bekliycek boş boşş.. yalnız gelince daha rahat ederim ben.. sınavlarada yalnız giderdim falan diyip salladım inanın..

arkadaşım dün de yazmıştım dayanamadım yine yazıcam
senin hatan ne biliyomusun hala yufka yüreklisin hala kahvaltıya çağırıyosun etrafı topluyosun
yeter yapma taviz verme kullandırma kendini ya
vallahi çok üzülüyorum haline
hiçbirini haketmiyosun
ben erkek olsam senin gibi eşim olsa başımın üstünde taşırım ki böyle yapıcak erkek de çoktur çevrede
gençliğine güzelliğine yazık
artık kendine gel lütfen

Merhaba Minikgelin.
yazılanları tek tek okudum okudukça da hem sinirlendim hem üzüldüm hemde ne kadar yani benim kadar çaresiz olduğunu anladım.
sen 1 yılda anlamışsın ben 3. yılıma girdim daha bir ay önce dank etti okdar safım ki ben 3 senedir aynı şeyleri yapar dururdum. tek farkımız ben çalışıyorum ama inan çalıştığım halde herşeyim eksiksiz tamdır. bugün pazar eşim hala uyuyo ben ise 2 makina çamaşır yıkadım 2 haftalık ütüsünü yaptım bulaşıklarım yıkandı yerleştirdim. akşamda bir ton suratını çektim. ama artık ben dayanamıyorum.
allaha şükür çocuğum yok diyorum bunun için şükür etmemin ne kadar acı olduğunu da bir ben bilirim.
ama yaranamayız ne yapsak yaranamayız. biz kopma noktasındayız çünkü ben hep allttan alır asla eşime surat tavır yapmazdım. ancak kavga olacakta küsecektim yoksa alınmazdım herşeye kendimi şartlamıştım sanırım. ama artık bende yapıyorum suratımı neye mi gözüme batan her haraketine.
ya kendine gelir yada ben kendime geldim onu görür.:57:
alah sanada yardım etsin cnm.. ben 3 yıl sonra bu adam deişmezse sanırım mezarda olurum dayanamam..senin avantajın çalışmak en aızndan hafta içi düşünmessin kurmassın kafanda aynı şeyleri.. bense sürkeli düşünmekten deli olcam.. allahım ya ona bi yol göstersin yada bana.. sonunda rabbim yollarımızı birleştirirmi ayırırmı hiç bi fikirm yok..

merhaba;
yazılanların çoğunu okumaya çalıştım.
ben de duygusal insanımdır senin gibi.
ve anlattığın tarzda bir erkek kesinlikle iletişim kuramayacağım,yaşayamayacağım bir erkek...
bence birbiriniz için uyumlu değilsiniz.
1 senede böyle olunmuşsa ilerisi bana pek iç açıcı gelmiyor,üzgünüm.
düzelir deme,düzelmez.
insan neyse odur.
can çıkmadıkça huy çıkmaz* demişler.
hayatını bu şekilde geçirmek istiyor musun,bunun üzerinde bol bol düşün...
ama unutmaki sevgiden önce saygı lazım ilişkilerde.
aklını kullan,
hakkında hayırlısı olsun diyorum:71:

aynen cnm huylu huyundan vazgeçmiyor.. hani evlenince huyu deişir kötü alışkanlıgı varsa terkeder onu.. falan gibi şeyler söylerler ya yalan.. bencee iyicene sapıtıyorlar düzelmeyi bırakın tanıdıgınız giib kalsa öpüp başımıza koyarız..

Ypcak bişi yok napalım canım kabul edicez adamın mayası bozuk..
Mal ortada atsan atılmaz satsan satılmaz:9:
he he diyip geçicez yoksa kavga gürültü..
Napıyorum mesela..
Karşına geçim öle dır dır anlatmıyorum hiç bişiyi artık çünki dinlemiyoo dinlemediğini biliyorum çenemi yormanın lüzumu yok..
yemeğini veriyorum (arpasını suyunu ver:9:)
Alış verişe gidelim demiyorum
para ver alışveriş yapıcam diyorum..
çocuğa şu lazım bu lazım yok
çocuğa şunu alıcam para ver..
Çünki o gelmezki almaya felan..
gezmeye götür yok
ben gezmeye gidicem haberin olsun.. (izinde istemem haber veririm)
Salıom çayıra mevlam gayıra..
akşam evde buluşuyoz yine gün içinde her ikimizde hallediyoz işimizi o kahvesine gidiyo ben yapıcaklarımı yapıyorum geziceksem gezmeye anneme gidiceksem anneme alışverişşse alışverişe..
ohhh dert de etmiyorum

