- 19 Temmuz 2011
- 1.215
- 812
- 323
- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
-
Öyle bir Gelinleri daha vardi rahmetli dayanamadı ama altta da kalmazdı neler çekti.40 yilin basinda git.o dusuncede ki insanlar icin sevdigin ve sevildigin insanla sorun cikarmamanin tek yolu az gormek az duymak.
Yarin ölüp gidecegiz ne guzel.oglumuz mutlu esi onu o esini seviyor diyemezler de tutup ayirmak icin elinden geleni yaparlar.aslinda bunlara tam.manyak bir gelin lazimda.ayy ben bu konuda cok cektim deliriyorum karsilasinca bu konularla
Sanırım öyle eşim biraz sessizdir. Kimseyi kırmaz bu huyunu sevdigim için evlendim değişme sakin dedim . Onlar yüzünden kötü biri olma . Ama sanırım biraz daha tepki göstermesinin zamanı geldi. İnanın eşim muazzam biri . Kayinvalideme sırf bu yüzden dayandim o mükemmel adamın annesi diye.Güzel yüreğinizi takdir ediyorum Allah razı olsun hasta bir insana umut, yoldaş olmuşsunuz. Ailesi muhtemelen kendi yapmadıkları şeyleri sizinde yapmanızı istemiyor, kıskanıyor. Tek yapmanız gereken asla muhattap olmamak. Yanlız sakın yanlış anlamanızı istemem ama konunun tamamını okudum, sanki bu durum eşiniz tarafından büyük sorun halinde görünmüyor. Arada paylaşılmaz olmak hoşuna bile gidebilir. Fazla fedakarlık vefasızlık getirir. Eş görevinizi yapın ama fazlasına mecbur değilsiniz. Heleki namusunuza laf edilip eşiniz burda da sustuysa..
İnsallaj düzelirler başkası hele evlatları için mutlu olmayı becerirler
Bakın öncesi var bunun. .Eşim de ilk kez her yönüyle hak veriyor. Kayinbabam ve kayinvalidem oğlum karın gitsin sen bizde kal diyen insanlar. Kayinbabama para pul önemli değil demedim ben. Onlar araba para pul çok takan biri ayrıca 1 tl istemedim ben istemem de ona kalsa bize neler yapıyor o da ayrı evimde eşyası düğününde en ufak katkısı yok. Ayrıca eşim yüruyemiyorken ben sırtım da taşırken nerdrydilrr. Bırakın allah aşkına.Kaza ufak dediğinize göre eşiniz hastahanelik filan olmamış anladığım kadarıyla... Hani adamın durumu kötü olsa ve onlar arabaya dertlenıyor, bahsediyor olsa bende rahatsız olurum ama öyle bişeyde yok sanırım.
Kp , araba daha sıfırdı nasıl yaparsın dedi diye hemen yok tırnağının ucu, saçının teli diye duygusal giriş yapıp adamı oğlunu sevmıyor, düşünmüyor konumuna sokmuşsunuz. Ben olsam bende sinir olurdum. Eşinizi sevmeniz suç değil, babası düşünmüyor, önemsemıyor gıbı çıkış yapmanız rahatsız etmıştır.
Kaza ufak dediğinize göre eşiniz hastahanelik filan olmamış anladığım kadarıyla... Hani adamın durumu kötü olsa ve onlar arabaya dertlenıyor, bahsediyor olsa bende rahatsız olurum ama öyle bişeyde yok sanırım.
Kp , araba daha sıfırdı nasıl yaparsın dedi diye hemen yok tırnağının ucu, saçının teli diye duygusal giriş yapıp adamı oğlunu sevmıyor, düşünmüyor konumuna sokmuşsunuz. Ben olsam bende sinir olurdum. Eşinizi sevmeniz suç değil, babası düşünmüyor, önemsemıyor gıbı çıkış yapmanız rahatsız etmıştır.
Çok doğru iki gün ağladım ama bugun kendime geldim. Eşim de çok Üzgün ben de evimize huzursuzluklarını bulastirmak istediler yine.Zaten en çok kendilerinin sevdiğini düşünerek mutlular
Kafanı takma he de geç
Canım mesele onların kalıplarına girmemek mesele onlarin hayatını istediklerini yaşamamak . Ki yasasak bile yaranamayiz bizler evlatlarıyla evlenen kötü insanlarız bu evladını sevmek değil asla. Torun olur torun oglunundur gelinin değil terbiye etmek düşmez geline hakkı değildir onunSu ulkede basi kapali basi acik gibi absurt durum ne zaman son bulacak acaba o zmn nirvanaya ulasiriz heralde .
