• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi sevmem suç mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaza ufak dediğinize göre eşiniz hastahanelik filan olmamış anladığım kadarıyla... Hani adamın durumu kötü olsa ve onlar arabaya dertlenıyor, bahsediyor olsa bende rahatsız olurum ama öyle bişeyde yok sanırım.
Kp , araba daha sıfırdı nasıl yaparsın dedi diye hemen yok tırnağının ucu, saçının teli diye duygusal giriş yapıp adamı oğlunu sevmıyor, düşünmüyor konumuna sokmuşsunuz. Ben olsam bende sinir olurdum. Eşinizi sevmeniz suç değil, babası düşünmüyor, önemsemıyor gıbı çıkış yapmanız rahatsız etmıştır.

kesinlikle katılıyorum bu yoruma, bir eşinin gözünde melek olup kv kp'yi gömme çabası hissettim.
adam haklı olarak dikkatli ol nasıl kaza yaparsın demiş hanımefendi pası alıp gole çevirmiş.
ailesinden soğutursunuz eminim bu alttan yaptıklarınızla...dert etmeyin yuvanız kurtulur.

Iyyyyy resmen nefret.
Ne fesat ne sevgisiz insanlar.
Ben olsam hayatta yüzlerine bakmam.
Sakın baskılara boyun eğme, kendinden asla ödün verme!
Uzaklaşabildiğin kadar uzaklaş.

herhalde su dünyada en tuhaf en farklı kv ben sahibim:deli::KK53:
vallahi kızlar benim kvevlendim 10 yıla girecgm kasımda evime 2 kez geldi kaldı
biri dogumumda biri de ameliyat oldu o zaman
iki yabancı gibiyiz asla konusmayı sevmez hiç konusmayız nasılsın ne yaptından öteye gidemedik
ve yemek yemeyi sevmez et yemez hamur işi yemez tatlı pasta agzına sürmez CİNSSSS ÖTESİ
VE ÇOCUKALRINA ASLA düşkünn degildir daha onlara karsı yavrum dediğini bile duymadım
yılarca onu aramasak ne yaptınz öldünüzmü demz köye yanına giderz gelecegmz güne kadar iki yabancı gibiyz konusmayz bile bir yalancıktaan elini öprm işte su
ama ben bunları asla ama asla istemezdim kadın böyle tuhaf ben ne yapayım
bazen cocuklarına düşkün gelen giden kv olsaydı keske cokkk diyorm biliyomusunz:KK48:

herhalde su dünyada en tuhaf en farklı kv ben sahibim:deli::KK53:
vallahi kızlar benim kvevlendim 10 yıla girecgm kasımda evime 2 kez geldi kaldı
biri dogumumda biri de ameliyat oldu o zaman
iki yabancı gibiyiz asla konusmayı sevmez hiç konusmayız nasılsın ne yaptından öteye gidemedik
ve yemek yemeyi sevmez et yemez hamur işi yemez tatlı pasta agzına sürmez CİNSSSS ÖTESİ
VE ÇOCUKALRINA ASLA düşkünn degildir daha onlara karsı yavrum dediğini bile duymadım
yılarca onu aramasak ne yaptınz öldünüzmü demz köye yanına giderz gelecegmz güne kadar iki yabancı gibiyz konusmayz bile bir yalancıktaan elini öprm işte su
ama ben bunları asla ama asla istemezdim kadın böyle tuhaf ben ne yapayım
bazen cocuklarına düşkün gelen giden kv olsaydı keske cokkk diyorm biliyomusunz:KK48:
Bu konuyu hortlatmislar ama sen de dertsiz basina dert arama. Seninki gibi kv herkesin başina. :dua:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back