• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Imkansiz ask, eltim ve kaynim....

Suçun büyüğü kaynında bence
Eltini sevdiği halde ana lafıyla kadını boşamış
Sonra yok seviyorum yok şu yok bu diyerek bu seferde yine annesinin lafıyla git sen elin masum kızıyla evlen
Evlendiğin yetmiyomuş gibi bi de kız olan adını dul et
Yazık vallahi yeni eşine sonuçta o adam Almanya'da yaşıyor ona bişey olmaz
Ama Türkiye'deki eşi ne yapsın şimdi
Gelip de bir sene sizde kalması da çaresizliğinden kalmıştır eminim
Evlenmiş düğün olmuş ne yapsaydı eşinin yanına gelmese
Türkiye 'de kırk laf dönerdi acaba eşi neden götürmedi diye
Bence acınması gereken ne eltin ne de kaynın
Tek gerçek o kızcağız !

Niyetim kimsenin günahini almak veya korumak degil. Ben kizi tanidim, beni hic sevmeyen, halen Baskasina asik, piskolojisi düzgün olmayan ve ailesinin etkisinde kalarak benimle evlenen adam, Yarin öbürgün popoma tekmeyi atarsa bu kendim ettim kendim buldum oluyo

hata eltinde okuyoruz goruyoruz ne kaynanalar var kolay kolay kimse bu yuzden evliligini bitirmiyor, evlerini ayirip mesafe biraksalardi bunlarin hicbiri olmazdi arap sacina donmus is..

Ben her 2 kız içinde üzüldüm suçun büyüğü k.validen ve kaynında ama aynı zamanda eltininde kafası halen karışık ben eltinde büyük bir aşk göremedim. seven insan bazı şeyleri gözardı etmeli ya değilse gene aynı şeyler yaşanır. Umarım herkes için hayırlı olur herşey.

Bence en büyük hata kayınvaliden de daha sonra da kaynında.. Madem eltini severek almış neden annesinin istemediğini bile bile annesinin gözü önünde tutuyor ki sanki. kadın da bır yere kadar dayanabılır tabı ki... ama bence bu iş artık olmaz tamam sevgi cok olabılır ama mantık olarak dusunuldugunde kayınvalıde bu gelını gene ıstemeyecek ve gelın yıne mutsuz olacak omur boyu cekecek dıye dusunuyorum.. Zor durum Allah sabır versin :59:

kaynın ne kadar anne ağzına baksa da hop biriyle evlen olmadı hop ötekiyle daha olmadı boşan eskisine dön! eski eltin de 3 ayda ne kadar bıkmış kabullenememiş.Ama sonradan evli olmsını kabullenebilmiş.ama oraya adım atarsa iş bitermiş.yani evlenmeleri sorun değilmi? 2.karsını sevmese de birliktelikleri oldu.onun kocasıydı yani.2.karısı beni seviyormusun diye sorduğunda hayır dememiş ki evlenmişler.ne kaynanalar var.herkes bu duruma mı düşüyor?ilk eltin sevginin ne olduğunu bilmiyor. onu asıl seven 2.karısı olmuş ki gözü hiçbirşeyi görememiş...yazık o kızcağıza...
siz de boş verin karışmayın bence.işin sonu ayrılık görünüyor.tekrar barışsalar bile ilk eltin bunu hazmedemez...

Son düzenleme:
valla olan olmuş zaten artık kaynınız boşanmış. bundan sonra kaynana da bu kadar tantanadan sonra sanmyorum ki tekrar ayırmaya çalışsın onları, bir kere denedi tutmadı çünkü. bundan sonrası sadece eltinizin affına kalmış e oda affediversin bu kadar olaydan sonra. belli ki adam da seviyor onu.

bu hikayede hiç kimse masum değil

kaynın : anne sözüne bakarak gidip sevmediği bi kızla evlenmiş, ne olursa olsun evliyken artık başkası olan eski karısyla görüşmüş bla bla bla

eltin : eski kocasının evli olduğunu bile bile görüşmüş birde o kız almanyaya adım atarsa olmaz demiş. zaten ne farkeder bunlar evlenmiş 3 günde olsa artık evlidir. kızı hiç düşünmemiş bencillik etmiş. artık evlendi bu adam diye peşini bırakmalıydı. kaynında onu bıralmalıydı. ha bırakamıcaklardı zamanında barışacaklardı. arada yeni kız kaynamış

kaynının ikinci karısı : buda sevilmediğini bile bile evlenmiş heralde değişir dedi yinede bunların içinde en masum kişi

eltinizin yerinde olsam eski esimin yani kaynimin yanina donmezdim tekrar, evlenmezdim ikinci kez...
cunku
-eger bu adam beni cok sevseydi kimseyle evlenmezdi
-anasinin danasinin lafiyla kafasina elalemin kizlari sokulacak ve evlenecek bir adamla zaten isim olmazdi
-anasinin onun bunun yuzunden aramizin bozulmasina izin verecek ve benden bosanacak bir adamla ikinci kez isim olmazdi...

