• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi kuzeninden kıskandım

yapma etme kurban olayım şimdi linkçiler gelecek sanırım ara verdiler. mesajlaşırlar ona mı karışacak şimdi konu sahibi hangi hakla! kuzen ilişkisini sen bilmezsin buradakiler daha iyi bilir. Kardeş onlar bir kere! Konu sahibin halası demiş benim de dikkatimi çekiyor ama konduramıyorum. Yine de buradakiler daha iyi bilir onlar kuzen. Kuzenlerin arasına girmemek lazım geri kafalı örümcek kafalı olursun.
Vallaha ya resmi nikah kıydığımız kocamıza da birşey diyemiyoruz.Öyle bir keserim ki ilişkiyi . İnsan kocasını da mı kıskanmayacak. Şu yazdıklarından sonra net kıskanırım adam mesafe koymuş kız platonik takılıyor tavırlara bak. Sevdiğin kişiyi kıskanmak ne ara geri kafalılık oldu ya. Yok onun bedeninde konuşmaya hakkım yok yok kuzeniyle ilişkisine karışamam :KK70:Yok ben o kadar rahat olamam. İyi vallahi ya hiç ağzımızı açmayalım. Konu sahibi sana çok hak verdim senin yerinde olsam bir daha görüşmelerine izin vermezdim.

Vallaha ya resmi nikah kıydığımız kocamıza da birşey diyemiyoruz.Öyle bir keserim ki ilişkiyi . İnsan kocasını da mı kıskanmayacak. Şu yazdıklarından sonra net kıskanırım adam mesafe koymuş kız platonik takılıyor tavırlara bak. Sevdiğin kişiyi kıskanmak ne ara geri kafalılık oldu ya. Yok onun bedeninde konuşmaya hakkım yok yok kuzeniyle ilişkisine karışamam :KK70:Yok ben o kadar rahat olamam. İyi vallahi ya hiç ağzımızı açmayalım. Konu sahibi sana çok hak verdim senin yerinde olsam bir daha görüşmelerine izin vermezdim.
ben de aynen öyle yaptım. ama yine de özeleştiri yapmam gereken bir konu vardır diye buraya yazayım dedim linç üstüne linç yedim

bosver ya bunlar klavye artisti. eskiden 10 yıl kadar önce zar konuları çok açılırdı. aklımda kalan bir konu var. sanırım 15 yaşında yeğeni olan bir konu sahibi vardı. kız erkek arkadaşıyla yatıp kalkıyormuş zar meselesi direkt. bir grup klavyeci diyor ki: kendi özgürlüğü, kendi bedeni..
Bayılacam ya bir kere gerçekçi olun. O 15 yaşında kız senin kızın olsa kendi bedeni der misin?
AYnı olay işte kendi kocası olsa onlar kuzen der mi ki?????

ben de aynen öyle yaptım. ama yine de özeleştiri yapmam gereken bir konu vardır diye buraya yazayım dedim linç üstüne linç yedim
Siz bence baştan bu sekilde anlatsaydınız bir kaç kişi dışında böyle tepki almazdınız. Sinirlerinize bence hakim olamadınız üyelere kızmayın bence. Bazı fikirler konudaki bana da aşırı uç geldi ama burası zaten ondan güzel değil mi herlesin fikrini görüyoruz. Bence eşini seven bir kadın şu olaylar karşısında net çıldırırdı hak verdim size. Eşinize de dikkat etmenizi öneririm. Sabah akşam mesajlaşmalar da normal değil haberiniz olsun.

hanımefendi hiçbir kadın eşi için dış kapının dış mandalı olamaz. bunu sizin için de söylüyorum eğer dış kapının dış mandalı olsaydım benimle evlenmezdi, ben de onunla evlenmezdim.
Kuzeninin onda gözü olsaydı onla evlenirdi sizle değil zaten olay sizinle ilgili değil gene söyluyorum velisi değilsiniz bu adamin rahatsızsa kendisi konuşur gerçekten hiç utanmadınız mı konusurken

