Eşimi sevmem suç mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle bir Gelinleri daha vardi rahmetli dayanamadı ama altta da kalmazdı neler çekti.
İnsanlar bencil insanlar acımasız . Öyle ki gözleri kör oluyor. Eşimle az önce konuştum ailen onlar öfkeyle kızdım ama senin ailen bir laf ettiysem kusura bakma dedim. Hamurumda yok ne yapayım. Annemden bunu gördüm ben. Bu arada ailem hiçbir şey bilmez. Anlarlar ama anlatmam ben uzaktalar zaten. Annem eşimi sever eşim annemi babamı. Keşke bana da annelik yapan bir kV kb olsaydı.

Sanırım öyle eşim biraz sessizdir. Kimseyi kırmaz bu huyunu sevdigim için evlendim değişme sakin dedim . Onlar yüzünden kötü biri olma . Ama sanırım biraz daha tepki göstermesinin zamanı geldi. İnanın eşim muazzam biri . Kayinvalideme sırf bu yüzden dayandim o mükemmel adamın annesi diye.
Ah iyi huylu olsalar. O kadar güzel olurdu ki. Eşim mutlu ben mutlu onlar mutlu. Bu kadar.mı zordu ? Bir kez evladım demediler bir kez teşekkür etmeyi birak şu huyuda iyidir demediler. Hep kötü oldum hep. Kendi yapamadiklarını yaptım diye oldu. .

Kaza ufak dediğinize göre eşiniz hastahanelik filan olmamış anladığım kadarıyla... Hani adamın durumu kötü olsa ve onlar arabaya dertlenıyor, bahsediyor olsa bende rahatsız olurum ama öyle bişeyde yok sanırım.
Kp , araba daha sıfırdı nasıl yaparsın dedi diye hemen yok tırnağının ucu, saçının teli diye duygusal giriş yapıp adamı oğlunu sevmıyor, düşünmüyor konumuna sokmuşsunuz. Ben olsam bende sinir olurdum. Eşinizi sevmeniz suç değil, babası düşünmüyor, önemsemıyor gıbı çıkış yapmanız rahatsız etmıştır.

Su ulkede basi kapali basi acik gibi absurt durum ne zaman son bulacak acaba o zmn nirvanaya ulasiriz heralde .
Boyle sacma sebeblerden bosanilmaz esinizle sorununuz yoksa kp ve kv yi kafaya takmayacaksiniz.

Bakın öncesi var bunun. .Eşim de ilk kez her yönüyle hak veriyor. Kayinbabam ve kayinvalidem oğlum karın gitsin sen bizde kal diyen insanlar. Kayinbabama para pul önemli değil demedim ben. Onlar araba para pul çok takan biri ayrıca 1 tl istemedim ben istemem de ona kalsa bize neler yapıyor o da ayrı evimde eşyası düğününde en ufak katkısı yok. Ayrıca eşim yüruyemiyorken ben sırtım da taşırken nerdrydilrr. Bırakın allah aşkına.

TE="RIVAVIRA, post: 50902605, member: 630270"]Kaza ufak dediğinize göre eşiniz hastahanelik filan olmamış anladığım kadarıyla... Hani adamın durumu kötü olsa ve onlar arabaya dertlenıyor, bahsediyor olsa bende rahatsız olurum ama öyle bişeyde yok sanırım.
Kp , araba daha sıfırdı nasıl yaparsın dedi diye hemen yok tırnağının ucu, saçının teli diye duygusal giriş yapıp adamı oğlunu sevmıyor, düşünmüyor konumuna sokmuşsunuz. Ben olsam bende sinir olurdum. Eşinizi sevmeniz suç değil, babası düşünmüyor, önemsemıyor gıbı çıkış yapmanız rahatsız etmıştır.[/QUOTE]
Ayrıca ben ona baba üzülme ama oğlun kaza yaptı başkasından duyma diye geldim eminim benden çok seversin senin kadar Sevemem dedim.
Madem Masumlar bu kadar basit bir konuda bak bu sorunlu boşa oğlum derler bu ne demek. Mesele benim varlığım. Kendilerinin çıkara dayanan ilişkilerinin yanında eşime olan saygım ve sevgim.
Ben eşime güvenirim desem güvenme erkek der. Eşimle sakalassak karın sana güvenmiyor der . Mesele bu beni istememek

