• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Imkansiz ask, eltim ve kaynim....

öff hiç bu kadar saçma bir hikaye okumamıştım sanırım.işim yokmuş gibi bir de kafa yordum anlamayaç
biri gitmiş çok sevdiği(!) kocasını 3 ayda terk etmiş,öbürü anasının ağzına bakarak deli gibi sevdiği karısından olmuş.yok kopamamışlar ama adam anasının korkusuna başka biriyle evlenmiş.evlendiği gün karısını istememiş de yine eskisine gitmiş.buna rağmen 1 yıl birlikte yaşamışlar.yeni gelin de bile bile kalmış falan,sonra da bakmış olmuyor çekmiş gtmiş.
kayın kişi de boş kalmış ,ama boş durmak da olmaz yine eski karısına sarmış.eski karısı da çok seviyormuş bunca şeye rağmen ama ne evet ne de hayır diyormuş.
ohhhhhh içim şişti valla.

kusura bakmayın ama bence kayınvalidniz ve kaynınız kadar eltinizde suçlu.

düğünden bir hafta önce eltinizin ailesinin yanında '''BEN BU GELİNİ İSTEMİYORUM'' diye bağıran bir kayınvalide var.

ve buna rağmen bu düğün yapılmışmı???

eltiniz bunu nasıl içine sindirdi ve evlendi,perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş oysaki.

nekadar aşık olursam olim.o eve gelin diye gitmem ben,orda hemen yüzüğü veririm.

adam madem o kadar aşık annesini ikna eder,bana annesinin bu evlilikte hiç sözünün geçmiyeceğine garanti verir,ozaman evlenebilirim.

bunu yapamıyorsada herkes kendi yoluna.kusura bakmayın ama AŞKTA GURUR VARDIR.

eltinizin ikinci hatası ve bana göre en büyük olanı,kaynınızla yaptığı o konuşmayı düğün olmadan yapacaktı.

kaynınızın yeni eşini suçlamışsınız bana ve görümceme defalarca sordu diyorsunuz'''acaba eski karısına mı aşık '''diye.

peki siz ve görümceniz anlattınız mı kızcağıza hala eski karısına aşık olduğunu???

YAZIK DEĞİL Mİ OKIZA???

Slm kizlar. Coktandir konuya bakmadim, yeni yorumlar gelmis... Cok tesekkürler herkese kafanizi yordunuz.
Gelismelerden haberdar edim sizi dicem ama gelisme Yok malesef ne birlesiyolar nede ayrilabiliyolar.. Bende anlamadim, karismiyorumda fazla...
Allah akil fikir versin :)

bu konuyu taailk açıldığı zaman okumuştum. şimdi başlığı görünce o konu olduğunu anlayamadım da bir kaynın karısıyla diğer kaynın arasında aşk var sandım . cık cık neler oluyo diyodum kendi kendime:)

arkadfaşım bu ne ya hatalar yumağı resmen yani bu konuda hata yapan hatta büyük hatalar yapan tek bi kişi diilki herkes yane bi kere kaynının beyniyokmu kimle evlencene evlenmicene karar veremiomu kaynana böle bi bağımlı beyin bi çocuk yetiştirmekten gurur duyyomu ve eltinin vebalini nasıl ödicek eltinde eski kocası evliyken onunla konuşmakla o kızcağızın vebalini nasıl ödicek o kızcağızda kendini sevmeyen biriyle nasıl evlenmiş offff.....
peki siz bu kıza nişanlıyken sölemedinizmi bak kızım bu adam eski karısını unutamıyo seni sevmiyo hiç girme bu yola diye yane hepsi hata yaparken uyaran hiçmi kimse yoktu bu insan topluluğunu:(
bence eski eltiniz bidaha o adama hiç bulaşmasın onda o ana varken diil eltiniz boşatmak yerlerin dibine sokar sokar çıkarırı ve ve ve bi kızcağızın mutsuzluluğu üstüne yuva kurulmaz benim fikrim bu ayrıca kendi kararını veremeyen bi erkeğin peşinde ne işi varki bu gün anası boşatmış yarında aynı şeyi yapmıcağı ne malum hiç ağrımayan başını ağrıtmasın bide kucanda çocukla kalır ... arkasına bakmadan kaçsın bu aileden kendi ailesinide ezmesin çünkü b insanın ailesi ne derse hayatta başına o mutlaka gelir....

