Eşimi kuzeninden kıskandım

Vallaha ya resmi nikah kıydığımız kocamıza da birşey diyemiyoruz.Öyle bir keserim ki ilişkiyi . İnsan kocasını da mı kıskanmayacak. Şu yazdıklarından sonra net kıskanırım adam mesafe koymuş kız platonik takılıyor tavırlara bak. Sevdiğin kişiyi kıskanmak ne ara geri kafalılık oldu ya. Yok onun bedeninde konuşmaya hakkım yok yok kuzeniyle ilişkisine karışamam Yok ben o kadar rahat olamam. İyi vallahi ya hiç ağzımızı açmayalım. Konu sahibi sana çok hak verdim senin yerinde olsam bir daha görüşmelerine izin vermezdim.

ben de aynen öyle yaptım. ama yine de özeleştiri yapmam gereken bir konu vardır diye buraya yazayım dedim linç üstüne linç yedim

bosver ya bunlar klavye artisti. eskiden 10 yıl kadar önce zar konuları çok açılırdı. aklımda kalan bir konu var. sanırım 15 yaşında yeğeni olan bir konu sahibi vardı. kız erkek arkadaşıyla yatıp kalkıyormuş zar meselesi direkt. bir grup klavyeci diyor ki: kendi özgürlüğü, kendi bedeni..
Bayılacam ya bir kere gerçekçi olun. O 15 yaşında kız senin kızın olsa kendi bedeni der misin?
AYnı olay işte kendi kocası olsa onlar kuzen der mi ki?????

ben de aynen öyle yaptım. ama yine de özeleştiri yapmam gereken bir konu vardır diye buraya yazayım dedim linç üstüne linç yedim
Siz bence baştan bu sekilde anlatsaydınız bir kaç kişi dışında böyle tepki almazdınız. Sinirlerinize bence hakim olamadınız üyelere kızmayın bence. Bazı fikirler konudaki bana da aşırı uç geldi ama burası zaten ondan güzel değil mi herlesin fikrini görüyoruz. Bence eşini seven bir kadın şu olaylar karşısında net çıldırırdı hak verdim size. Eşinize de dikkat etmenizi öneririm. Sabah akşam mesajlaşmalar da normal değil haberiniz olsun.

Kuzeninin onda gözü olsaydı onla evlenirdi sizle değil zaten olay sizinle ilgili değil gene söyluyorum velisi değilsiniz bu adamin rahatsızsa kendisi konuşur gerçekten hiç utanmadınız mı konusurken

Herhangi bir hareketten rahatsız oluyorsanız gidip eşinizle konuşmanız gerekiyor. Aileler kuzenle eşinizi birbirine yakıştıracak bağnazlıktaysa kocanız mesafe koymalıydı. Kocanıza kızacağınıza kuzenleriyle uğraşıyorsunuz.

Millete saygısız bencil diyeceğinize de sizi ağlatanlara bu lafları etmeniz gerekiyor. Buradaki insanlarla atışınca rahatsız olduğunuz durum düzelmeyecek ki.

İnsanların görüşlerine tabi saygı duyarım ama toplumun da belirli ahlak sınırları olduğunu düşünüyorum. Birde her şeyin bir oluru vardır ya.Akla yatkın olması gerekir bazı şeylerin..bende konu sahibinin yaptığı gibi kuzenle konuşmazdım ama bunu vay kocanın sınırını ihlal ettin vay kendine saygısızlık ettin yok utanmadın mı bunlar da abartı tepkidir yaa..Kadınız sonuçta ayarsız birşey de dememiş sınırını bilmeyen insana az bile

konu kendilerinin olunca durum değişir. hep beraber eşimin kuzenleriyle toplandığımda ben demiştim ki ben kaynımın belinin açıldığını gördüm kaç kere ama kafamı çevirdim bir şey söylemedim dedim bana sen gelinsin sen söyleyemezsin demişlerdi bunların ki de o hesap

yorumları tam okusaydınız daha önce eşimle konuştuğumun fakat kuzeninin durumunun değişmediğini söylediğimi görürdünüz. o kişiye saygısız dememin sebebi kim ne düşünürse düşünsün ben kuzenimle istediğim gibi konuşurum dedi bana bu saygısızlık olmuyor mu? kuzeninin eşinin bundan rahatsız olduğunu bile bile neden böyle bir şey yazar bir insan?

Daha hakkımda konuşuyorsun kadın! Ben kuzenimle istediğim gibi konuşursam konuşurum sana ne be!
Sana ne! Kapat şu ağzını, beni katma yorumlarına. Delirttin sabahtan beri!
Yoksa kendimi tutamayacağım. Saygısızmış, sen nesin asıl saygı budalası. Kocana carla git de sen hade!
Son kez uyarıyorum seni bak.

Boşver kendileri çalıp kendileri oynasinlar onlar koca adamların velisi gibi gidip konuşmaya utanmıyorsa sen niye sonirleniyorsun ben çok egleniyorum ne hayatlar var

bana yöneltilen konuda açıklama yaptım şu üslubunuza bakın ne yazık! görmek istemiyorsanız girmeyin hanımefendi.

Boşver kendileri çalıp kendileri oynasinlar onlar koca adamların velisi gibi gidip konuşmaya utanmıyorsa sen niye sonirleniyorsun ben çok egleniyorum ne hayatlar var
Delirtti ya, hem hakaret et hem de bidibidi konuş. Saygıdan bahsedene baksana Bibi. Millet kaç defa yaptığını yüzüne vurdu, anlamazdan geldi. Milletin zekasıyla alay ediyor şark kurnazı. Valla kafaya takarsam çok pis takarım, sonuna kadar giderim Bibi, kolay kolay dellenmem ama haddini çok aşıyor.

bana yöneltilen konuda açıklama yaptım şu üslubunuza bakın ne yazık! görmek istemiyorsanız girmeyin hanımefendi.
Beni alıntılamayın, hakkımda da atıp tutmayın o zaman. Yoksa ben de atıp tutmaya başlarım, görürsünüz HANIMEFENDİ! Başkasına hakaret eden HANIMEFENDİ! Ne hanım ne hanım ama. Zorluyorsunuz, zorlamayın.
He bir de size mi kaldı ne yapıp ne yapmayacağım? Siz kimsiniz bana emir veriyorsunuz, hadsizliğin zirvesi yani.
O ettiğiniz hakaretler kadar varsınız işte. Kendinizi ifade etmekten bu kadar acizsiniz. 23 senedir Türkçe konuşup yazıyorsunuz, öğrenin bence biraz. Ama sanmıyorum.

Ahahha sizi doğru dürüst tanımadığı için tabii. Delice, mantıksız sebepler bularak kıskançlık yapan tonla kadın ve erkek var ülkede.

Nasıl uyarma hadsizliginde bulundunuz? Eşinize demissiniz çok rahatsızsa o set çekseydi. Şahsen ben de kaç yıllık kuzenimle konuşma tarzını eşi istedi diye değiştirmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…