• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimi nasil ikna edebilirim ?

Birincisi isteyerek gelmişsin şimdi şimarıklık yapıyorsun ikincisi ne güzel arabanız eviniz ve eşinizin iyi bir işi varmış burada sizin şartlarınızda yaşayabilmek adına evinden çocuğundan tüm gün ayrı kalıp para kazanmaya çalışan o kadar çok kadın var ki.Forumları gezerseniz anlarsınız.Üçüncüsü anlayışlı bir eşim var diyorsunuz bu şimarıklığınızı eşiniz nereye kadar çeker onuda bilemem.En sonunda onsuz Almanya ya da dönebilirsiniz.Bende çocukluk yapmayı bırakıp kendi iradenizle geldiğiniz ülkeye alışmaya çalışın.Ve unutmadan evlilik çocuk oyuncağı değil eşimi kandırıp oraya gideyim yok o çok zeki uyum sağlar iş bulur hayallerindende vazgeçin bence Gerçek Hayata Hoşgeldiniz....

tmm haklisin, bende seviyeyi severim. Sürekli biri etafimda olsun istemem. Serberstiz burda, ama bence bu Tr de de olabilir.
Tr nin de herseyine alisamam, ama o sicaklik yetmezmi insana?
Ama tabii belki Aksaray daha kücük yer, orda istedigi gibi yasayamaz ama daha büyük sehirlerde cok gzl yasnir.
Hem evlenmis bir kere, esi buda hic yapamaz, görüyoruz Trden gelen bayanlari, bunaliyorlar. Erkek hele hic yapamaz.

Birincisi isteyerek gelmişsin şimdi şimarıklık yapıyorsun ikincisi ne güzel arabanız eviniz ve eşinizin iyi bir işi varmış burada sizin şartlarınızda yaşayabilmek adına evinden çocuğundan tüm gün ayrı kalıp para kazanmaya çalışan o kadar çok kadın var ki.Forumları gezerseniz anlarsınız.Üçüncüsü anlayışlı bir eşim var diyorsunuz bu şimarıklığınızı eşiniz nereye kadar çeker onuda bilemem.En sonunda onsuz Almanya ya da dönebilirsiniz.Bende çocukluk yapmayı bırakıp kendi iradenizle geldiğiniz ülkeye alışmaya çalışın.Ve unutmadan evlilik çocuk oyuncağı değil eşimi kandırıp oraya gideyim yok o çok zeki uyum sağlar iş bulur hayallerindende vazgeçin bence Gerçek Hayata Hoşgeldiniz....

tamamen katiliyorum :46: :46:

Canim bence esini Almanya ya getirmeyi hic düsünme, bende Almanya da yasiyorum ve sonradan evlenerek geldim..Senin yasadiklarini bende burada yasadim ve yasiyorum..Esin cok anlayisli bir kisiymis ki seni yilbasinda 2,5 ayligina memleketine ailenin yanina gönderebiliyor, esinin kiymetini bil derim ben, inan herkes yapmaz bunu az bir zaman degil cünkü bir erkek icin..

Esinin Almanya ya gelmesi senin Türkiye ye gidip yasadigin zorluklarin 5 katini yasamasi demektir ve bu evliliginizi ciddi olarak temelden sarsar, ben Almanya ya geldim geleli cok büyük depresyonlar yasadim, etrafimda Türkiye den evlenip kocalarini buraya getirenlerde var ve hic mutlu degiller, erkegin depresyona girmesi cok daha büyük problem.. Dil konusu en büyük sorun olacak bunun yanisira issizlik problemi var, devletten yardim aliriz diye düsünüyorsan yine etrafimizda devletten yardim alip gecinemeyen o kadar cok kisi var ki..Biz devletten yardim almiyoruz Allaha sükür esimin kendi isi var ama herkes o kadar sansli olamayabiliyor maalesef..

Türkiye da esinin isi evi herseyi varmis bence bu düzeni bozma sakin bir daha yerine getirmek mümkün olmayabilir, henüz daha cok yenisin Türkiye de zamanla alistikca sende tek basina cikarsin elbette, kayinvalden etrafi taniman bilmen acisindan belki yaninda sana arkadaslik ediyordur..

Inan senin yerinde olabilmek icin neler vermezdim, bende bir an önce keske Türkiye ye dönebilsek diye dua ediyorum, bir kere burda aksam belli bir saatten sonra hayat duruyor sanki, Türkiye de ki dostluklar arkadasliklar samimiyet yok burda, hafta sonlari ölü bir sehir oluyor oysa ki Türkiye öylemi, her yer civil civil.. Sana tavsiyem oraya alismaya calis derim ben, evinin esinin huzurunu kacirmamaya calis...Herseyin hayirlisini dilerim senin icin..

bende balıkesire gidecem.ama sakın demeyinki sen ülkendesin sen şurdasın oo yurtdışından gelmiş..v.s.demeyn.çünküüü gurbet aynı gurbet gözünün görmediği her yer gurbet ve uzakk.istanbuldan balıksire nasıl gdicem nasıl alışıcm..ben burada doğmuşum büyümüşüm.ıorann kültürü hayat tarzı insanları falan bide istanbula gre kçk bi yerr nerden alışveriş yapcmm:):1:

Back