Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper karışık bi konu, buna rağmen gayet açık yazabilmişsiniz tebrikler :)
bi kere kaynınız ne istediğini bilmeyen, yaşına rağmen henüz karakteri oturmamış, girdiği ortama göre renk değiştiren bi tip büyük ihtimalle..
Ben eltinizin yerinde olsam sevgimden ölsemde tekrar birlikte olmam.
Ben biriyle evliyim, kayınvalidemden dolayı (ki bu konu yüzünden boşanabiliyorsa yine kaynının suçu) ayrılıyorum.
Sonra yine kayınvalidemden dolayı eşim başkasıyla evleniyor.
Bi gün karşıma çıkıyor ve eşini boşayacağını söylüyor.
Kız boşansın diye, kaynın başını alıp gidiyor, ilgilenmiyor, insan yerine koymuyor..
Ve eltin bunlara rağmen hala bu adamla birlikte olmak istiyor.. Hadi eltin aşkından kör olmuş ki bu yaşanan rezillikleri görmüyor, sen de mi durumu analiz edemiyosun be ablacım.Eltin o adamla tekrar birlikte olsa ne olur, o kayınvalide onu rahat bırakır mı artık.Kayınvalideyle araya mesafe koysunlar diyelim.. kaç ay? kaç yıl? eninde sonunda bi gün bu yaşananlar (eltin hariç) herkes tarafından unutulacak normale dönecek ama en çok yara alan eltin olduğu için asla içinden çıkaramayacak.Hatta benden söylemesi belli bi süre sonra eltin bu konuları unutamadığını kaynınla paylaşınca kaynın "amma abarttın üzerinden kaç yıl geçti halaa ne diyosun?" diye tepki verecek!!Ayrıca kaynının 2.eşinin hiç mi ahı tutmaz yapacakları evliliğe.?? Her ne kadar kız sevilmediği halde evlenmişte olsa o da bi insan.. o kızcağızda büyük ihtimalle kayınvalidenin dolduruşuna geldi.Kimbilir o kv o kızcağıza neler anlattı ki kız gözünü karartıp böyle bi hata yaptı!!
kaynın hep hata yapmış ama kayınvalide şirret olduğu için her hata da onun arkasına saklanmış.Bence yakasını kurtarmışken eltinde hayatına baksın, evlenseler bile eltinin aklından bu olanlar hayatı boyunca hiç çıkmayacak, hiçbir zaman mutlu, birbirlerini sayan eşler olmayacaklar..