• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi sevmem suç mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlattiklarinizdan sunu çıkardım,esinizin ailesi sizi istediği kalıba sokamamis bunun sinirini bu şekilde çıkarmışlar.Hasetlik yapıyorlar biraz esinize olan duskunlugunuz,sevginiz,huzurunuz sizi istemedikleri icin onların sinirini bozuyor.
Esinizin ailesi cok da kaile alinacak kisiler değilmiş yani kaliteleri belli (kusura bakmayin) aranizda sorun yoksa kafanızı bulandirmayin.

Anlattiklarinizdan sunu çıkardım,esinizin ailesi sizi istediği kalıba sokamamis bunun sinirini bu şekilde çıkarmışlar.Hasetlik yapıyorlar biraz esinize olan duskunlugunuz,sevginiz,huzurunuz sizi istemedikleri icin onların sinirini bozuyor.
Esinizin ailesi cok da kaile alinacak kisiler değilmiş yani kaliteleri belli (kusura bakmayin) aranizda sorun yoksa kafanızı bulandirmayin.
O en baştan belli idi. Eşime baktım eşimle evlenmeden önce görüştüm diye namuslu değilsin sana düğün yapılmaz dediler. Ben de kendi düğünümu kendim yaptım. Her şeyimi.

sevmem suçsa tamam size söylenecek söz yok dedim çeketimi alıp çıktım.

Çıkmayacaksınız seviyorsanız. İnadına yanında olacaksınız. Niçin iki saçma laf yüzünden boynunuzu büküp "Size söyleyecek sözüm yok" deyip giderek kpinizi sevindiriyorsunuz? Söyleyin sözünüzü, dökün ne varsa içinizde, terbiyenizi bozmadan sakin sakin "Benimle yarışacak kulvarda mısınız? Ben eşiyim, karısıyım karısı. Sen oğlunu karısı gibi sevemezsin. Neyin yarışındasın, niçin gocunuyorsunuz hayırdır?" deyin. Sessizlik daha ağırdır, sessizliğiniz dert olacağına, söyledikleriniz dert olsun ya.

Ha eşiniz ağzını açıp iki kelam etse de hakkınızı müdafaa etse anasına babasına karşı, daha bir adam olur işin o kısmı ayrı.

Sorununuz yok,ailesi ne derse desin,adam sizin yanınızda.Muhatap olmamak diye bir şey var bu dünyada,kullanın siz de,işe yarıyor
İnşallah ama yüzlerini bile görmek istemiyorum. Sınır hastası oldum inanin neler yaşadım neler çektim. Kalp spazmı geçirdim stresten bir sürü hastalık sahibi oldum.

Ne tuhaf, bir kadın oğullarını seviyor değer veriyor yanında ve bakıyor
bir anne baba daha ne isteyebilir ki anlayamıyorum
başın açık olsa ne kapalı olsa ne yada çalışıp çalışmaman...
önemli olan oğullarını sevmen
nasıl insanlar :KK43:(( yazık kıymet bilmemek ne kötü
Bazilari gelinin yaptigi tum iyiligi, insanligi "yapmak zorunda" kafasinda gordugu icin, nankörce tavirlari, iyilige karsi kotulukleri cok olağan..

Çıkmayacaksınız seviyorsanız. İnadına yanında olacaksınız. Niçin iki saçma laf yüzünden boynunuzu büküp "Size söyleyecek sözüm yok" deyip giderek kpinizi sevindiriyorsunuz? Söyleyin sözünüzü, dökün ne varsa içinizde, terbiyenizi bozmadan sakin sakin "Benimle yarışacak kulvarda mısınız? Ben eşiyim, karısıyım karısı. Sen oğlunu karısı gibi sevemezsin. Neyin yarışındasın, niçin gocunuyorsunuz hayırdır?" deyin. Sessizlik daha ağırdır, sessizliğiniz dert olacağına, söyledikleriniz dert olsun ya.

Ha eşiniz ağzını açıp iki kelam etse de hakkınızı müdafaa etse anasına babasına karşı, daha bir adam olur işin o kısmı ayrı.
O da eşimin suçu yok deyip arkamdan geldi durmadi orada .ama artık daha da çok konuşmali eşimin akrabaları bile yeter artık Ailene tepkini koy dedi düşünün kayinvalidemin kardeşi bunu diyen. Bu kizi ezdirme bu bize emanet aksi durumda ailesini ararım babası anında gelir alır sen de kala kalırsın dedi.