Napimm bu adam böyle 7 sene oldu değişmedi napim..
düşünün işte doktara götürdünüz dedikii beyin tranvası beyninde hasar var artık ölene kadar böle yaşıcak öle kabul ettim gittii..

Hıı özenmiyormuyum böle kocasıyla güllük gülistanlık geznelere ilgili alakalı olanlara geçiyo bi müddeet sonra
önceden özenioyordum daha özenmiyorm böyle mutlu olmayı öğrendim ben..:8:

ilahi cnmmm vallahi gülümsettin yazını okurken.. allah razı olsun senden:) arpasını yemini veriyosun demek:) 7 sene geçince demek böle oluyor ben daha kendimi olmayan cicim ayında gördüügüm için belki bukdr dert ediyorum herşeyii.. sen para isteyince veriyormuş.. ha bende istedigimde biraz söylensede veriyor.. çık gez diyor.. ama iki gün üstüste çıksamm para istesem bu nkdr gezme para harcama diyor. neyapcagımı şaşrıdım.. evde oturmaya alışkın biri deilim ha evcimen tarafımda vardır.. yeri gelir 10 gn çıkmassam dışaıryı aramam yeri gelir iki gün üstüste evde oturamam..valla inanın ailem arkadaşlaırm bulundugum şehirde olsaydı bukdr takmazdım kaafama..eşimin okdr arkadaşını tanıdım hepside eşim gibi ondan anlaşıyorlar kahveden çıkmıyorlar.. ama bitane arkadaşı var karısının gözünün içine bakmadan duramaz.. okdr seviyorki gercekten belli ediyor.. hiç bizaman adamın "ben" dedigini görmedim herzaman eşinide kasdederek "biz" derr..imreniyorummm hemde nsll.. ne eksigim var kii.. duygusal aşk flimlerini izlemiyorum çünkü canım sıkılıyor.. vay be ne aşklar var diyorumm üzülüyorum..malesef duygusalım keşke olmasaydımm ama elimden bşy gelmioo..

benım bı arkadasım var aynı senın gibi cok titiz evde tum gun temızlık yapar eşi için aksam yemegı hazırlar eşi eve gelmezz... kendımı hep onunla kıyaslarım o evde ben calısıyorum eşlerimiz aynı işi yapıor iş arkadasları ama onun eşi eve gitmez o şahane yemeklere benım eşime kuru kahvaltıya gelır :59: cok severım canımdan cok ama her istedıgıne yetısemem o yuzden yardım etmek zorunda kalır onların 2 cocugu var kıymet bılmıyorlar bız cocuk die kosuyoruz işte diyecegım o ki herkesin bir yerde bı sorunu vardır herkes bır yerden darbe alıyor demekkı senınde sınavın bu iş bulmanı temennı edıyorum insallah... :71:
vala bi sofra hazırlarım dersinizkiiii misafirmi gelcek.. severek yapıyorum şimdi kendimede hazırlıycam mesela... eşim kahvede ne yer bilemem.. allahım herkesi dogru yola iletsin neidiyimm... mutsuz ve üzgünüm şu sıralar.. 10 ay içnde çogu kez böyle oldu alıştım ama yinedee neyapsammm dayanamyırum alışmama ragmen.
Çok zor günler geçiriyorum inşallah bulur teşekkür ederim..

cnmm eşin inş iş bulurrr.. işszilik zor cidden.. sneinkide benimkideee dogru yolu bulur inş tez zamanda..

senin tek bi hatan bile yok anlattıkların kadarıyla
bi adamı fazlasıyla mutlu edecek herşeyi vermişsin ama adamın kapasitesi bu demek ki almıyo
afedersin ama kocan öküz çatlatan cinsten
sen iyi dayanıyosun ne demek hastayken gidecek kahveye
bu adamın geçtim evliliğe sana saygısını
sevgisi de yok
ya da düşünecek vakt bulamamış kahvede kağııt oynamaktan
bi kendiyle başbaşa kalsın bakalım aklı başına belki gelir
sen de kafanı dinler evlilikten beklentilerine karar verirsin
pişman olmazsa sen bi pişmanlığını kazanmış olursın yıllarını vermeden
her şekilde senin kaybedecek bişeyin yok
sana ne vermiş ki ne kaybedeceksin
kaybedecek biri varsa o da eşin...

