Eşimi sevmem suç mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sonbaharsonuyok

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
1.215
812
323
Kızlar kayinvalidemle her zaman sorun yaşadık tabi kayınbabamlada. Aile büyükleri her zaman bana hak verdi o kadar sorunlular.
Düğün zamanı sorunlar maddi manevi sıkıntılar hakaretler...kayinvalidemin sürekli beni boşatma istegi ...( sırf başım açık ve ekonomik gücüm var diye kapalı ve ev hanımı olmamı istiyor )
Ama bugün ki durum farklı . Eşim kaza yaptı ufak bir kaza ama . Ben de eşime o kadar düşkünüm ki ona ya da karşı tarafa bir şey olmamişsa ağzımi açmam. Arabaya bakmam bile.morali bozulur diye. Borcumuz çok ama hiç önemli değil ne kadar tutarsa tutsun ona bir şey olmasın yeter. ( bu sene 2. Kazası ama kim.ister ki kaza yapmak )
Kayınbabam lara kazayi söyledim eşime araba sıfır nasıl yaparsın .... dediler.
Dedim napayım 100 bin TL yi eşimin tırnağa kırılmasın başkasına bir şey olmasın yeter.
Kayinbabam sen benden çok sevemezsin oğlumu. Oğlum senin yüzünden kaza yapıyor . Para nasil önemsiz o halde çalışma hadi bakalım sen ne sanıyorsun kendini kimsin de benim oğlumu seviyorsun benim kadar sevemezsin dedi. Ben de eşimi sevmem suçsa tamam size söylenecek söz yok dedim çeketimi alıp çıktım.
Eşim bana hak verdi ama ailesine hiçbir şey demedi. Sizce ne yapmalıyım . Eşimle en ufak bir sorunum yok ama ailesi hep aramızda. Eşim hasta onu hiç yalnız bırakmadım. Ona senelerce baktım ailesi o zaman bile kıskandi.
Eşime ayrılalım dedim istemedi bizim sorunumuz yok dedi. Ama içim soğumuyor artık bıktım gerçekten . Eşimi kendimden sogutmakta istemiyorum sizce nasıl davranmaliyim.

Kıskanmışlar eşine olan ilgini,boşver duyma,görme,önemli olan eşinle olan ilişkin,huzurunu kaçırma boşyere..

Tamam sen doğurdun , büyüttün de bu kadar her şeye müdahil olmaya çalışmıyorlar mı, deliriyorum!

Hele susan, yorum bile yapmayan eşinize ne demeli.. O zaman sizde açık açık belirteceksiniz, ailenin bu davranışları şu davranışlarından rahatsızım diye. Senle karşılıklı sorunum olmasa da, ailenin yarattığı sıkıntılar bize yansıyor diye.
Buna rağmen eşiniz hala susuyorsa da tüküreyim öyle kocaya.

Ben niye bu kadar sinirlendim yahu?
Karısının arkasında dimdik durmayan adamlara ifritim de ondan.

Anlatamam neler yaşadım neler yani şaka gibi yaşananlar kimse bu kadar bencil olamaz sanırdim. Bu arada artık biliyorum her şeyi sorun yapacaklarını eşime diyorum yoj artık olmaz öyle diyor bir gün sonra yaşıyorum. . Çoğu kez eşim yokken yapiyorlar

İnan haklısın eşime Ailene saygısızlık yapma ama ben de insanım dedim hep. Ben gitmesem de onu gönderdim. Eşime ailen senin tabi git dedim ama her defasında ince ince doldu eşim bana direk bir sözü olmasa da alttan altta soğudu benden. Bakış hal tavır. Ama çok da düşkün bana. Doktorlar yürümesi imkansız derken onun ayağı oldum yanında dimdik durdum bekardim o zaman da namuslu olsan bir erkekle bu kadar yakın olmazsın dediler.

Kıskanmışlar eşine olan ilgini,boşver duyma,görme,önemli olan eşinle olan ilişkin,huzurunu kaçırma boşyere..
Öyle ama üzülüyorum işte ah eşimi sevmesem o da benim için deli divane olmasa. Bir grip olsam bir dakika yanımdan ayrılmaz. Tüp bebek yaptiracagiz canın yanarsa istemem çocuksuz yaşarız dedi.

Kim ne diyorsa buyursun desin, buna KV ve kayınpeder de dahil.
Eşinle bağınızı kuvvetlendirip birbiriniz ardında durun kafi.
İnsanların ne dediğine göre yaşanacaksa, oho..

Kim ne diyorsa buyursun desin, buna KV ve kayınpeder de dahil.
Eşinle bağınızı kuvvetlendirip birbiriniz ardında durun kafi.
İnsanların ne dediğine göre yaşanacaksa, oho..
Eşim ailesine gidip gelsin istemiyorum eşim etkilenmedim dese de ister istemez oluyor ..sizce çok mu bencilce. Ailesi eşim ve ben sustukca daha da beter şeyler yapıyor 2 ayda bir sorun

Yok valla bu ülkede bilumum aile ferti, akraba falan kendini adamın karısı yerine koyuyor. Ne demek sen benden çok sevemezsin falan amca komikmiş. Sanki kuması kadının
Kayinvalidem aradı baban o ne olacak dedi yok babam değil kumam dedim. Neler saydı yeter ya dedim. Aileme kufrederler susarim bana hakaret susarim eşime ne olsa benden bilirler . Para pul acayip cimriler

Kayinvalidem aradı baban o ne olacak dedi yok babam değil kumam dedim. Neler saydı yeter ya dedim. Aileme kufrederler susarim bana hakaret susarim eşime ne olsa benden bilirler . Para pul acayip cimriler
Her şeyi geçin ailenize küfretmek ne demek ya? Ne kadar terbiyesiz insanlarmış. Kötü derlerse de desinler, sert tavır koyun bence.

Siz çok fazla görüşmeyebilirsiniz ama eşiniz onların evladı,gitme demek haksızlık olur..

evlatg sevgisi bir başka bunu kabul etmek lazım.
eş sevgiside farklı bunu da bilmek lazım.
sen kv ve kp ne gitme. onlara birşey deme. birşey söylenecekse eşin desin. sen karışma.
ve şunu bilmelisin kimseye bunu söyleme ama bil. bu dunyada eşin ile senden başkası size yardım etmeyecek.
bu yuzden onlar istedikleri kadr hörlesinler sen aldırma. 3. kişiler yüzünden ne eşinle kötü ol neden kendini üz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…