Ama bitmiyor inanin neler yaptılar bana neler neler . Tüm istemedikleri Gelinleri ayrıldı daha ne diyeyim. Yuvaları dağıttılar .
Eşin de onları tanıyodur zaten,onların sözlerinden etkilenmiyorsa sorun yok,ama şimdi sen gitme,gelmesinler moduna girersen,zamanla eşinin gözünde onlar mağdur,sen kötü eş imajı çizebilirsin..

Bazilari gelinin yaptigi tum iyiligi, insanligi "yapmak zorunda" kafasinda gordugu icin, nankörce tavirlari, iyilige karsi kotulukleri cok olağan..
Ama aklım almıyor başkası olsa nasıl mutlu.olur . Senelerim eşimi taşımakla onun eli ayağı olmakla geçti. Hastane hastane gezdim. O zaman da sen işini bilirsin gözün açık uyaniksin dediler.

O en baştan belli idi. Eşime baktım eşimle evlenmeden önce görüştüm diye namuslu değilsin sana düğün yapılmaz dediler. Ben de kendi düğünümu kendim yaptım. Her şeyimi.

Nasıl insanlar varmış hayret ediyorum :KK57:
Yine de ölçülü davranmissiniz bravo.. Sehir değişikliği yapma imkânınız olursa rahatlarsiniz,boyle insanlarla ömür geçmez ama mesafe oldu mu arada sık sık gorusme olmaz en azından.

Eşin de onları tanıyodur zaten,onların sözlerinden etkilenmiyorsa sorun yok,ama şimdi sen gitme,gelmesinler moduna girersen,zamanla eşinin gözünde onlar mağdur,sen kötü eş imajı çizebilirsin..
Yeni anladı aslında eşim . Başta insanın annesi bunları yapmaz diye düşündüm dedi. O kadar güzel yalan söyledi ki.

Yeni anladı aslında eşim . Başta insanın annesi bunları yapmaz diye düşündüm dedi. O kadar güzel yalan söyledi ki.
Ne güzel,demek ki gerçekleri görmüş,bazı şeyleri zamana bırakmak lazım,siz görüşmeyin ama bunu uygun dille anlatın eşinize,eşiniz dilediğinde görüşsün,annesi babası sonuçta,özlerler...

Nasıl insanlar varmış hayret ediyorum :KK57:
Yine de ölçülü davranmissiniz bravo.. Sehir değişikliği yapma imkânınız olursa rahatlarsiniz,boyle insanlarla ömür geçmez ama mesafe oldu mu arada sık sık gorusme olmaz en azından.
Allah sevgisi var ama Allah için insanlara iyi davranmak yok içlerinde. Umarım. Islah olurlar

Ne güzel,demek ki gerçekleri görmüş,bazı şeyleri zamana bırakmak lazım,siz görüşmeyin ama bunu uygun dille anlatın eşinize,eşiniz dilediğinde görüşsün,annesi babası sonuçta,özlerler...
İnanın özleme değil bu kapıdan girer girmez oğlum karın şöyle böyle der ağlar yollar. Ben oğlundan bikip hastaneden kaçtığını bilirim ona sorsan yoo öyle şey.

İnan haklısın eşime Ailene saygısızlık yapma ama ben de insanım dedim hep. Ben gitmesem de onu gönderdim. Eşime ailen senin tabi git dedim ama her defasında ince ince doldu eşim bana direk bir sözü olmasa da alttan altta soğudu benden. Bakış hal tavır. Ama çok da düşkün bana. Doktorlar yürümesi imkansız derken onun ayağı oldum yanında dimdik durdum bekardim o zaman da namuslu olsan bir erkekle bu kadar yakın olmazsın dediler.
Bu ailelerde çok haddini aşıyor bazen.lafa bak hele oğluna destek oluyorsun diye namussuz ilan ediliyosun Allah akıl fikir versin ne diyim

O da eşimin suçu yok deyip arkamdan geldi durmadi orada .ama artık daha da çok konuşmali eşimin akrabaları bile yeter artık Ailene tepkini koy dedi düşünün kayinvalidemin kardeşi bunu diyen. Bu kizi ezdirme bu bize emanet aksi durumda ailesini ararım babası anında gelir alır sen de kala kalırsın dedi.

Eşiniz de arkanızdaymış madem koyun ağırlığınızı. Sinirinizi bozan insanlarla görüşmenize dahi gerek yok, bayramdan bayrama gider gelirsiniz icap ederse.

Bazı konularda cidden şaşırıyorum, çok mu susup çok mu alttan alıyorsunuz, büyüktür aman saygıda kusur etmeyelim diyerek mi o an tutuyorsunuz kendinizi bilmiyorum ama ben tutamam yani, karşımda deli deli "Ben oğlumu senden daha çok seviyorum" dese kp filan, bozarım. Size dediğim lafların aynısını söylerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back