Okurken şok üstüne şok oldum

Ama eltinizin kafası niye karışık anlamadım

Kendisi adama yeniden başlayalım demiş, adamda bu yüzden boşanmış.. Eee istediği şekilde olmuş zaten..

Ben kaynınızı masum görmüyorum maalesef.. İlk başta rest çekebilseydi ne kayınvalide ne başkası eşini ezemezdi, eşi gitmez ikinci kadınla da evlenip sonra boşanmazdı. Madem bu kadar seviyor , eşini korumayı bilecekti..

NE OLURSA OLSUN, eski eltiniz evli bir adamla aşk yaşamış.
Bir hayatı harcamak bu kadar mı kolay ?
Kaynınız ayrı bir hainlik yapmış o kıza, kaynananız ve görümceniz ayrı eltinizde bu duruma bile isteye dahil olmuş.

Evlendiğini öğrendikten sonra kenara çekilmeliydi artık. Önceden aklı neredeydi ?

''Kız biliyordu'' bu yüzden yazık değil v.s gibi birşey yazmışsınız.
Yazık o kıza değil kaynınız ve ailesine zaten. Bu haksızlığı nasıl ödeyecekler.
İstediği kadar bilsin, bir ağızdan söylenmediği için kız inanmak istememiştir.

Hadi bakalım şimdi mutlu olurlar belki.
Öyle fevri davranıp ayrılıp, asi davranıp sonra evli olan eski eşinin hayatına girerek olmaz, eltiniz biraz ''ben ne yaptım'' diye düşünsün. ''
Kaynınız ve diğer saz ekipleride bu hakkı nasıl ödeyecekler düşünsünler..

Son düzenleme:
Konu eskiymiş. Konuyla hiç alakası olayan bir şekilde yeniden gündeme gelmiş !!!

ne aşkı ya? bu mu aşk?
eltin kaynını sandığın gibi bir aşkla sevse 3 ay mı dayanabilirdi sadece bu duruma? öbür kız istenmediği halde 1 yıl kalıyor. eltin çok mızmız, şımarık.
bence kaynının da öbür kızın da hayatını mahvetmiş, yok olur, yok olmaz.

eltin bi dönüp bi dönmemezlik yapmasaydı kaynın şu an yeni eşiyle mutlu bir hayat sürüyor oluru muhtemelen. oyuncak gibi oynuyor eltin.

ya ne aski ya...bunlardan bir nane olmaz, sende kafani bunlarla yorarak isinden gücünden olma, kafani mesgul etme...nasil istiyorlarsa öyle yasasinlar madem, birak ne halleri varsa görsünler, ayip günah yaptiklari, onlarin evlilige degil, tedaviye ihtiyaclari var, toptan sülalece gitsinler...

Konu arap saçı. Burada mağdur olan birbirini Leyla-Mecnun kadar sevdiklerini düşünen kişiler değil kaynının yeni evlendiği kız. Bir tek ona üzüldüm. Böyle bir durumda eski karısındaki aşk mı bilmiyorum; kaybetme duygusu, yedirememe… hepsi olabilir. Kaynını adam yerine hiç koymuyorum zaten kişiliksizin biri bana göre. Madem eski eşini seviyor ne demeye evlendi. Karşı koysaydı. İlk geceyi yaşamayı biliyor da bunu eski eşine söylemeyi mi bilmiyor.. off ya erkekler dünyadaki tüm kadınlarla yatmak ister ama kendi karısı el değmemiş olsun ister. Bu ne ya.

Süper karışık bi konu, buna rağmen gayet açık yazabilmişsiniz tebrikler :)

