• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi tanıyamıyorum artık:(

hepinizin degerli yorumlarından dolayı ayrı ayrı teşekür ediyorumm yorum yapıpta cvp vermedigim gösden kaçırdıgım olduysa kusura bakmayın.. şimdi arkadaşım gelcek çıkcam az deişiklik olur belki.. akşam gelince yine degerli yorumlarınızı okuycam.. dün aglıya aglıya yazarken bugun daha sakinim.. sizinle konuşmak cidden rahatlattı ben.. allah razı olsun hepnizden..

amin inş cnm inşş... öyle olsun ben daha ne isterim şu hayatta..
arkadaşlar kızıyor son şansı niye veriyorsun diye haklılar ama benim ruh halimde garippp..boşanmaya bunca şeyden sonra bile dilim varmıyor... onun bana yaptıgı giib deger vermiycem arıtk ona belki anlar...

Yok arkadaşım neden kızalım?
Estağfurullah!
Siz derdinizi yazdınız,biz elimizden geldiğince yardımcı olmak istedik.
Sizin hayatınız ister devam edersiniz ister boşanırsınız,kızmak bizim ne haddimize?
Hiç kimse birbirini tanımıyor amaç tamamen tecrübelerimizi paylaşıp yol göstermek.

şuanda bir kelime bile etmek istemiyorum onlaa... biraz şu içimdeki sinir can agrısı sakinleşsin öyle konuşmayı deniycem.. ama kaç kez kavga ettik konuştum anlamadı.. hatta dedim ya mektup yazdım sayfalarca hani okunan şey daha akılda kalır mantıgıyla nolduuuuuu bi kaç gün iyi sonra yine vurdumduymaz oldu..

ama canım benim sen ona hiç kesin ve karalı olduğunu gösterememişsinki adam yapmış yapmış sonra 2 gün düzelince sende hemen inanmışsın sonuç adam yine aynııı...
adam artık bu nasılsa hemen afediyo boşver ben kahfeme bakayım demiş...
kararlı olduğunu göster...
öyle temizlik yok ütü yok bunlar çözüm olsaydı o zaman her kavgada hepimizin evini pislik götürürdü..

Acaba canim, yanlis anlama, ama esin escinselmi acaba?
Cünkü böyle erkek tipi gercekten sirf escinsellerde olur, yani evliligi paravan olarak kullanip, esine hic bir ilgi göstermezler ve rahat rahat hayatlarini yasarlar.
Olabilirmi?
Cünkü gercekten esin normal degil, düsünüyorumda bu kadar ilgisizligin bir anlami olmali.

:44:Katılıorum..Böle bi durum olabilir mi acabaa ? :44:

yazdıklarınızı sonuna kadar okudum ve şaşkınım sız esınızın sızı sevdıgınıden emınmısınız?olmeyı dusunuyosunuz resmen ne kadar vahım bı hal almıs sevıyorum dıyosunuz lutfen yapmayın artık cıddı cıddı alın karsınıza konusun tavrınızı koyun.buzdolabı bosalır umrunda olmaz para bırakmaz kötü bi eş olmasını geçtım iyi bi insan değil herseyden once cok merhametsız!neden kendını bu kadar hırpalıyosun resmen özgüvenını yerle bır etmıs adam senın,sılkelen kendıne gel senden değerlı kımse yok bu hayatta unutma daha kararlı ve dik ol arkadasım..

arkadaşım durumuna çok çok üzüldüm
tüm sayfaları okudum baştan sona
ve olumlu hiçbirşey göremedim
eşin tamamen egoist biçimde arkadaş odaklı yaşıyo
senin yaptıklarının hiçbirini haketmiyo zaten
benim şahsi görüşüm ortada düzeltilecek bişey kalmamış
doğu tarafında erkekle kadın hiç eşit olmuyor maalesef
erkek ben erkeğim istediğimi yaparım kadın evde otursun görevlerini ütüsünü yemeğini yapsın diye düşünüyo

