- 11 Eylül 2021
- 80
- 46
- 38
- 26
- Konu Sahibi Bilemedimnedesem
Onu mu diyorum ben?
Geldin buraya, üyenin biri "Ben böyle bi eşofmanı görsem arkadaşımda, şöyle de esprisini yapmadan duramazdım" diyor, siz de "Bencil, saygısız, üslupsuz" bla bla hakaretleri ipe boncuk dizer gibi diziyor, sonra da ben "E aynı hakareti kuzenin yüzüne de yapsana" dediğimde, "Ben böyle üslup kabul edemem, kötü bir şey demedim, farklıyız demek" diyorsunuz.
Sizin okuduğunuzu anlamada probleminiz mi var? Yoksa verecek cevabınız olmadığı için hususi anlamazlıktan mı geliyorsunuz?
Her ne ise, şunu söyleyeyim:
Bir siz üsluptan saygıdan anlıyor değilsiniz. Psikiyatr da değilsiniz çat diye bir yorumdan saniyesinde birine "Narsist" teşhisi de koyamazsınız. Az inin uçtuğunuz yerden, kuzeni ve dahi pek çok kadın da sizin eşofmanının önü çamaşır sulu, pejmürde kocanız için ayılıp bayılmıyordur.
kısa bir açıklama yazacağım konuda bahsetmiştim uzun olmasın diye kısa keseceğim diye. eşim genel olarak mesefeli bir insandır hatta ben ona göre daha rahatımdır. evlendikten sonra ( bir yıllık evliyiz) kuzenlerinin bu şekilde konuşmalarına şahit oldum bir oldu iki oldu ben de kendimce eşime ve bana bir şey söylemedikleri sürece sorun yok diye düşündüm. sonra eşime böyle söyleyince ben de önden kesmek amacıyla konuşma yaptım ve burada bahsettiğiniz gibi sen benim kocamın pipisine mi bakıyorsun gibisine değil. klavye delikanlısı değilim olanı aktarıyorum size asla bu şekilde konuşmam. evet göz görür fakat bazen susmasını bilmek gerek diye düşünüyorum. ben kıskanç bir insan değilim hiç olmadım. sadece konuşmalardan rahatsız olmaya başlamıştım. daha sonra mesajlaına baktım telefondan eşime söyleyip konuşmalarda gördüm ki biz evleneceğimiz sıra araları bozulmuş normalde sabahları günaydın akşamları iyi geceler diye her gün konuşma muhabbeti yapmışlar(bunlar doğal) fakat bu kız üniversiteye gidecekken eşime mesaj atmış seninle vedalaşmaya geldim çalışıyordun alıştığın yerin önünden geçip durdum demiş. mesajlarda bir de şunu farkettim eşim kendisinden 8-9 yaş büyük olmasına rağmen ona bai demiyor bu konulardan görümceme bahsettim o da bunu kendisinin de fark ettiğini ama konduramadığını söyledi tüm bunlardan sonra ben kuzeniyle konuşma kararı aldımİşyerinde niye yapayım ya meme espirisi Kuzen diyoruz, herkesin kuzenleriyle ilişkisi sizinki gibi olmak zorunda değil. Kuzenlerim benim kardeşlerimdir.Ayrıca aynı kategoride erkek arkadaşlarım da vardır kardeşlerim gibi olan. Yani kusura bakmayın ama siz rahatlıktan çok farklı anlamlar çıkartıyorsunuz.