- Konu Sahibi hayatimin_anlami
-
Senin burda yaşadığın zorlukları eşin orda yaşarsa ne olucak???
Sonuçta orası da ona yabancı;
Hem baştan bilmiyormuydun Türkiyede yaşayacağını;
-Eşiniz sizi neden yalnız bırakmıyor? Annesi ya da kendi yanınızda oluyor?
-Almanya da küçük bir yerdeyken büyükşehre falan mı geldiniz; kalabalık sizi rahatsız ediyor?
-Mesleğiniz nedir?
siz Türkiye de yasayacaginizi bilerek kabul etmediniz mi evliligi? bence böyle davranarak ne kendinizi ne de esinizi bosuna hirpalamayin. kendinize mesgaleler bulun. oyalanacak seyler... yoksa kendi kendinizi yer bitirirsiniz...
Evet dogru ama o herseyi cabuk ögrenip kavrayan bir kisilige sahip. ben ona güveniyorum ama tabi bir yandanda fazla üstüne gitmek istemiyorum oda sunu söyleyebilir: sen buranin hayatini bilidgin halde alisamadin benim oraya alismami nasil beklersin diye?
evet biliyodum evlenince buraya gelecegimi. zor olacaginida biliyodum ama bu kadar zor olacagini tahmin etmemistim.
-beni yalniz birakmiyor cünkü kaldigimiz mahalleden hoslanmiyo. güvende olmami istiyo. akli bende kalmasin diye. bana bisey olmasindan korkuyo. buralari henüz bilmedigim icin. gündüz o isten gelene kadar kayinvalidemin yanindayim bu sartlarda bile gün icinde cok kez arar. merak ettiigi icin.
-almanya daha sakin insanlar kendi hallerinden öyle kalabalik yok caddelerde aileler kalabalik degil. yani cok sakin bir ortamda yasiyordum orda. ama yalniz gece bile disari cikabilecegim kadar güvenliydi ayni zamanda. ama burda gündüz evde bile yalniz kalamiyosun. bi nefes alamiyosun.
-uni okuyorum. evde ders calisiyorum suan. yilbasinda almanyaya gittigimdede sinavlara gircem. bi nevi disardan okuyo gibi bisey benim icin.
mesgalem var aslinda ama kendimi derslere bile veremiyorumki bu konuyu düsünmekten.
evet biliyodum türkiyede yasayacagimi. zor olacaginida biliyodum ama bu kadar zorlanacagimi tahmin etmemistim.
aranizda buraya alisamayipta geri dönenler varmi kizlar?
valla ne diyim benim sevgilimde türkiyede evlenmeyi düsünüyoruz oda buraya gelmek istemiyor ben türkiyeye gidicem. en mantiklisi bu bence.
siz nerede yasiyorsunuz?
Evet dogru ama o herseyi cabuk ögrenip kavrayan bir kisilige sahip. ben ona güveniyorum ama tabi bir yandanda fazla üstüne gitmek istemiyorum oda sunu söyleyebilir: sen buranin hayatini bilidgin halde alisamadin benim oraya alismami nasil beklersin diye?
evet biliyodum evlenince buraya gelecegimi. zor olacaginida biliyodum ama bu kadar zor olacagini tahmin etmemistim.
ah tatlim benim zor bir durum senin icin tabiki , ama esinde buraya gelse onun icin zor olacak..
bende TR ye gittigimde 1 aylik falan hemen ozluyorum buralari..
burda kimse kimseye bakmaz , belli 1 saatten sonraa kimseyi disarda goremezsin , tabiki TR deki kalabaliga alismak zor olacak senin icin ..
suan burda oyle bir yagmur yagior ki hava buz gibi :)
aksarayda- nigde aksaray yasiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?