• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi sevmem suç mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında kıskancar. Kendi aralarında böyle bir sevgi yok. Kayinbabam pısırık resmen kayinvalidem küfür eder laf sayar susar. Kadın yanımda seni yatağa almam dedi adam hemen sustu. Ama bana gelince öyle değil.
Bir de kayinvalidem eşimden ayrılmamı istedi yok dedim kayinbabama kız ben bıktım bakamam diye ayrılıyor dedi yalan söyledi.

Erkek anne babaları genel olarak evlatlarının çoook fazla sevilmesini kabullenemiyorlar. Sorun sende değil onlarda yani

Eşiniz de arkanızdaymış madem koyun ağırlığınızı. Sinirinizi bozan insanlarla görüşmenize dahi gerek yok, bayramdan bayrama gider gelirsiniz icap ederse.

Bazı konularda cidden şaşırıyorum, çok mu susup çok mu alttan alıyorsunuz, büyüktür aman saygıda kusur etmeyelim diyerek mi o an tutuyorsunuz kendinizi bilmiyorum ama ben tutamam yani, karşımda deli deli "Ben oğlumu senden daha çok seviyorum" dese kp filan, bozarım. Size dediğim lafların aynısını söylerim.
Ya eşim üzülmesin diye susuyorum. .bir de kalp hastalığı yaşadım elim ayağım titriyor susuyorum.

Hiç kimsenin evladımı benden fazla sevbilmesi bana kalırsa mümkün değil
Ama isterim sevsin sevilsin mutlu olsun
Arkaşdaşları arasında parmakla gösterilen bir yuvası eşi olsun hangi anne baba istemez
Peki sorun ne burda kıskançlık mı çekişme mi oğullarının yada kocalarımızn itaat etmesi yada etmemesi mi
Bu konuda tek taraflı yorum yapılamaz
Şunu diyorum madem eşinizi çok seviyorsunuz kimseye aldırnadan mutlu olmaya bakın
Anne babası onun bir parçası onlarsız olmaz

Eksik anlatılan bir şey var sanki. Tüm sayfaları okumadım, konuya göre konuşuyorum. Kocanızın sizin yüzünüzden kaza yaptığını niye söyledi? Laf buraya nasıl geldi anlatsaydınız keşke.

Bir de şu var. İnsanların evladı o adam. Sanki onlar kendi evladını düşünmüyormuş da bir siz düşünüyormuşsunuz gibi kocam kocam diye üste çıkmanız sinir bozucu olabilir. Kendi tavırlarınızı ölçün biraz. Onların kocanıza olan sevgisi, sizin kocanıza olan sevginizden çok daha büyüktür, bunda alınacak bir şey yok. Evlat bu. Birkaç yıllık koca sevgisi başka, evlat sevgisi başka.

Size tavsiye, ana/baba- evlat meselelerine, ki bu tartışma da olsa, ama kocacım kocacım diye girip üste çıkmayın. Sorun sevginiz değil, tavrınız bence.

Hiç kimsenin evladımı benden fazla sevbilmesi bana kalırsa mümkün değil
Ama isterim sevsin sevilsin mutlu olsun
Arkaşdaşları arasında parmakla gösterilen bir yuvası eşi olsun hangi anne baba istemez
Peki sorun ne burda kıskançlık mı çekişme mi oğullarının yada kocalarımızn itaat etmesi yada etmemesi mi
Bu konuda tek taraflı yorum yapılamaz
Şunu diyorum madem eşinizi çok seviyorsunuz kimseye aldırnadan mutlu olmaya bakın
Anne babası onun bir parçası onlarsız olmaz
Bakın aklı başında biriyim her adımda eşimin ailesine anlayışlı oldum. Sustum. Kayinbabama bunları söyleyince bile tanı ki benden çok seversiniz evladınız ama ben de kocamin arkasındayım sorun ne bunda dedim. Eşim az önce aramış karım beni seviyor size laf etmiyor ne sıkıntılar çekti sustu bir suçu yok demiş. Ki eşimi yönlendirmem ailesine düşkün. Babası bunalımda doktora gitsin diye ben ikna için neler yaptım ama artık fazla değil mi? Özel hayatım kalmadı. Kayinvalidem Evimi yatağımi dolabimi kurcalar ilişkime karışır esime canım desem kıskanır.