Kızlar konu çok uzun o yüzden kısa kesmeye çalışacağım, aklınıza takılan bir şey olursa lütfen sorun. Eşimin kuzenleri biraz rahat insanlar şöyle ki, kuzeni biz nişanlıyken arabada giderken eşim kasisten geçtiği için "aman yavaş valla yeni para verdim de yaptırdım göğüslerime bir şey olmasın" dedi. Sonra bir başka kuzeni biz evlendikten sonra eşimin giydiği eşofmanın şeyinin olduğu bölge de çamaşır suyu lekesi vardı, bu kız da dedi ki "senin orana ne oldu". Bunlar benim gözüme batan şeyler oldu ben de bu kızla konuşmak istedim. Biraz sıkıntılı bir konu olduğu için sözlerime çok dikkat ettim kısaca dedim ki, ben sizin kuzen ortamınız gibi bir ortamda büyümediğim için bunlar bana biraz garip geliyor lütfen biraz daha dikkat edebilir misin, diye rica ettim ve bundan kimseye bahsetmemesini söyledim ama o bütün kuzenlerin söylemiş. Yanlış mı yaptım onunla konuşmak hata mıydı aramız iyiydi bu olaydan önce samimiyetine güvendim ama o bana bunu yaptı. Hatta o aralarda eşimle işe gidip geliyordu otobüs olmadığı için ben onunla konuştuktan 10 gün sonra dolmuş saatleri onun istediği gibiolunca her şeyi açığa çıkardı sonradan herkese dedi ki ben çok kırıldım gururuma dokundu. Ben de diyorum ki gururuna dokunan insan bir daha biner mi eşimin arabasına bir de planlamış gibi dolmuş saatini bekledi açıklamak için
Annesi bana dedi ki onlar kardeş gibi büyüdüler benim kızlarım senin evliliğine yuvana zarar vermez korkma. Ben de çok ağladım başlığa kıskandım yazdım ama konu kıskanmak değildi. Ben sadece hoşuma gitmeyen bu laçka sohbetler devam etmesin diye konuşmak istemiştim.

Edit: eşimin ve bu kuzeninin anneleri bunları birbirlerine yakıştırmalar zamanında

ek bilgiyi konuyu kısa tutmak için sonradan yazmıştım düzenlemeden ekliyorum linç etmeyin artık :)

ek bilgi: kısa bir açıklama yazacağım konuda bahsetmiştim uzun olmasın diye kısa keseceğim diye. eşim genel olarak mesefeli bir insandır hatta ben ona göre daha rahatımdır. evlendikten sonra ( bir yıllık evliyiz) kuzenlerinin bu şekilde konuşmalarına şahit oldum bir oldu iki oldu ben de kendimce eşime ve bana bir şey söylemedikleri sürece sorun yok diye düşündüm. sonra eşime böyle söyleyince ben de önden kesmek amacıyla konuşma yaptım ve burada bahsettiğiniz gibi sen benim kocamın pipisine mi bakıyorsun gibisine değil. klavye delikanlısı değilim olanı aktarıyorum size asla bu şekilde konuşmam. evet göz görür fakat bazen susmasını bilmek gerek diye düşünüyorum. ben kıskanç bir insan değilim hiç olmadım. sadece konuşmalardan rahatsız olmaya başlamıştım. daha sonra mesajlaına baktım telefondan eşime söyleyip konuşmalarda gördüm ki biz evleneceğimiz sıra araları bozulmuş normalde sabahları günaydın akşamları iyi geceler diye her gün konuşma muhabbeti yapmışlar(bunlar doğal) fakat bu kız üniversiteye gidecekken eşime mesaj atmış seninle vedalaşmaya geldim çalışıyordun alıştığın yerin önünden geçip durdum demiş. mesajlarda bir de şunu farkettim eşim kendisinden 8-9 yaş büyük olmasına rağmen ona abi demiyor bu konulardan görümceme bahsettim o da bunu kendisinin de fark ettiğini ama konduramadığını söyledi tüm bunlardan sonra ben kuzeniyle konuşma kararı aldım

Kusura bakmayın ama marjinallik saygıyla üslupla olur burada bu yorumları yapıp marjinal olduğunuzu düşünüyorsanız size hemen gerçeği söyleyeyim siz marjinal değilsiniz. Saygısız, bencil ve etrafınızdaki insanların ne düşündüğünü umursamayan narşist bir insansınız. Kusura bakmayın :)
Herhangi bir hareketten rahatsız oluyorsanız gidip eşinizle konuşmanız gerekiyor. Aileler kuzenle eşinizi birbirine yakıştıracak bağnazlıktaysa kocanız mesafe koymalıydı. Kocanıza kızacağınıza kuzenleriyle uğraşıyorsunuz.

Millete saygısız bencil diyeceğinize de sizi ağlatanlara bu lafları etmeniz gerekiyor. Buradaki insanlarla atışınca rahatsız olduğunuz durum düzelmeyecek ki.

bosver ya bunlar klavye artisti. eskiden 10 yıl kadar önce zar konuları çok açılırdı. aklımda kalan bir konu var. sanırım 15 yaşında yeğeni olan bir konu sahibi vardı. kız erkek arkadaşıyla yatıp kalkıyormuş zar meselesi direkt. bir grup klavyeci diyor ki: kendi özgürlüğü, kendi bedeni..
Bayılacam ya bir kere gerçekçi olun. O 15 yaşında kız senin kızın olsa kendi bedeni der misin?
İnsanların görüşlerine tabi saygı duyarım ama toplumun da belirli ahlak sınırları olduğunu düşünüyorum. Birde her şeyin bir oluru vardır ya.Akla yatkın olması gerekir bazı şeylerin..bende konu sahibinin yaptığı gibi kuzenle konuşmazdım ama bunu vay kocanın sınırını ihlal ettin vay kendine saygısızlık ettin yok utanmadın mı bunlar da abartı tepkidir yaa..Kadınız sonuçta ayarsız birşey de dememiş sınırını bilmeyen insana az bile :-)

konu kendilerinin olunca durum değişir. hep beraber eşimin kuzenleriyle toplandığımda ben demiştim ki ben kaynımın belinin açıldığını gördüm kaç kere ama kafamı çevirdim bir şey söylemedim dedim bana sen gelinsin sen söyleyemezsin demişlerdi bunların ki de o hesap

Herhangi bir hareketten rahatsız oluyorsanız gidip eşinizle konuşmanız gerekiyor. Gerçekten kendinize bu hareketleri nasıl yakıştırıyorsunuz anlamıyorum.