ben senin yerinde olsam annenler gelip gittikten sonra son bikaç hamle daha yaparım kazanmaya yönelik bunlar da sonuçsuz kalırsa düşün taşın eğer boşanmaya karar verirsen o andan itibaren
tamamen kendin odaklı yaşa
şok etkisi yaşatıp bırak
ne yemek ne ütü ne ev işi o sana nasıl davranıyosa sende öyle davran evde olduğu zamanlar da yokmuş gibi davran hatta dediklerini duymamak için son ses hareketli bi müzik bile açardım ben olsam
seni evde hep çevresinde pervane halde mi görüyor artık görmesin
hep üzgün suskun musun her zamankinden neşeli ol dekolte giymek istiyosan giy arkadaşın varsa özellikle onun evde olduğu zaman dışarı çık
ama asla alsa 1 gün evde durdu diye yelkenleri suya indirme sonrasını biliyosun çünkü kararlı olmak zorundasın
bunların hiçbi yararı olmaz biliyorum ama kendince intikam almış olursun
bikaç gün sonra da habersiz annenlere git ve ailenle konuşup onay alırsan boşanma davası aç evine posta gelince görsün

valla kusura bakma okudum okudum sinirlendim yazdım saçma gelebilir ama senin gibi karısı olup değerini bilecek çok adam vardır
gençliğini evde kendini yiyerek değer görmeyerek geçirme diye yazdım
inan ufacık olumlu bişey görsem mesajlarında devam et mücadele et derdim ama içimden bunlar geçti
saçma veya yanlış bişey yazdıysam kusura bakma
konunu takip etmeye devam edicem...

çok üzüldüm senin adına.. anlattıklarını çok düşündüm.. kendimi yerine koydum.. küçük bir şehirde, evde olduğumu, eşimin bana destek olmadığını hayal ettim.. ve içimde çok büyük bir yalnızlık duygusu hissettim o an.. şu anki duygun yalnızlık olmalı.. şefkate, ilgiye ihtiyacın var belli ki.. içimizdeki küçük kız çocuğunu mutlu etmek o kadar kolay ki aslında..
ben evli değilim. ama ciddi bir birlikteliğim var. bu birlikteliğimde de en büyük korkularımdan beri onun kini ve alınganlığıdır. mesela 10 gün önce işlerinden dolayı canının sıkkın olduğunu söyledi ve 10 gündür konuşmuyoruz. bu durum 2 senedir böyle devam ediyor. 2-3 hafta iyiysek, mutlaka 1 hafta sebepsiz yere tartışır ve konuşmayız. üstelik her seferinde ben alttan alırım, ve her seferinde bir daha böyle olmayacak diye söz verir ve ben de inanırım. ama yine aynısı olur..
senin anlattıklarını dinleyince, biraz kendime geldim açıkçası.. böyle bir sevgi olmaz. evet ben de çok seviyorum ve karşımdakinin sevgisini hissediyorum. ama olmaz yani, sevgi bir yere kadar.. sen evlisin evet, boşanma kelimesi kolay söylense de yapması zor gibi görünüyor. bir yuvayı dağıtmak verilen emekleri çöpe atmak kolay değil.. ama kendi ayakların üstünde durabilecek birisin. daha gençsin. hayatını karartma bence.. her şey çok güzel olabilir. yeni bir hayat kurabilirsin. inanki bu zulmü haketmiyorsun.. ve bu yaştan sonra asla bekleme düzelmesini.. düzelmez.. mucizelerle hayatını erteleme.. bak ben de sayende tavrımı koydum.. artık ayaklarımı yere sağlam basıcam ben de.. sen de kendine güven.. annen baban seni böyle bir hayat için büyütmemiştir, biricik kızlarını elin oğlu üzsün diye yetiştirmemişlerdir.. sen de 4 sene üni okumuşsun.. bütün emeklerine yazık.. kadınlığına gençliğine güzelliğine yazık.. tabiki bekara karı boşamak kolay derler.. ben sadece fikrimi söylüyorum sakın alınma.. ama inan çok üzüldüm.. en güzel çağını karartma derim ben sana.. umarım çok mutlu olursun...