Son düzenleme:
Annemin bir arkadaşı vardı.Bildik bileli mutsuz,hep ayrılma aşamasına gelirdi.
En son artık evden ayrılacak,karar verilmiş.Ne yapmış biliyor musun ? Ütüleri bitirmiş,çarşafları değiştirmiş ve sıkı dur...Evde portakal varmış.Portakallar çürümesin,adam da aç kalmasın diye,portakalları reçel yapıp bırakmış.Bunu gayet soğukkanlılıkla,normal birşeymiş gibi anlatmıştı.Herhalde görevini tamamlamadan kapıyı çekip çıkmak içine sinmemişti.
Senin gibi çok hanım bir kadındı.Aklıma geldi,paylaşmak istedim.

senin tek bi hatan bile yok anlattıkların kadarıyla
bi adamı fazlasıyla mutlu edecek herşeyi vermişsin ama adamın kapasitesi bu demek ki almıyo
afedersin ama kocan öküz çatlatan cinsten
sen iyi dayanıyosun ne demek hastayken gidecek kahveye
bu adamın geçtim evliliğe sana saygısını
sevgisi de yok
ya da düşünecek vakt bulamamış kahvede kağııt oynamaktan
bi kendiyle başbaşa kalsın bakalım aklı başına belki gelir
sen de kafanı dinler evlilikten beklentilerine karar verirsin
pişman olmazsa sen bi pişmanlığını kazanmış olursın yıllarını vermeden
her şekilde senin kaybedecek bişeyin yok
sana ne vermiş ki ne kaybedeceksin
kaybedecek biri varsa o da eşin...

bugune kdr boşanma kelimesini bi kaç kez dedim ama gülerek dalga geçti boşanmıycagımı bildigi için rahattı.. ama bu sefer ciddi ciddi anlatcam artık... boşanma lafından sonrada anneme gitcem zaten.. belki ozaman anlar..

arkadaşım dün de yazmıştım dayanamadım yine yazıcam
senin hatan ne biliyomusun hala yufka yüreklisin hala kahvaltıya çağırıyosun etrafı topluyosun
yeter yapma taviz verme kullandırma kendini ya

vallahi çok üzülüyorum haline
hiçbirini haketmiyosun
ben erkek olsam senin gibi eşim olsa başımın üstünde taşırım ki böyle yapıcak erkek de çoktur çevrede
gençliğine güzelliğine yazık
artık kendine gel lütfen

kesinlikle katılıyorum.
annemle babam 26 yıldır evliler.
genelde tartışırlar,öyle süper sevgi & aşk vs'leri yok yani.
ama asla ve asla babam arkadaşlarını eve getirmedi.
annem teklif ettiğinde ise 'arkadaşım,dostum ne olursa olsun.elaleme hizmet ettirtmem ben eşime' dedi.
şuan tebrik ettim kendisini.
ne kadar da ince düşünürmüş halbuki de biz anlamamışız.:31:

Annemin bir arkadaşı vardı.Bildik bileli mutsuz,hep ayrılma aşamasına gelirdi.
En son artık evden ayrılacak,karar verilmiş.Ne yapmış biliyor musun ? Ütüleri bitirmiş,çarşafları değiştirmiş ve sıkı dur...Evde portakal varmış.Portakallar çürümesin,adam da aç kalmasın diye,portakalları reçel yapıp bırakmış.Bunu gayet soğukkanlılıkla,normal birşeymiş gibi anlatmıştı.Herhalde görevini tamamlamadan kapıyı çekip çıkmak içine sinmemişti.
Senin gibi çok hanım bir kadındı.Aklıma geldi,paylaşmak istedim.

İçim cız etti..
Eski bir anım geldi aklıma..:31:

Back