• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim gece eve gelmedi... bosanmalimiyim?

Sadece karısı : neden benımle paylaşmadın diye
Kavga çıkaran
Ofisten karısını kovan
Karısı ofısten gıtmeyınce kendı çekip giden
Üstelik karısı hamıleyken ve rahatsızlandıgı söylemişken
Bunlara rağmen hamile kadını evde gece yanlız bırakmışken
Ve hala telefonları kapalıyken : şaşkınlık ıcınde yorumları okudum.

Değer veren adam adamı geçtim İnsan : düşmanına yapmaz bunu ! hamıle kadını evde bırakmak ne demek
Ya sancısı gelse , kanaması olsa ? hayat bu hersey gelebılır insanın basına ..
Bunu düşünmeyen , umursamayan adama adammı denır ?
Boşan demek bize düşmez evet ama boyle bır evlılık ıcın umut vermekte cok yanlıs ..
Ortada değer veren bir erkek yok.. saygılı iyi niyetli bir adam yok ...
Böyle bir hanımı ve bebeği hak eden adamda yok ..

Son düzenleme:
canım benim eşimden ne işyle ilgili ne ailesiyle ilgili ne de arkadaşlarıyla ilgili hiç bir şeyi bana anlatmaz ben hep başkalarından duyarım. bizde 6 yıllık evliyiz. çok yalvardım ağladım kavgalar ettim ben kimim neden benimle bişeyini paylaşmıyosun diye. bazen herşeyi sana söylemek zorunda değilim der, bazen senide sitrese sokmak istiyorum der. bende sorununda varsa anlatta birlikte çare bulalım derdim. ama anlatmazdı. en son 3 ay önce çok kötü kavgamız oldu yine bu sebeplerden dolayı ve evi terk ettim 2 oğlum var onları vermedi bana abimle annem geldi beni aldı çocukları götürecekken elimden zorla aldı biri 4.5 yaşındaydı diğeri 9 aylıktı . neyse ben annemlerle çıktım gittim gece 2 oldu sütüm geldi, büyük oğlum zeten ateşler içinde yatıyodu. annemin evinde duramadım o saatte çıktık annemle geri evime geldik. mecbur ne yapıyım. çocuklar ben içeri girince uykudan uyanıp öyle ağladılarki bana sarılıp büyük hıçkıra hıçkıra ağladı babası sordu niye ağlıyosun diye annemi özledim dedi , küçükte ağlayarak emmeye başladı. o günü unutamıyorum. allah kimseye yaşatmasın.
neyse o gün sabah eşimle konuştuk ben sana git demedim. seni çok seviyorum falan dedi. umrumda değildi o an. çocuklarla bana onu yaşattı ya.
bu arada ben psikolağa gittim. daha öncelerdede ben prozac diye bi ilaç kullanmıştım takıntı için çünkü bu adama ilaçsız tahammül edemiyordum. yine o ilacı aldım ve şükür 3 aydır çok iyiyiz. ben artık ona hiç bir soru sormuyorum. anlatmıyosun da demiyorum tam tersi 6 yıldan sonra adam benimle çoğu şeyi paylaşmaya başladı. sormadığım için.
biraz uzun oldu ama....
sanada tavsiyem aileni sakın işin içine sokma ozaman işler zorlaşıyo. siz kendi aranızda aşarsınız bence bu büyük bir sorun değil. üzerine gitme sende anlıyorum senide hamilelik bir taraftan sitrese sokuyo insanı eşin bir taraftan. ama o adamıda anla bak seni üzmek istemiyodur bence. bende senin gibi bana değer vermiyo diye düşünürdüm ama hata yapmışım 6 yıldan sonra öğrendim. sakın boşanmayı falan düşünme. arayıp falanda etme kendi haline bırak. bir süre. nasıl olsa dönüp gelecek

Bence eşinizin ilgisi azalmış soğumuş olabilir, geçici bir durum olabilir fevri hareket etmeyin derim. Ama yaptıkları çok hatalı

ya ilgisi azalsa ne soğusa ne uzaklaşsa ne.. hamile kadın 7.ayında hem de, ağrım var diyor ama adam telefonlara bile çıkmıyor :50: günlerce telefon açmamak ne demek, başına bir şey gelse bu kadını kim bulacak kim hastaneye götürecek?? bebek doğunca hasta olacak ateşi olacak, o zaman da adamın uzaklaşası geldiyse çocuğunu hastaneye de götürmez bu adam... ne boşanması falan demeyin arkadaşlar kendinizi bir bayanın yerine koyun, sadece benle niye paylaşmıyorsun diye sormuş... Allah aşkınıza ne var bunda :ss acı ama gerçek eşiniz sizi düşünmüyor umursamıyor bana kalırsa, ne sizi ne bebeğinizi... iş stresi olabilir tabi, her insanın oluyor iş stresi, napalım o zaman çevremizdekiler rahatsız da olsalar onları umursamayalım mı? nası sevgi bu böyle... değil normal insana yapılsın bir de hamile bayana, onun çocuğunu taşıyana :50: sokakta hamile kadın görsek merhametle bakıyoruz bu nası yürek ???

ayrıca karnı burnundayken adamın huyuna gitmeye nasıl çabalasın bu kadın, psikoloji değil ki işin içindeki, hormonlar

bu kadar kolay olmamalı..
cok haklısın senı evde o durumda bırakıp gıtmesı hıc hos bı durum degıl..
ama bosanıcak kadar da bısey göremedım ben ortada..bekle bıraz sakınleşin ikinizde

Back