Eşimi kuzeninden kıskandım

Buna katılıyorum bence de uyumlu olan iki insan evlenmeli sonuçta nişanlılık dönemi bunun için var ailelerle de tanışılıyor bu dönemde açıkcası birbirine zamanında yakıştırılan eşimin kuzeniyle gidip gelmesinden hoşlanmazdım eşimde bunu bildiği için yapacağını sanmam.

Kuzene "kibarlığından" söyleyemediklerini, ekran arkasında olunca buraya kusmuş. Maçanız yiyorsa çıkın kuzene söyleyin bunları da biraz eğlensin kadın "Ay deliye bak ayol" diye ahshs

Evlendikten sonra öğrendim

Ne oldu konu sahibi memeleri yaptırmaya mı gittin baktın başedemicen füze atayım mı dedin
Hiç haklı bulamadınız beni ben de düşünceniz saygı duyup bir kaç kez cevap verdikten sonra kestim konuşmayı. Şimdi gidip gelip yorum yapıyorsunuz sebebi nedir. Bu kadar kötü bulduysanız konuyu neden vakit harcıyorsunuz burada yazmakla?

Kötü bir şey söylemedim ki buradan neyden bahsediyorsunuz acaba

Hakikaten açıklayayım mı neyden bahsettiğimi? İhtiyaç duyuyor musunuz buna? Ay ilahi, kuzenin meme lafından bile derin manalar çıkarabilen bir insansınız, söylediğim şey gayet açık, üzerine hatta 832947 farklı mana çıkarabilirsiniz siz ya yapmayın şimdi böyle. :)

Konu silinmiş, yok mu alıntı yapan, ss alan bir cengaver?
Kızlar konu çok uzun o yüzden kısa kesmeye çalışacağım, aklınıza takılan bir şey olursa lütfen sorun. Eşimin kuzenleri biraz rahat insanlar şöyle ki, kuzeni biz nişanlıyken arabada giderken eşim kasisten geçtiği için "aman yavaş valla yeni para verdim de yaptırdım göğüslerime bir şey olmasın" dedi. Sonra bir başka kuzeni biz evlendikten sonra eşimin giydiği eşofmanın şeyinin olduğu bölge de çamaşır suyu lekesi vardı, bu kız da dedi ki "senin orana ne oldu". Bunlar benim gözüme batan şeyler oldu ben de bu kızla konuşmak istedim. Biraz sıkıntılı bir konu olduğu için sözlerime çok dikkat ettim kısaca dedim ki, ben sizin kuzen ortamınız gibi bir ortamda büyümediğim için bunlar bana biraz garip geliyor lütfen biraz daha dikkat edebilir misin, diye rica ettim ve bundan kimseye bahsetmemesini söyledim ama o bütün kuzenlerin söylemiş. Yanlış mı yaptım onunla konuşmak hata mıydı aramız iyiydi bu olaydan önce samimiyetine güvendim ama o bana bunu yaptı. Hatta o aralarda eşimle işe gidip geliyordu otobüs olmadığı için ben onunla konuştuktan 10 gün sonra dolmuş saatleri onun istediği gibiolunca her şeyi açığa çıkardı sonradan herkese dedi ki ben çok kırıldım gururuma dokundu. Ben de diyorum ki gururuna dokunan insan bir daha biner mi eşimin arabasına bir de planlamış gibi dolmuş saatini bekledi açıklamak için
Annesi bana dedi ki onlar kardeş gibi büyüdüler benim kızlarım senin evliliğine yuvana zarar vermez korkma. Ben de çok ağladım başlığa kıskandım yazdım ama konu kıskanmak değildi. Ben sadece hoşuma gitmeyen bu laçka sohbetler devam etmesin diye konuşmak istemiştim.

Edit: eşimin ve bu kuzeninin anneleri bunları birbirlerine yakıştırmalar zamanında

Buyrun filmdelisi hanım.

Derin mana çıkarmadım konu meme muhabbeti de değil. Ben bu üslupla konuşmayı kabul edemem. Siz edersiniz farklıyız bu kadar işte

Aralarındaki konuşmalar hoşunuza gitmeyebilir ama kuzeniyle konuşarak yanlış yapmışsınız. Eleştirdiğim nokta şu birine bir şey anlatırken kimse bilmesin demek bana doğru gelmiyor. Bu mesele sizinle ilgili değil ki. Birinin şahsına yaptığından rahatsız olduğunuz bir durumu anlatıyorsunuz madem konuşarak yanlış yapmadığınıza inanıyorsunuz neden aranızda kalsın? Sizin muhatabınız eşinizin kuzeni, arkadaşı vs olmamalı. Eşinizle konuşmalısınız. Gidip konuşarak hata etmişsiniz. Ben de kuzenlerimle çok yakınımdır, saydıklarınız bana aşırı bir tavır gelmedi ama size gelmiş olabilir bunu eleştirmiyorum, herkesin yapısı farklıdır. Düşünüyorum kuzenimin eşi gelip benimle bu şekilde konuşsa çok bozulur büyük olay çıkartırım.

doğru alternatiflerden biri.. güzel de konuşmuşsun ayrıca tebrikler.
ikinci adımı hak etmiş yüzüne bakma bir daha aklı başına gelsin.
Sağol, varol sayende pipi üzerindeki lekeyi ben meselesinde tahayyül edip, eşofmandaki leke olduğunu anladım.

Olmaz olamazz. Herkes konu sahibi gibi düşünmek zorunda, bu bir kural bilmeliydin Rosa cığım

:) Bana saygısız, bencil ve narŞist dedi ama kısa süreli bir amnezi yaşıyor sanırım.
En sevdiğim, bilip de bilmezlikten gelme. Çok güzel bir edebi sanattır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…