Yani böyle escinsellik vs. bizim toplumumuzda hep hali altina süpürülür, yokmus gibi davranilir ama var oldugu icin bazen böyle durumlarda insanin aklina geliyor yani.
Normal degil cünkü arkadasin anlattigi seyler.
Yada kusurma bakma arkadasim ama akli dengesi yerinde degil esinin. Akli basinda olan bir erkek, senin gibi dört dörtlük bir hatuna böyle yaparmi?
Hicmi insafi merhameti yok? Hicmi serefi yok? Insan karisina böyle davranirmi? Hicmi Allah korkusu yok?
Hicmi görgüsü, hayat bilgisi yok?
Daha esinin nesini begeniyorsun arkadasim, hic bir tutulacak yani yokki?

baştan sona okudum,okudukça gerildim. bu nedir böyle???
şunu yap bunu yap demek bile mantıksız geldi. ben her yaptığını geçtim ama regl sancısı çeken,canı yanan biri kıvrılıp yatmış.. can bu ya,insan düşmanı olsa yanında durur. nasıl bir adamdır bu? Allah sana ya bol bol sabır versin ya da ayrılabilecek gücü versin. ben daha evli değilim ama şimdi bile ayrılmayı aklımın ucundan geçiremem,evliyken bir de düşünemiyorum çok büyük güç ister. hangisi daha zor ona karar ver,bu adamla "bir ömür" geçirmek mi yoksa ayrılıp yeni bir hayat kurabilmek mi?

Hep derler ya aynı ev içinde bulunmadıkça bir insanı tanıyamazsınız diye..
Bu da o hesap.Daha bir sene bu.
Eşinizin değişebileceğine inanmıyorum.Bütün ömrünüzü böyle geçirmeyi hayal edebiliyor musunuz?
:26:

bi söz vardır:
pırlantanın değerini ancak kuyumcu anlayabilir diye..senin gibi dört dörtlük birisini bulmuş da bunuyoo...inan okurken o kadar üzüldüm ki senin adına...hani hak etsen bu davranışları(kii hiç bi kadın hak etmez bence)neyse derim..ama sen elinden gelen her seşi yapıyomuşsun zaten...için rahat olsun arkadaşım...sen kendine düşeni yapmışsın...yapmayada devam ediyosun....çünkü sabretmekle vede onunla aynı çatıda kalmaklada zaten bi fedakarlık gösteriyosun sen..hemen vazgeçmediğinin ,ona bir şans daha verdiğinin göstergesidir bu...anlayana tabikii....eşin şansını cok zorluyoo...senki kaybedince kafasını vurucak bi yerlere....keşke geç olmadan anlasa...
bende evliyim...3 yıllık..ve senin gibi öyle herşeyi dört dörtlük falanda yapmaya çalışmam..ama eşimin senin eşini okuyunca bir melek olduğunu anladım...gıkını çıkarmaz...her izinli gününde benledir..kahvenin yolunu bilmez..alışverişe çıkartır beni,gezdirir,birlikte ev gezmelerine yada arkadaşlara gideriz...yemeğe çıkarız..öyle yanlız arkadaşlarıyla takılmaz..sadece haftada 1 halı saha maçına gider..oda 1-2 saate gelir zaten ben evde yanlızım diye...işten direkt eve gelir..ilgisi falanda iyidir(ama ben bazen memnun olmayıp astarını isterim:))yaptıklarımı takdir eder,pasta börek yaptım mı sevinir,iltifat eder falan....bende kendi eşimi beğenmezdim ama bundan sonra kıymetini bilicem kesin...sende daha iyilerine layıksın cnm benim.....allah eşini ıslah etsinnn:58:

merhaba hanımlar ..çok doldum kimseye anlatamıyorum kafayı yemek üzereyin size içimi dökmek istiyorum..
eşimi tanıyamıyorum artıkk...
1 sene içinde bir insan bukdrmı gamsız bukdrmı umursamaz olabilir... sadece aynı evi paylaşır oldukk.. sürekli arkadaşlarıyla görüşüryor..kimi zaman işini bile yarıda bırakıp arkadaşlarının yanına gidiyor.. bense ailemden uzak sanki ölümü bekler gibi yalnız yaşıyorum..çok üzgünüm kimseye anlatamıyorumm ama yaşamanın sanki bi önemi kalmadı giibi.yaşama sevincim ideallerim mutlulugum bittii... yarının bugunden bi farkı yok benim için.. ha mezarda olmuşum ha evin içinde hapisss ne farkeder benim için..
güya severek evlendik.. sevdik ama evlendik bittimii anlam veremiyorumm..
peşinde 4 dönüyorummm atletine kdr ütülüyorumm.. hergün değişik yemekler yapıyorum..sürekli arkadaşlarını akrabalarını yemege çaya alıyorumm..bakımlı bir bayanım güzelimdirde her ortamda övgü alırım.. eşim güzleligimin bile farkında deil artıkk... kıskanmıyor çünkü okdr güveniyorki biliyor gözümün yanıyla bile bi erkege bakmıycagımı... eşimde aldatmaz tek güvendgim konu bi o zaten.. bi arkadaşıma anlattım annenlere git 1 hafta kal yalnız kalsın özler diyor ama umruna gelmez ..eve girmez işine gelir kahveden çıkmaz.. küsünce umruna gelmiyorrr eve ugramıyor yatmadan yatmaya geliyor.. ben evde ne yemişim buzdolabında ne var.. umrunda bile olmuyor..
tek istediigm şey şevkat sevdii..akşamları kahveye gitmedigi nadir günlerde eve gelir yemegini yer 1-2 saat uyur sonra kalkar pc başına ..pc den sıkılır tvye gecer maç programlarını açar...1 senelik evliyiz daha oturup 1 dizi bile izlemedik kızlar..
bilmiyorum neyapcam ben bu eşimle... çıldırmak üzereyim hafta 7 gün ise biz 5 günü küsüz..

bence eşinle sakin kafayla düşünmeyi dene daha çok yenisiniz belliki eşin evlilige sorumluluga alışamamış sen güzel ortamlar yarat giyin süslen cagır eve seni öyle görünce dışarı gidemez herhalde konunun başını okudum ama benim fikrim buu yuvayı dişi kuş yapar derler yaa haaa o küsme konusundada bizde aynıyız ama biz yeni evli degiliz allah yardımcın olsun

Yazdıklarınızı Okudum Çok Üzüldüm.. =(
İnanıyorum Mutlaka Doğrudur.. (Şüpheniz Olmasın)
Ama Hiç Kendinize Sordunuz mu Acaba Bende mi Bir Hata Vardır Diye..
Ne Bileyim Farkında Olmadan Yapmış Olduğunuz Bir Hata, Ne Bileyim İşte Bir Şeyler..
Sizden Soğumasına Sebep Olmuştur..
Yani Bir İnsanın Bu Kadar Duyarsız Evi Otel Gibi Kullanması İçin Mutlaka Ufakta Olsa Hatanız Yok mudur ??
Bütün Hata Eşinizin midir ??

Sizi Yargılamıyorum Sakın Yanlış Anlamayın.. :50:
Çünkü Adam Ölü Gibi Dünyadan Bir Haber..
Evde Onu Bekleyen Eşi Var mı Yok mu Haberi Yok..
Garip Yani.. Hele Hiç Konuşmaması.. Sanki Siz Kötü Bir Şey Yapmışsınız Gibi..
Yani Hiç Bir Şey Umrunda Değil Adamın..
Umarım Herşer Kısa Zamanda Yoluna Girer..
Herşey Gönlünüzce Olsun..:70:

Hoşçakalın:70:

Son düzenleyen: Moderatör:
evlilik nedir diye inle sana ayrı ayrı sorsalar bahse varım ikiniz birbirinizden çok farklı cevaplar verirsiniz, anladığım kadarıyla eşiniz küçük bir yerde doğmuş büyümüş ve etrafındaki evlilikler hep bu şekilde adam istediğini yapar kadında evde oturup onu bekler eşinize göre evlilik bu, ama size göre durum çok farklı okuyan çalışmayı düşünen, farklı bir kültürden gelmişsiniz yani uzun lafın kısası bence siz ayrı dünyaların insanısınız ve yine bence bir ömür böyle geçmez, ben beş senedir evliyim 2,5 yaşında bir kızım var sizin 10 ayda yaşadıklarınızın kenarından bile geçmedim, 10 aylık evliyken helede çocuğum yokken hiç düşünmez kendime yeni bir hayat kurardım..:71:

aradaşlar her birnizin yazısını ik kez okudumm.. teşekür ediyroum toğpluca cvp vermye çalışcam... eşcinselmi acaba diyen var. inanın deil..yanii siz söylediniz olması imkansız gibi bşy.. ben eşcinsel birini hiç tanımadımmm ama deildir heralde..
iki gündür konuşmuyorum ya yatak odasını görün tüm kııyafetlerini yere atmışşş takım elbisesi bile yerde..önceden ben topladımm tabii yatagın üstünde benimmm ceketim vardı onuda yere atmışş...düşününki ilk kez 10 aydır yatagın üzerine ceketimi koymuşummm onu alıp yerine koymak nsl zor gelmişş yerine koymayı geçtim yere atmışş..hoşş adam beni düşünmüyokiii ceketimii düşünecekk..
arkadaşa gitmiştik diger kahvedeki arkadaşlaır ve eşleride geldi baya kalabalıktı eşimde geldii.. herkes hastamısın diye soruyor bende yok bşy diyorum gözlerim aglamaktan şiş tabi.. neyse kızların hepsi beni bi odaya çekti noldu falan diye sordu anlattım hepsi ççok kızdı üzülme falan dediler. bende ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum dedim kızların hepsi donduuu üzüldüler tabi..konuşalım falan dediler.. anlamaz yorulmayın dedim...böle muhabbet ortamı falan var bşyler anlatıyolar gülüşüyoruz falan eşim bana bakarak gülümsüyo falan.. o sıra bogasım geldi iananın normalde olsaaa hemen gülümserdim... arabayla arkadaşı eve bırakacaktı öne oturdum arkada eşimle oturmamak içinn..herkes yaptıgım yemeklerden övgüyle bahsediyor hatta bize şu yemeig yapsana şu pastayı yapsana şahaneydi falan diyolar.. eşim ömrü boyunca aşırı zayıf biriydi.. evlendik 20 kilo aldıı... yüzüne renk geldi inanın..arkadaşları eşimin yapmadıgı övgüleri yapıyorr... eşimm nadirdir eline saglık dedigiii... ben kıymaklı etli yemekleri severim eşim sevmez diye bikere bile yapmadım.. misafirler haricinde.. ama biz küsken aama ben evde ne yemişim umruna bile gelmiyor..
benim yaptıklarımı kimse yapmaz inanın.. bukdr sabrı kimse göstermez.. ama eşime sorsanız kendince melek biiri ne içkisi var ne kumarı tek kötü alışkanlıgı sigarasıymışş..kahveyeee arkadaşları gidiyor diye gidiyormuşş.. bilmem kaç yılldır arkadaşlarıymış nsl silseymiş..sanki ben sil dedimm.. bakın bugun negüzel kalabalık şekkilde oturdukk... kahveye kimse gidelim demedi çünkü herkes konuyu biliyor erkeklerin..kimse gık edemedii.. haa noldu çok güzeldi bu gece herkes muahbat ettii... ama eşime kalsa kahvenin o leş ortamı daha eglencelidir eminim..ben daha çözüm yolu bulamıyorum.. boşanmak için biraz daha zaman var... hemen silemem sabrediyorum ama sabretmektende çatlamak üzewreyim... konuşmuycammm eşimde gelip konuşmaz zaten.. aylarda geçse umrumda deil..