Millete saygısız bencil diyeceğinize de sizi ağlatanlara bu lafları etmeniz gerekiyor. Buradaki insanlarla atışınca rahatsız olduğunuz durum düzelmeyecek.
yorumları tam okusaydınız daha önce eşimle konuştuğumun fakat kuzeninin durumunun değişmediğini söylediğimi görürdünüz. o kişiye saygısız dememin sebebi kim ne düşünürse düşünsün ben kuzenimle istediğim gibi konuşurum dedi bana bu saygısızlık olmuyor mu? kuzeninin eşinin bundan rahatsız olduğunu bile bile neden böyle bir şey yazar bir insan?

yorumları tam okusaydınız daha önce eşimle konuştuğumun fakat kuzeninin durumunun değişmediğini söylediğimi görürdünüz. o kişiye saygısız dememin sebebi kim ne düşünürse düşünsün ben kuzenimle istediğim gibi konuşurum dedi bana bu saygısızlık olmuyor mu? kuzeninin eşinin bundan rahatsız olduğunu bile bile neden böyle bir şey yazar bir insan?
Daha hakkımda konuşuyorsun kadın! Ben kuzenimle istediğim gibi konuşursam konuşurum sana ne be!
Sana ne! Kapat şu ağzını, beni katma yorumlarına. Delirttin sabahtan beri!
Yoksa kendimi tutamayacağım. Saygısızmış, sen nesin asıl saygı budalası. Kocana carla git de sen hade!
Son kez uyarıyorum seni bak.

Daha hakkımda konuşuyorsun kadın! Ben kuzenimle istediğim gibi konuşursam konuşurum sana ne be!
Yoksa kendimi tutamayacağım. Saygısızmış, sen nesin asıl saygı budalası. Kocana carla git de sen hade!
Boşver kendileri çalıp kendileri oynasinlar onlar koca adamların velisi gibi gidip konuşmaya utanmıyorsa sen niye sonirleniyorsun ben çok egleniyorum ne hayatlar var :70:

bana yöneltilen konuda açıklama yaptım şu üslubunuza bakın ne yazık! görmek istemiyorsanız girmeyin hanımefendi.

Boşver kendileri çalıp kendileri oynasinlar onlar koca adamların velisi gibi gidip konuşmaya utanmıyorsa sen niye sonirleniyorsun ben çok egleniyorum ne hayatlar var :KK70:
Delirtti ya, hem hakaret et hem de bidibidi konuş. Saygıdan bahsedene baksana Bibi. Millet kaç defa yaptığını yüzüne vurdu, anlamazdan geldi. Milletin zekasıyla alay ediyor şark kurnazı. Valla kafaya takarsam çok pis takarım, sonuna kadar giderim Bibi, kolay kolay dellenmem ama haddini çok aşıyor.

bana yöneltilen konuda açıklama yaptım şu üslubunuza bakın ne yazık! görmek istemiyorsanız girmeyin hanımefendi.
Beni alıntılamayın, hakkımda da atıp tutmayın o zaman. Yoksa ben de atıp tutmaya başlarım, görürsünüz HANIMEFENDİ! Başkasına hakaret eden HANIMEFENDİ! Ne hanım ne hanım ama. :olamaz: Zorluyorsunuz, zorlamayın.
He bir de size mi kaldı ne yapıp ne yapmayacağım? Siz kimsiniz bana emir veriyorsunuz, hadsizliğin zirvesi yani.
O ettiğiniz hakaretler kadar varsınız işte. Kendinizi ifade etmekten bu kadar acizsiniz. 23 senedir Türkçe konuşup yazıyorsunuz, öğrenin bence biraz. Ama sanmıyorum.

Evet bu da beni tetiklemiş olabilir bir de biz sevgiliyken konuşmaları var eşime demiş ki sevgilin kızmasın konuşuyoruz ama. Ben de diyorum ki siz kendinizi bu kadar kardeş gibi görüyorsanız neden benim kıskanacağımı düşünsün?
Ahahha sizi doğru dürüst tanımadığı için tabii. Delice, mantıksız sebepler bularak kıskançlık yapan tonla kadın ve erkek var ülkede.

Nasıl uyarma hadsizliginde bulundunuz? Eşinize demissiniz çok rahatsızsa o set çekseydi. Şahsen ben de kaç yıllık kuzenimle konuşma tarzını eşi istedi diye değiştirmem.

Back