• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi nasıl ikna ederim

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.189
158
Kızlar iyi geceler. Benim öz kardeşimden bile daha çok kardeşim olmuş biri var. Senelerimiz beraber geçti kendisini çok ama çok severim. Şöyle ki bu arkadaşım benim eski sevgilimin en yakın erkek arkadaşıydı. Öyle tanışmıştık arkadaşımla. Sonradan ben evlendim şehir değiştim falan eşim o zamanlar eski sevgilimin arkadaşı olmasından ötürü istemiyordu yani kendisini. Ama ben kopmak istemiyorum, davet ettim sevgilisiyle beraber kendini yaşadığım şehre. Ama eşim biliyorum sorun edecek onu nasıl ikna ederim anlamıyor bizim kardeşlik ilişkimizi eski sevgilimin arkadaşı diye. Hani birde kardeşim diye sarılıyoruz çok gülüyoruz çok eğleniyoruz yani sarılmamızı bile dert ediyor. Ne yapacağım ben. Kabul etmeden de almak istemiyorum çok ayıp olur. Eşim erkek arkadaşımın adını bile duymak istemiyor telefonda konuşsam mesajlaşsam bile baya kıskançlık ediyor. Ne yapayım ya :KK61:

Kızlar iyi geceler. Benim öz kardeşimden bile daha çok kardeşim olmuş biri var. Senelerimiz beraber geçti kendisini çok ama çok severim. Şöyle ki bu arkadaşım benim eski sevgilimin en yakın erkek arkadaşıydı. Öyle tanışmıştık arkadaşımla. Sonradan ben evlendim şehir değiştim falan eşim o zamanlar eski sevgilimin arkadaşı olmasından ötürü istemiyordu yani kendisini. Ama ben kopmak istemiyorum, davet ettim sevgilisiyle beraber kendini yaşadığım şehre. Ama eşim biliyorum sorun edecek onu nasıl ikna ederim anlamıyor bizim kardeşlik ilişkimizi eski sevgilimin arkadaşı diye. Hani birde kardeşim diye sarılıyoruz çok gülüyoruz çok eğleniyoruz yani sarılmamızı bile dert ediyor. Ne yapacağım ben. Kabul etmeden de almak istemiyorum çok ayıp olur. Eşim erkek arkadaşımın adını bile duymak istemiyor telefonda konuşsam mesajlaşsam bile baya kıskançlık ediyor. Ne yapayım ya :KK61:
Adini bile duydukca tepki gostermeye basladiysa sanirim pek ikna edileck gbi durmuyor 🤢 aynindan benm de var😁tanistirmak istiyordum benmki yanasmiyordu. Ben erkek arkadsnla tanismam banane bana gore degil beni darlama yok mok uzatti gitti.kesti atti olmaz diye. en azindan emrivaki olmasin diye arkadsmla ayarladk. Tesadufen yolda karsilasmis gibi yaptik, ayakustu kinusurken esimin yannda davet ettm bir gun gelin oturalm dedim. Esim de dedi ki "yooo benim isim var kusra bakmayin " 😁😁😁 inatlari inat yani :işsiz:

Eşinizle konuşmadan davet etmişsiniz zaten. İkna olacagindan çok eminsiniz heralde veya ikna olmasini önemseseydiniz davetten önce eşinizle konuşurdunuz muhtemelen.

Bir de adami ikna etmeye calisirken "davet ettim" demeyin bari, bana sormadan eşim istemedigim birini davet edip, ettikten sonra bana sorsa zaten kafana gore iş yapiyorsun bana ne soruyorsun daha derim ve sinirim 17276266262 kati artar muhtemelen. 😬😬😬

Ben olsam rahatsiz olurum.Esim yapsa da rahatsiz olurum ki bir defa yapmisti.Eski sevgilisi ile kendisinin cok yakin arkadasi var ve onunla bu tarz gorusme yapmis bas basa ve detaydan haberim yoktu.Ha cok takmadim kavga cikmasin diye ama haftasina eski sevgilisinden mesaj geldi.mesajda aa evlenmissin mutluluklar yaziyordu kiz da evlenmis barklanmis ama mide bulandirdi.coooook kalbim kirilmisti.yani bana gore ozensiz bir davranisti ve aynisini daha yasamak istemiyorum demistim.