bi kere kaynınız ne istediğini bilmeyen, yaşına rağmen henüz karakteri oturmamış, girdiği ortama göre renk değiştiren bi tip büyük ihtimalle..
Ben eltinizin yerinde olsam sevgimden ölsemde tekrar birlikte olmam.
Ben biriyle evliyim, kayınvalidemden dolayı (ki bu konu yüzünden boşanabiliyorsa yine kaynının suçu) ayrılıyorum.
Sonra yine kayınvalidemden dolayı eşim başkasıyla evleniyor.
Bi gün karşıma çıkıyor ve eşini boşayacağını söylüyor.
Kız boşansın diye, kaynın başını alıp gidiyor, ilgilenmiyor, insan yerine koymuyor..
Ve eltin bunlara rağmen hala bu adamla birlikte olmak istiyor.. Hadi eltin aşkından kör olmuş ki bu yaşanan rezillikleri görmüyor, sen de mi durumu analiz edemiyosun be ablacım.Eltin o adamla tekrar birlikte olsa ne olur, o kayınvalide onu rahat bırakır mı artık.Kayınvalideyle araya mesafe koysunlar diyelim.. kaç ay? kaç yıl? eninde sonunda bi gün bu yaşananlar (eltin hariç) herkes tarafından unutulacak normale dönecek ama en çok yara alan eltin olduğu için asla içinden çıkaramayacak.Hatta benden söylemesi belli bi süre sonra eltin bu konuları unutamadığını kaynınla paylaşınca kaynın "amma abarttın üzerinden kaç yıl geçti halaa ne diyosun?" diye tepki verecek!!Ayrıca kaynının 2.eşinin hiç mi ahı tutmaz yapacakları evliliğe.?? Her ne kadar kız sevilmediği halde evlenmişte olsa o da bi insan.. o kızcağızda büyük ihtimalle kayınvalidenin dolduruşuna geldi.Kimbilir o kv o kızcağıza neler anlattı ki kız gözünü karartıp böyle bi hata yaptı!!

kaynın hep hata yapmış ama kayınvalide şirret olduğu için her hata da onun arkasına saklanmış.Bence yakasını kurtarmışken eltinde hayatına baksın, evlenseler bile eltinin aklından bu olanlar hayatı boyunca hiç çıkmayacak, hiçbir zaman mutlu, birbirlerini sayan eşler olmayacaklar..

Süper karışık bi konu, buna rağmen gayet açık yazabilmişsiniz tebrikler :)

bi kere kaynınız ne istediğini bilmeyen, yaşına rağmen henüz karakteri oturmamış, girdiği ortama göre renk değiştiren bi tip büyük ihtimalle..
Ben eltinizin yerinde olsam sevgimden ölsemde tekrar birlikte olmam.
Ben biriyle evliyim, kayınvalidemden dolayı (ki bu konu yüzünden boşanabiliyorsa yine kaynının suçu) ayrılıyorum.
Sonra yine kayınvalidemden dolayı eşim başkasıyla evleniyor.
Bi gün karşıma çıkıyor ve eşini boşayacağını söylüyor.
Kız boşansın diye, kaynın başını alıp gidiyor, ilgilenmiyor, insan yerine koymuyor..
Ve eltin bunlara rağmen hala bu adamla birlikte olmak istiyor.. Hadi eltin aşkından kör olmuş ki bu yaşanan rezillikleri görmüyor, sen de mi durumu analiz edemiyosun be ablacım.Eltin o adamla tekrar birlikte olsa ne olur, o kayınvalide onu rahat bırakır mı artık.Kayınvalideyle araya mesafe koysunlar diyelim.. kaç ay? kaç yıl? eninde sonunda bi gün bu yaşananlar (eltin hariç) herkes tarafından unutulacak normale dönecek ama en çok yara alan eltin olduğu için asla içinden çıkaramayacak.Hatta benden söylemesi belli bi süre sonra eltin bu konuları unutamadığını kaynınla paylaşınca kaynın "amma abarttın üzerinden kaç yıl geçti halaa ne diyosun?" diye tepki verecek!!Ayrıca kaynının 2.eşinin hiç mi ahı tutmaz yapacakları evliliğe.?? Her ne kadar kız sevilmediği halde evlenmişte olsa o da bi insan.. o kızcağızda büyük ihtimalle kayınvalidenin dolduruşuna geldi.Kimbilir o kv o kızcağıza neler anlattı ki kız gözünü karartıp böyle bi hata yaptı!!

kaynın hep hata yapmış ama kayınvalide şirret olduğu için her hata da onun arkasına saklanmış.Bence yakasını kurtarmışken eltinde hayatına baksın, evlenseler bile eltinin aklından bu olanlar hayatı boyunca hiç çıkmayacak, hiçbir zaman mutlu, birbirlerini sayan eşler olmayacaklar..

Senin yorumundan sonra bir kez daha midem bulandı bu anlatılanlardan…

eltın de ıkıncı bı kısıyle evlenmıs degılmı ?
o nasıl bosandı pekı

Aslında düşünüyorum da nasıl bir akıl ya da fikir istenebilir ki bizden. Sevenlerin arasına girmeyin kaynınızı kavuşturun mu dememiz bekleniyor acaba?
Bir kere konu kayın kendi özgür iradesini kullanamıyor ki biz bütün akıllı kk üyeleri birleşsek ne yazar.

Back