• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi kuzeninden kıskandım

Kardeş gibilerse neyin yakıştırması var ortada sizde bunu bildiğiniz halde kuzenin davranışlarına sessiz kalamazdınız. Eşinizin tavrını merak ettim kuzenleri size karşı cephe alırken o ne yaptı?

Bu konuşmayı sizin değil eşinizin yapması gerekiyordu.
Kardeş gibi olan kuzenleri nasıl yakıştırmışlar birbirine ?
Bir de bu kadar olay olurken eşiniz nerde ?

Kuzenlerimle böyle bir ilişkim yok. Ne meme ne de eşofman mevzusunda geyik yapmam şahsen. Çünkü kuzenlerimle çok yakın bir ilişkim yok. En yakın erkek arkadaşım erkek, onu çok pis kafaya alırım. :KK53: Yani yürüdüğüm için değil, ama adam 10 senelik arkadaşım, her türlü pisliğimizi biliyoruz, ondan sebep utanmayız.
Ha ama şu var, ne kadar yakın olursa olsun, yanında siz varmışsınız. Eşi varken adama memem de memem, donun da donun dememesi lazım. Kaldıracak kadın var, kaldırmayacak kadın var, şakayı ayarına göre yapmak lazım. Bir de eşinizle samimiler tamam ama siz aileye yeni katılmışsınız. Dün bir bugün iki, biraz alışıp kaynaşmaya baksalar iyi olurmuş. Dan diye olmamış böyle.
Siz de keşke kızla konuşmasaymışsınız. Gidip yayacağı belliymiş aslında. Eşinizden eminseniz, hiç o topa girmeseniz iyi olurmuş.

Çok gereksiz olmuş yaptığınız konuşma. Ben olsam kendime yediremezdim kocamın kuzenine gidip konuşmayı. Resmen seni kıskanıyorum, kendime de eşime de güvenim sıfır demek gibi olmuş. Sizin kuzenlerinizle iletişim tercihiniz farklı olabilir ama bu kocanıza karışma hakkı vermez. Ya bu tip bir adamla evlenmezsiniz, ya da evlendiyseniz kuzenleriyle ilişkisine karışmazsınız. Kuzenle ilişki gibi sapıkça birseyden supheleniyorsaniz da bunu yapabilecek seviyede bir adamla zaten evli kalmazsınız. Ha esiniz de rahatsızdır bu durumdan o zaman gider kendi konuşur. Ailenin diline düşmüşsünüz.
Neden kendime yediremeyeyim bunun güvenle bir ilgisi yok. Benden önce neyi nasıl konuşuyorlarsa benimle birlikte olduktan sonra bu devam edemez elbette konuşacağım eşimin konuşmasını istememin sebebi benim kızla muhabbetim vardı aramız iyiydi yani. Benim aklına gelen sapıkça bir şey değil, muhabbet laçka bu düzelsin istedim

Edit: eşimin ve bu kuzeninin anneleri bunları birbirlerine yakıştırmalar zamanında

eh ne bileyim madem zihniyetleri buysa bir de bu düşünce ta sizin kulağınıza bile gelmişse ben de çıkıp böyle bir şey demişsem "acaba ben mi çok fesatım" diye düşünmezdim açıkçası.
Bu kadar ağlanılacak, yakarılacak bir durum da yok ortada.
demişsen demişsin, olan olmuş zaten. Abim yok açıkçası ama halamların da hiç of memem donum külodum muhabbeti de yaptıklarını duymadım zaten.
Hoş olmayan tuhaf muhabbetler dönüp "ama onlar kardeş gibiler" savunması da hiç inandırıcı değil bence.

Edit kısmı iğrenç. Ayrıca öyle sorunlu bir kıyafetle yanlarına çıktığınız insanlar aşırı rahat olduğunuz insanlardır söylemelerine de gülüp geçersiniz.

eh ne bileyim madem zihniyetleri buysa bir de bu düşünce ta sizin kulağınıza bile gelmişse ben de çıkıp böyle bir şey demişsem "acaba ben mi çok fesatım" diye düşünmezdim açıkçası.
Bu kadar ağlanılacak, yakarılacak bir durum da yok ortada.
demişsen demişsin, olan olmuş zaten. Abim yok açıkçası ama halamların da hiç of memem donum külodum muhabbeti de yaptıklarını duymadım zaten.
Hoş olmayan tuhaf muhabbetler dönüp "ama onlar kardeş gibiler" savunması da hiç inandırıcı değil bence.
Bence de...