Boyle sacma sebeblerden bosanilmaz esinizle sorununuz yoksa kp ve kv yi kafaya takmayacaksiniz.
Her 2 ayda bir sorun sorun sorun yuvamizda etkileniyor aile beni istemiyor her yaptığım iyilik dahil gözlerine batıyor. Her gün her dakika ne olacak korkusu . Özel hayatım yok kocamla ilişkiye girmem bile onlar için mevzu bıktım artık gerçekten. Evime gelir ben böyle istiyorum der her şeyin yeri değişir . Oğlum bizle kalsın sen eve git der.....Eşine niye ayrılalım dedin orayı anlamadım, ne alaka, seni savunmadı diye mi
Her 2 ayda bir sorun sorun sorun yuvamizda etkileniyor aile beni istemiyor her yaptığım iyilik dahil gözlerine batıyor. Her gün her dakika ne olacak korkusu . Özel hayatım yok kocamla ilişkiye girmem bile onlar için mevzu bıktım artık gerçekten. Evime gelir ben böyle istiyorum der her şeyin yeri değişir . Oğlum bizle kalsın sen eve git der.....
Ses etmedi gerçekten ağzını açmadi ilk bir iki sene . Çocuğum olmadi diye bir sürü laf duydum yine sesi çıkmadı. Ailen istemiyir olmuyor bende bıktım madem öyle ayrılalım ben de en azından mutlu olurum dedim. Yani elimden geleni yaptım ama olmadı derim . Bir gün gün yüzü görmedim düğünüm evliliğim hiç birinde kimse sen mutlu ol hak ettin demedi.Kocan bunlara ses etmiyo diye mi boşanmak istiyosun
Boşanmami istemeleri ciddi değil miOrtada ciddi problemler olmadıkça, bu isteğiniz evet bencilce.
Sanırım bu kez farklı. Eşim benden çok kızdı dedim ailen sert konuşma bu sefer görüyorum her şeyi yeter artık dedi. Dayısi da ki çok aklı başında bir büyük eşime artık engel ol kardeşime yoksa ben eşinin ailesini ararım ömür boyu dizini doversin eşin annen babandan daha fazla seviyor seni dediAnormal oldukları burdan belli iste. Sağlıklı bir beyin "oh şükürler olsun oğlum onu çok seven çok değer veren biriyle evli " diye düşünürdü. Sen bunları niye takıyorsun evliliğine bak sen bırak onlarda kudursun. Otur ve kahkahayla izle. Yeter ki kocan suskun kalmasın arkanda dursun.
Ses etmedi gerçekten ağzını açmadi ilk bir iki sene . Çocuğum olmadi diye bir sürü laf duydum yine sesi çıkmadı. Ailen istemiyir olmuyor bende bıktım madem öyle ayrılalım ben de en azından mutlu olurum dedim. Yani elimden geleni yaptım ama olmadı derim . Bir gün gün yüzü görmedim düğünüm evliliğim hiç birinde kimse sen mutlu ol hak ettin demedi.
Tek derdim eşim düzelsin iyi olsun hayatta olsun dedim. Çok mu şey bunlar .
Allah için bu kız da anne kuzusu Oğluma bakıyor Allah razı olsun demediler. Bebek yokken bırak dediler eşim sustu sustu.
Ah canım ah . Eşim kimseye kötü söz söylemez ben en çok bunu sevdim. Bir karıncayi incitmez. Elinden geleni yapar. O huyumu sevdim kalbine öfke girmesin dedim ama olmuyor işte insanlar kötülük istiyor sorunla besleniyor.sen bu kadar mıymıntı adamı gene de seviyosun?
Ah canım ah . Eşim kimseye kötü söz söylemez ben en çok bunu sevdim. Bir karıncayi incitmez. Elinden geleni yapar. O huyumu sevdim kalbine öfke girmesin dedim ama olmuyor işte insanlar kötülük istiyor sorunla besleniyor.
bakalım bugün gidip konuşacagım dedi bakalım nasıl gelecek. annesinin sahte göz yaşları nelere sebep olacak. zira oğlu kaza yaptıgında ölümden döndüğünde bile ilk işi bana saldırmak oldu oğluna bakmadan önce ha bir de acıktım ben diye yemek istedi. ne denir ne söylenir bu insana.ailesine elbette kötü söz söylemesin, son derece kesin ve güzel bir Türkçeyle hayatınıza müdehale etmemelerini karısına dil uzatmamalarını söyleyebilirdi, söze dahi gerek yok akıllı adam bunu hareketleri ile belli eder zaten, karşı taraf ha der adam kadını seviyo, biz gelinimize laf edersek oğlumuzu kaybederiz diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?