Bence çok ayıp etmişsiniz benim eşim aynısını yapsa büyük sıkıntı çıkarırım. Hem eski sevgilinizin arkadaşı hem eşiniz hoşlanmıyor hem sarılıyoruz eşim rahatsız oluyor dşyorsunuz hemde eve davet etmişsiniz. Benim eşim yanımda kan bağı olmayan birine sarılacak sinirlendiğimi bile bile bide o eve gelmesin akşam o derece yani. Arkadaşları muhabbeti falan olabilir ama sarılmaya ne gerek var 🙄

Eşiniz,aranızdaki samimiyeti bilmediği için ve arkadaşınızı tanımlarken eski sevgilinizin en yakın arkadaşı olarak tanımladığınız için haklı.Normal arkadaş gibi bahsetseydiniz sorun olmazdı.Yani eski sevgiliniz kısmını belirtmenize gerek yoktu bence
Salak kafam işte

Bence çok ayıp etmişsiniz benim eşim aynısını yapsa büyük sıkıntı çıkarırım. Hem eski sevgilinizin arkadaşı hem eşiniz hoşlanmıyor hem sarılıyoruz eşim rahatsız oluyor dşyorsunuz hemde eve davet etmişsiniz. Benim eşim yanımda kan bağı olmayan birine sarılacak sinirlendiğimi bile bile bide o eve gelmesin akşam o derece yani. Arkadaşları muhabbeti falan olabilir ama sarılmaya ne gerek var 🙄
Eski sevgilim sayesinde tanıştık diyeyim banane ondan adı üstünde eski biz yıllarca neler paylaştık onunla zaten görüşmüyor. Sarılıyorum çünkü neden sarılmayayım kardeşim diyorum bu coğrafya da yaşamak zor gerçekten

Eşinizle konuşmadan davet etmişsiniz zaten. İkna olacagindan çok eminsiniz heralde veya ikna olmasini önemseseydiniz davetten önce eşinizle konuşurdunuz muhtemelen.

Bir de adami ikna etmeye calisirken "davet ettim" demeyin bari, bana sormadan eşim istemedigim birini davet edip, ettikten sonra bana sorsa zaten kafana gore iş yapiyorsun bana ne soruyorsun daha derim ve sinirim 17276266262 kati artar muhtemelen. 😬😬😬
Evet ikna olmasını istiyorum ama nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum

Ben olsam rahatsiz olurum.Esim yapsa da rahatsiz olurum ki bir defa yapmisti.Eski sevgilisi ile kendisinin cok yakin arkadasi var ve onunla bu tarz gorusme yapmis bas basa ve detaydan haberim yoktu.Ha cok takmadim kavga cikmasin diye ama haftasina eski sevgilisinden mesaj geldi.mesajda aa evlenmissin mutluluklar yaziyordu kiz da evlenmis barklanmis ama mide bulandirdi.coooook kalbim kirilmisti.yani bana gore ozensiz bir davranisti ve aynisini daha yasamak istemiyorum demistim.
Eski sevgilimle görüşmüyor artik zaten ekstra dikkat eder beni zor durumda bırakmamak için eskileri konuşmamaya falan

Yani şurda “kocam eski sevgilisinin en yakın arkadaşıyla görüşüyor ve oda kız normal mi” diye konu açılsa altına bir sürü boşan yazanlar çıkıcaktı öyle düşün
Her zaman empatiyi severim empati kur aynısını yapsa sorun etmez misin ?
Emri vaki ve kişinin eski sevgilinle bağlantısı olması baya sıkıntı bence konuşmaya bile yeltenme derim :işsiz:

Ne yalan söyleyeyim, benim eşim yapsa kıyamet kopardı. Gözümdeki yeri değişirdi yani.
Ama tabi artık olan olmuş. Kötü bir niyetiniz olduğunu düşünmüyorum. Bu sebeple eşinize durumu güzelce izah edin. Nezaketen çağırdığınızı, geleceğini düşünmediğinizi, ama yine de bunu ona söylemeniz gerektiğini düşündüğünüzü anlatın.

Bilemedim esinizin yerinde ayni durumda ben olsam sorun etmezdim. Eski sevgilinizi taniyor olmasi bu adamla ilisigi kesmeniz gerektigi anlamina da gelmiyor sonucta, esinizin gereksiz alinganlik yaptigini dusunuyorum

Eşim bir kız arkadaşına kardeşim diye sarilsa, git kardesinle yaşa derim 🙋🏻‍♀️ bağnaz değilim ama arkadaşlığın boyutu bellidir. Mıçmıç devamlı sarılan öpüşen insan sevmem. Hep sarılıp öptüğüm sadece eşim ve oğlumdur. Anneme babama ablama kardeşten öte dostuma bile nadiren sarılırım. O yüzden eşine hak verdim ben kusura bakma.

Back