merhaba hanımlar ..çok doldum kimseye anlatamıyorum kafayı yemek üzereyin size içimi dökmek istiyorum..
eşimi tanıyamıyorum artıkk...
1 sene içinde bir insan bukdrmı gamsız bukdrmı umursamaz olabilir... sadece aynı evi paylaşır oldukk.. sürekli arkadaşlarıyla görüşüryor..kimi zaman işini bile yarıda bırakıp arkadaşlarının yanına gidiyor.. bense ailemden uzak sanki ölümü bekler gibi yalnız yaşıyorum..çok üzgünüm kimseye anlatamıyorumm ama yaşamanın sanki bi önemi kalmadı giibi.yaşama sevincim ideallerim mutlulugum bittii... yarının bugunden bi farkı yok benim için.. ha mezarda olmuşum ha evin içinde hapisss ne farkeder benim için..
güya severek evlendik.. sevdik ama evlendik bittimii anlam veremiyorumm..
peşinde 4 dönüyorummm atletine kdr ütülüyorumm.. hergün değişik yemekler yapıyorum..sürekli arkadaşlarını akrabalarını yemege çaya alıyorumm..bakımlı bir bayanım güzelimdirde her ortamda övgü alırım.. eşim güzleligimin bile farkında deil artıkk... kıskanmıyor çünkü okdr güveniyorki biliyor gözümün yanıyla bile bi erkege bakmıycagımı... eşimde aldatmaz tek güvendgim konu bi o zaten.. bi arkadaşıma anlattım annenlere git 1 hafta kal yalnız kalsın özler diyor ama umruna gelmez ..eve girmez işine gelir kahveden çıkmaz.. küsünce umruna gelmiyorrr eve ugramıyor yatmadan yatmaya geliyor.. ben evde ne yemişim buzdolabında ne var.. umrunda bile olmuyor..
tek istediigm şey şevkat sevdii..akşamları kahveye gitmedigi nadir günlerde eve gelir yemegini yer 1-2 saat uyur sonra kalkar pc başına ..pc den sıkılır tvye gecer maç programlarını açar...1 senelik evliyiz daha oturup 1 dizi bile izlemedik kızlar..
bilmiyorum neyapcam ben bu eşimle... çıldırmak üzereyim hafta 7 gün ise biz 5 günü küsüz..
sende onunla ilgilenme umursama yanı umursamıyormus gıbı davran.kendıne cok guvendıgını ona belli et seni kaybetmekten korksun biraz.ama cabuk pes etme guzelde rol yapabılıyorsan 1 hafta sonra daha farklı olucak inş.bu arada cok once bir dergıde okumustum erkekler hıc bır zaman annesı gıbı onunla fazla ılgılenen (yanı yazmıssınız ya atletını bıle utuluyorum) kadınları cekıcı bulmazmıs.sadece olması gerekenlerı yapın yeterlı dıye dusunuyorum....

Keşke Sizinde Birazcık Hatanız Olsaydı En Azından Konuşup Anlaşabilirdiniz..
Ama Ortada Hiç Bir Şey Yokken Böyle Davranması Hastalık Belirtisi..

eşim bana muhtaç deil kızlar ondan böle gamsız parası var çevresi var arkadaşları var.. benimse kimsem yok kayınvalidemi sevmem... onlara gitmek işkence gelir zaten..görümcemde iyi sayılırr.. kayınvalidemle kıyaslanmaz biile.. eşimin arkadaşlarının hanımlarının hepsi çalışan kişiler anca hafta sonu görüşebiliryorz.. gezilecek yer yokkk cafe deseniz 2 yi geçmiyor..keşke başka şehire gidebilsek inanınn bunu çok istiyorum.. o ugrunda ölecegi arkadaşlarından uzak durursak huzurumuz yerine gelir inanın..bana eşim ilk kez döverm seni dedii.. niye dedi biliyormusunuz.. gecenlerde arkadaşı ile eşi kavga etmiştii.. adam kızı dövmeye kalmış hamile diye vurmamışş.. oda heralde ondannnn ilham aldı aynı kelimeleri banada kulandı.. halbuki ozaman arkadaşına kızmıştı ayıp dövme falan deedir diye.. iki arkdaşı var baya samimiler yine eşimle ama tayinci olduklarından senede 2 kere anca geliyrolar.. inanın gelip 1 hafta kalırlar eşleri isyanlara başlar iyiki burda oturmuyorz.. geldigimizden beri kocam kahveden çıkmadı diye isyan ederler...düşünün bunların arkadaş bagları nsl.. tapmışlar resmen.işe girip paramı kazanıp kendme harcıycam kızlar... ilk işim araba almak olacak krediyle... saçımı süpürge ettimde noldu..

Back