Eksik anlatılan bir şey var sanki. Tüm sayfaları okumadım, konuya göre konuşuyorum. Kocanızın sizin yüzünüzden kaza yaptığını niye söyledi? Laf buraya nasıl geldi anlatsaydınız keşke.

Bir de şu var. İnsanların evladı o adam. Sanki onlar kendi evladını düşünmüyormuş da bir siz düşünüyormuşsunuz gibi kocam kocam diye üste çıkmanız sinir bozucu olabilir. Kendi tavırlarınızı ölçün biraz. Onların kocanıza olan sevgisi, sizin kocanıza olan sevginizden çok daha büyüktür, bunda alınacak bir şey yok. Evlat bu. Birkaç yıllık koca sevgisi başka, evlat sevgisi başka.

Size tavsiye, ana/baba- evlat meselelerine, ki bu tartışma da olsa, ama kocacım kocacım diye girip üste çıkmayın. Sorun sevginiz değil, tavrınız bence.
Okumamişsiniz o yüzden tamamen yanlış anlamissiniz beni.
Rica ederim annelik başka demeyin . Ben eşimi temizlerken tiksinip kaçan annesiydi. Eşim anlamasin diye kaç kez yalan söyledim annen haline üzülüyor diye. Bu mu annelik ?? Eşime bekarken baktım diye namussuz oldum bu mu annelik.
Eşimin 5 lirasi yoktu hiç sorun etmedim deli gibi çalıştım düğün yaptık eşime bir gün laf demedim. Eşim araba istedi durumum yoktu mutlu olsun diye aldık bir gün ben yaptım demedim.
Eşimin aylık tedavisi bir insanın maaşı tedaviyi birak az seans al dediler . Hayır dedim şu an eşim çok daha iyi bu mu ? Bu arada maddi durumları çok iyi diğer evlatlarindna ev aldılar.

QUOTE="sonbaharsonuyok, post: 50901389, member: 793541"]Ama aklım almıyor başkası olsa nasıl mutlu.olur . Senelerim eşimi taşımakla onun eli ayağı olmakla geçti. Hastane hastane gezdim. O zaman da sen işini bilirsin gözün açık uyaniksin dediler.[/QUOTE]
Bazi insanlar boyledir, nedeni nicini yok ne yazik ki..
Esin senin kiymetini biliyorsa, ailesinin de ne oldugunun farkindaysa Allah'in izniyle, bence takmamaya calis cahilce soylemleri.. Allah goruyor, O bilsin senin niyetini de yaptiklarini da..

QUOTE="sonbaharsonuyok, post: 50901389, member: 793541"]Ama aklım almıyor başkası olsa nasıl mutlu.olur . Senelerim eşimi taşımakla onun eli ayağı olmakla geçti. Hastane hastane gezdim. O zaman da sen işini bilirsin gözün açık uyaniksin dediler.
Bazi insanlar boyledir, nedeni nicini yok ne yazik ki..
Esin senin kiymetini biliyorsa, ailesinin de ne oldugunun farkindaysa Allah'in izniyle, bence takmamaya calis cahilce soylemleri.. Allah goruyor, O bilsin senin niyetini de yaptiklarini da..[/QUOTE]
Haklisin canım benim Allah inşallah doğru yolu gösterir . Bunlarda unutulur gider.