Su ulkede basi kapali basi acik gibi absurt durum ne zaman son bulacak acaba o zmn nirvanaya ulasiriz heralde .
Boyle sacma sebeblerden bosanilmaz esinizle sorununuz yoksa kp ve kv yi kafaya takmayacaksiniz.
Canım mesele onların kalıplarına girmemek mesele onlarin hayatını istediklerini yaşamamak . Ki yasasak bile yaranamayiz bizler evlatlarıyla evlenen kötü insanlarız bu evladını sevmek değil asla. Torun olur torun oglunundur gelinin değil terbiye etmek düşmez geline hakkı değildir onun

Eşine niye ayrılalım dedin orayı anlamadım, ne alaka, seni savunmadı diye mi
Her 2 ayda bir sorun sorun sorun yuvamizda etkileniyor aile beni istemiyor her yaptığım iyilik dahil gözlerine batıyor. Her gün her dakika ne olacak korkusu . Özel hayatım yok kocamla ilişkiye girmem bile onlar için mevzu bıktım artık gerçekten. Evime gelir ben böyle istiyorum der her şeyin yeri değişir . Oğlum bizle kalsın sen eve git der.....

Kocan bunlara ses etmiyo diye mi boşanmak istiyosun

Kocan bunlara ses etmiyo diye mi boşanmak istiyosun
Ses etmedi gerçekten ağzını açmadi ilk bir iki sene . Çocuğum olmadi diye bir sürü laf duydum yine sesi çıkmadı. Ailen istemiyir olmuyor bende bıktım madem öyle ayrılalım ben de en azından mutlu olurum dedim. Yani elimden geleni yaptım ama olmadı derim . Bir gün gün yüzü görmedim düğünüm evliliğim hiç birinde kimse sen mutlu ol hak ettin demedi.
Tek derdim eşim düzelsin iyi olsun hayatta olsun dedim. Çok mu şey bunlar .
Allah için bu kız da anne kuzusu Oğluma bakıyor Allah razı olsun demediler. Bebek yokken bırak dediler eşim sustu sustu.

Anormal oldukları burdan belli iste. Sağlıklı bir beyin "oh şükürler olsun oğlum onu çok seven çok değer veren biriyle evli " diye düşünürdü. Sen bunları niye takıyorsun evliliğine bak sen bırak onlarda kudursun. Otur ve kahkahayla izle. Yeter ki kocan suskun kalmasın arkanda dursun.

Sanırım bu kez farklı. Eşim benden çok kızdı dedim ailen sert konuşma bu sefer görüyorum her şeyi yeter artık dedi. Dayısi da ki çok aklı başında bir büyük eşime artık engel ol kardeşime yoksa ben eşinin ailesini ararım ömür boyu dizini doversin eşin annen babandan daha fazla seviyor seni dedi

sen bu kadar mıymıntı adamı gene de seviyosun?

ailesine elbette kötü söz söylemesin, son derece kesin ve güzel bir Türkçeyle hayatınıza müdehale etmemelerini karısına dil uzatmamalarını söyleyebilirdi, söze dahi gerek yok akıllı adam bunu hareketleri ile belli eder zaten, karşı taraf ha der adam kadını seviyo, biz gelinimize laf edersek oğlumuzu kaybederiz diyolar

bakalım bugün gidip konuşacagım dedi bakalım nasıl gelecek. annesinin sahte göz yaşları nelere sebep olacak. zira oğlu kaza yaptıgında ölümden döndüğünde bile ilk işi bana saldırmak oldu oğluna bakmadan önce ha bir de acıktım ben diye yemek istedi. ne denir ne söylenir bu insana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…