bence bu is olmaz...
hem eltiniz kaynanadan nasibini almamis mi yahu...insan korkar bu kadindan...ne yapar eder ikinci kez bozar evliliklerini belki de...

artik olan olmus ve bitmis..hatalar yapilmis,pismanliklar yasanmis..denenmisi illa tekrar denemek istiyorlarsa eskiden yaptiklari yanlislari yapmayacaklar,kimsenin agzina bakipta yuva yikmayacaklar..tabi biraz birbirlerine zaman verip oyle evlensinler..

Nie bakamicaklarmis cnm yuzyuze hem grusmek zorundada deille saten de kaynanan belnin tekiymiss...evlensin kizin ailesi kabul eder..kayanna etmesse etmesinnn:1:
Tobe yarabbim gha bu erkkk anneleri ne die oglunun istedigi kizi kiskanirda istemedigine bayilirrr:1:kiskanclikkkk baska bi aciklamasi yk

Uzun uzun yazacaktım ama vazgeçtim.

Eltinin(eski) yaptığı şeye b........k yemenin arapcası denir.

kaynın 30 küsür yaşında kafasına zorla başka kızmı soktu kayınvalden
bravo valla ama ikinci karısı kaynın için ailesine resti çekmiş değilmi demekki sevmiş
eğer kaynında eltim dediğin ilk karısını gerçekten seviyor olsaydı kapardı anasının çenesini ben seviorum o benim karım karışmayın derdi
eltinede gelince boşanma davaları bile sonuçlanmış adam başkasıyla görüşmüş evlenmiş aradanda 3 gün geçmiş aklı başına yenimi gelmiş
boşandıgı kocasıyla hala görüşmeler kopamamalar falan ee nie boşandınız ozaman kardeşim
o kızın günahına niye girdiniz
her nekadar adamın suratından sevmediği anlaşılıyordu desenizde ben inanmıyorum
kız düşünmüştür koskoca adam sevmese niye gelsin istesin nişan taksın evlensin
kızın yanında 3 gün kaldı döndü demişsin o 3 gün neler oldu acaba
kız ona sen benim herşeyimsin diomuşta kaynın ne diomuş
sende kadınsın bir düşün bir adam sana ben snei istemiorum dese sen ona sen benim herşeyimmi dersin
kaynında karşılık veriomuş demekki

işin özü 30 lu yaşlarda bir adam annesinin eteğinin altından çıkamamış bu benim karım diyememiş şu saatten sonrada hiçbirşey olmaz ondan değil koca ayrıldığına şükretsin bence kurtulmuş...

ya kızlar kaçırdığınız bir şey var birde 2. gelin almanyada kaynıyla 1 sene yaşamış bakmış omuyor türküyeye dönmüş...

K.valide cok zarar veriyo anlaşılan.. Yerinizde olsam eltim ve kaynıma yardımcı olur, onları tekrar bir araya getirmeye çalışırım..
çok üzüldüm çünkü birbirlerini seviyorlar.. Kaynınıza eşiniz ve eltinizle beraber k.valideniz hatalı olduğunu anlatın..
Eltinizin yerinde olsam herşeyin üzerine bi sünger ceker, k.validemin etkisidnen uzak bi yuva kurarım.
Eşimede şart koşarım annesini benimle muhatap etmeyeck ve yuvamıza zararı dokunmayacaksa evlenirim derim.
Allah yardımcısı olsun, gelişmelerde haberdar edin bizi.. çok üzüldüğümüde belirttim demi..
Diğer kızada yazık olmuş.. keşke hiç girişmeseydi bu işe...​

benim kaynım tam i belaya.....ne konuşmayıbilir ve oturmayı saygısız b i adam bide abi olacak 3 yaş beyni var onda

Back