Kızlar kayinvalidemle her zaman sorun yaşadık tabi kayınbabamlada. Aile büyükleri her zaman bana hak verdi o kadar sorunlular.
Düğün zamanı sorunlar maddi manevi sıkıntılar hakaretler...kayinvalidemin sürekli beni boşatma istegi ...( sırf başım açık ve ekonomik gücüm var diye kapalı ve ev hanımı olmamı istiyor )
Ama bugün ki durum farklı . Eşim kaza yaptı ufak bir kaza ama . Ben de eşime o kadar düşkünüm ki ona ya da karşı tarafa bir şey olmamişsa ağzımi açmam. Arabaya bakmam bile.morali bozulur diye. Borcumuz çok ama hiç önemli değil ne kadar tutarsa tutsun ona bir şey olmasın yeter. ( bu sene 2. Kazası ama kim.ister ki kaza yapmak )
Kayınbabam lara kazayi söyledim eşime araba sıfır nasıl yaparsın .... dediler.
Dedim napayım 100 bin TL yi eşimin tırnağa kırılmasın başkasına bir şey olmasın yeter.
Kayinbabam sen benden çok sevemezsin oğlumu. Oğlum senin yüzünden kaza yapıyor . Para nasil önemsiz o halde çalışma hadi bakalım sen ne sanıyorsun kendini kimsin de benim oğlumu seviyorsun benim kadar sevemezsin dedi. Ben de eşimi sevmem suçsa tamam size söylenecek söz yok dedim çeketimi alıp çıktım.
Eşim bana hak verdi ama ailesine hiçbir şey demedi. Sizce ne yapmalıyım . Eşimle en ufak bir sorunum yok ama ailesi hep aramızda. Eşim hasta onu hiç yalnız bırakmadım. Ona senelerce baktım ailesi o zaman bile kıskandi.
Eşime ayrılalım dedim istemedi bizim sorunumuz yok dedi. Ama içim soğumuyor artık bıktım gerçekten . Eşimi kendimden sogutmakta istemiyorum sizce nasıl davranmaliyim.
Onlar hayatinizda yokmus gibi davranin. Takmayin bile kafaniza huzurunuzu kacirmayin. Belli ki cahil insanlar. Akli basinda insanin sizin bu sozlerinizden gurur duymasi lazim. Oglumu seviyor destekliyor diye.

Söyleyecek çok şey var ama susuyorum ne desem de anlamayacaksiniz annelik babalık bencillik değildir . Kocacim kocacim dediğimi nereden çıkardiniz. Benim söylemedigim sözleri nasıl eklediniz. Kusura bakmayın ama bahsettiğiniz annelik değil bencillik annelik oğlu için mutlu olmaktır allah gelininize güç versin.

40 yilin basinda git.o dusuncede ki insanlar icin sevdigin ve sevildigin insanla sorun cikarmamanin tek yolu az gormek az duymak.
Yarin ölüp gidecegiz ne guzel.oglumuz mutlu esi onu o esini seviyor diyemezler de tutup ayirmak icin elinden geleni yaparlar.aslinda bunlara tam.manyak bir gelin lazimda.ayy ben bu konuda cok cektim deliriyorum karsilasinca bu konularla

Okumamişsiniz o yüzden tamamen yanlış anlamissiniz beni.
Rica ederim annelik başka demeyin . Ben eşimi temizlerken tiksinip kaçan annesiydi. Eşim anlamasin diye kaç kez yalan söyledim annen haline üzülüyor diye. Bu mu annelik ?? Eşime bekarken baktım diye namussuz oldum bu mu annelik.
Eşimin 5 lirasi yoktu hiç sorun etmedim deli gibi çalıştım düğün yaptık eşime bir gün laf demedim. Eşim araba istedi durumum yoktu mutlu olsun diye aldık bir gün ben yaptım demedim.
Eşimin aylık tedavisi bir insanın maaşı tedaviyi birak az seans al dediler . Hayır dedim şu an eşim çok daha iyi bu mu ? Bu arada maddi durumları çok iyi diğer evlatlarindna ev aldılar.
Güzel yüreğinizi takdir ediyorum Allah razı olsun hasta bir insana umut, yoldaş olmuşsunuz. Ailesi muhtemelen kendi yapmadıkları şeyleri sizinde yapmanızı istemiyor, kıskanıyor. Tek yapmanız gereken asla muhattap olmamak. Yanlız sakın yanlış anlamanızı istemem ama konunun tamamını okudum, sanki bu durum eşiniz tarafından büyük sorun halinde görünmüyor. Arada paylaşılmaz olmak hoşuna bile gidebilir. Fazla fedakarlık vefasızlık getirir. Eş görevinizi yapın ama fazlasına mecbur değilsiniz. Heleki namusunuza laf edilip eşiniz burda da sustuysa..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back