Kuzen ile konusarak hata yapmişsıniz. Siz esinizden eminseniz kuzen istedigi muhabbeti yapsin esiniz ona uymuyorsa kafaya takmamaniz lazimdi. ha esinizde ona uyup muhabbetin seviyesini duşuruyorsa o zamanda esinizle halletmeniz lazimdi.

Simdi size sunu soyleyeyim kizi iyice havalandirdiniz beni kiskaniyor diye egosunu oksadiniz ve haksiz duruma dustunuz.

O değilde pipisinin üstünde çamaşır suyu lekesi olan eşofmanla bir insan nasıl insan içine çıkar? Hadi o çıktı karısı neden değiştir onu demez? Kocam bakkala bile çıksa üstünü başını kontrol ederim ben bi anormallik var mı diye.

Birinde de görsem samimiysem “o ne lan öyle” diye sorarım. Komik çünkü.
Küçük bi yerde oturuyoruz etrafımızda üç ev var üçü de akraba kapıda bacada giydiği eşofman dan bir tanesiydi

Siz böyle bir ortamda yetişmediyseniz kime ne ki? İnsanlar neden sizin yetiştiğiniz ortama göre davransınlar? Uyarınız çok yersiz olmuş.
Eşiniz rahatsız olsa bunu belli eder zaten ama ona göre de normal demek ki. E o zaman niye kendinize uygun, yetiştiğiniz ortama uygun biriyle evlenmediniz?

Ben kuzenlerimle böyle muhabbetler yapmıyorum, öyle bir samimiyetimiz yok ama eşimin, kuzenleriyle bu tarz bir iletişimi olsa kötü düşünmek aklıma bile gelmezdi.

Neden kendime yediremeyeyim bunun güvenle bir ilgisi yok. Benden önce neyi nasıl konuşuyorlarsa benimle birlikte olduktan sonra bu devam edemez elbette konuşacağım eşimin konuşmasını istememin sebebi benim kızla muhabbetim vardı aramız iyiydi yani. Benim aklına gelen sapıkça bir şey değil, muhabbet laçka bu düzelsin istedim
Yav işte, kadına resmen seni kıskanıyorum, tehlike olarak görüyorum mesajını vermişsiniz. Bir güzel bir taraflarını kaldırmışsınız. Özgüvenim yok, sen kocamın hoşlanabileceği bir kadınsın, o sebeple geri bas, kocama da güvenmiyorum demek oluyor bu.
Ben olsam hiç kızla konuşup da egosunu şişirmezdim. Sen kim oluyorsun da kocam sana bakacak, kendini öne atıp duruyorsun mesajını vermek için o günlük bir kahkaha da ben atardım. Sonra kocamla konuşur, güzelce işlerdim. Kuzenin sana sarkıyor, uzak dur falan demekten bahsetmiyorum. Üslubunca cadolozlaşmadan konuşmaktan bahsediyorum. Haklıyken haksız duruma düşmemek için dilinizi iyi ayarlamanız lazım. Ha bakardım kocam sallamıyor, cıvık muhabbetlere devam ediyor. O zaman sinirlenme zamanı işte. Ondan sonrası gelişine, taktik falan yok.

O değilde pipisinin üstünde çamaşır suyu lekesi olan eşofmanla bir insan nasıl insan içine çıkar? Hadi o çıktı karısı neden değiştir onu demez? Kocam bakkala bile çıksa üstünü başını kontrol ederim ben bi anormallik var mı diye.

Birinde de görsem samimiysem “o ne lan öyle” diye sorarım. Komik çünkü.

Bende ayni seyleri dusundum. hatta gulme tutar herhalde beni. hem oraya camasirsuyu damlat giy hemde dikkat cekince vay efendim niye baktin.

Back