Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oturup kalkmasını bilmek, adap edep bilmek deniliyor buna, kocanıza biri gülümsese buraya konu açıyorsunuz aldatılıyormuyum diye 😉geçin bu modern elit kesim ayaklarını

Kocaya gülümsemek değil eşle/sevgiliyle birlikte masaja dahil gidiliyor aromaterapiden tutun sıcak taşa kadar hemde gayet Filipinli/Taylandlı ablalar yapıyor masajı bir de 🙄 Eşiyle/sevgilisiyle çoğu faaliyeti yapan kadın burda öyle konular açmaya gerek duymaz dikkat ederseniz iletişim sorunu yaşayan kısıtlayan insanlarda bu kıskançlık krizleri eyvah aldatılıyor muyum evhamları var.
Tıpkı konu sahibinin bir spor salonundan huylanması gibi

Demek parasızlıktan hiç yemeğe gezmeye falan da çıkmıyorsunuz beraber vakit geçirmiyorsunuz dışarda üzüldüm 😪😪😪
Siz de para var ama huzur yok anlaşılan, müzelik kocanızı namussuz yerlere bırakmayın sonra basına kötü işler gelir.Yemin ediyorum kaşınız gözünüz bile gözümde canlandı,tipik bir kocamda kocam kadını 🤣🤣🤣

Spor niyetiyle gidenler olduğu gibi sevgili bulma derdiyle giden hem kadın hem erkekler mevcut.
Yalnız aynı sevgili bulma niyetiyle sokağa çıkan, cafe restoranlara giden, kurslara yazılan hatta işe bile giren var.
Kısaca başkalarının tıynetinden önce kendimize bakmak şart.

Yalnız burada bir ünlü spor salonu var, eski bir arkadaşımızın. Hiçbir koca, karısını oraya yollamıyor ahahshs, benim gevşeğim ‘ya gitsene x’e çocuklar çok iyi hepsi vücut geliştirme şampiyonu seni mum ederler’ diyor.😂😂
Ben kendime güvenip gidemiyorum, açık söyleyeyim, bakarım şimdi yalan yok.

Eşim spor salonuna gitmek istiyor şirketi 9 ayını ödüyor o da sadece bir kaç ayını ödeyecek ama spor salonu karışık bn kesinlikle karşıyım o da son derece kararlı ne yapacağımı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım daha önce gitmedim ortam nasıl yardimmmm!!!
Yerler kuzum kocanı gönderme.

Hangi konu da konu acacagimi sana soracak değilim kocamada istedigimi yaparım seni hiç ilgilendirmez öncelikle usturuplu konuşmayı öğren
Ozaman benimde kocamı sizden korumam lazım ya bi otobüste markette cafede kocamla denk gelirseniz ve bakarsanız nasıl olacak lütfen evden cıkmayın ve kocam sizi görmesin

Sanırım böyle kebapçılarda falan oyun salonları oluyor ya onları diyor. Hani içeride oyun ablası gibi kızlar oturuyor ya. Oraya gittiği için kendini zengin sanıyor da ondan düşündüm. O kızcağızların da onun hayatına özendiğini kurmuş kafasında 😂
Bu arada sizin kız da az edepsiz değilmiş 😂😂
Kebapçı mı?👽

İnsa
Sanane ben kocamı göndermem nokta
Seni ilgilendiren bir durum varmı sanmam
Siz kocalariniza pek bişey demeye cesaret edemiyosaniz bilemem ahahah

Sizin tayfa kumaları bile kabul ediyor ona ne diyorsun poligamik ilişkiler gayet normal bulunuyor ne hassasiyeti?
Benim ki benim neye kızıp neye kızmayacağımı bilir sınırlarımı çiğnemediği sürece başına birşey gelmez yoksa kapıyı gösteririm yine çemkürrmem 😂 ona göre hareket eder biz konuşarak anlaşırız birbirine emir vermece ve zorbaca dilleri bilmiyoruz doğru spor salonuna
gider kaslı şekilli fotolarını atar sevdiceği olan şahsıma canım benim bende ona 😂👍

Herkes kendinden sorumlu değil mi. Kocanızın sizin kadar dini hassasiyeti yoksa evcil hayvan muamelesi mi yapılıyor?
Hassasiyeti olmayan adamla evlenmem hadi evlendim diyelim gidemez erkek spor salonlari varken karışık tercih ediyorsa altından mutlaka birşeyler ararım asla güvenmem
Genel olarakta babama bile güvenmem zaten hiç yapmaz dediklerimiz neler yapiyor

Zenginsiniz, kocanız yakışıklı, asılan çok oluyor anladık.
Görmemişin bir kocası olmuş aman sakın bırakmayın sakin.
Tahin benim evdeki fakire de bakıyorlar, kaynanam çok kızıyor bana nasıl rahatsın yakında yanından alacaklar ruhun duymayacak diye fkfjfj, mesele fakirken kendine baktırabilmekte, zengine herkes bakar. Deniz kestanesine de benzesen olur yani. Ben suratsızım pek bakanım yok. 🎃

Evet hatta kızcağıza biraz bahşiş veriyon senin çocuğuna daha iyi göz kulak oluyor. Nerden biliyorsun deme. Fakir olduğumuz için geçen zengin bi aplam anlattı 😂😂😂
Kız yardim kampanyası yapalım her ay birimize gün gibi.Sevanina hepimiz bir ay bu tadı alalım dünya gözüyle

İnsa

Sizin tayfa kumaları bile kabul ediyor ona ne diyorsun poligamik ilişkiler gayet normal bulunuyor ne hassasiyeti?
Benim ki benim neye kızıp neye kızmayacağımı bilir sınırlarımı çiğnemediği sürece başına birşey gelmez yoksa kapıyı gösteririm yine çemkürrmem 😂 ona göre hareket eder biz konuşarak anlaşırız birbirine emir vermece ve zorbaca dilleri bilmiyoruz doğru spor salonuna
gider kaslı şekilli fotolarını atar sevdiceği olan şahsıma canım benim bende ona 😂👍
Ay he he😹biz tüm doğulular kumaliyiz
Hayatında doğuyu zerre görmemiş insan yorumu
Benimki gidemez nokta
Sizin zorunuza gidiyosada o da sizin sorununuz hahahahaahaaa

Sanırım böyle kebapçılarda falan oyun salonları oluyor ya onları diyor. Hani içeride oyun ablası gibi kızlar oturuyor ya. Oraya gittiği için kendini zengin sanıyor da ondan düşündüm. O kızcağızların da onun hayatına özendiğini kurmuş kafasında 😂
Bu arada sizin kız da az edepsiz değilmiş 😂😂
Birkaç taneler birde... üniversite öğrencisi olduklarını düşünüyorum. Çok tehlikeli buldum, bir dahakine çocuğu ben verip ve teslim alacağım!

Tahin benim evdeki fakire de bakıyorlar, kaynanam çok kızıyor bana nasıl rahatsın yakında yanından alacaklar ruhun duymayacak diye fkfjfj, mesele fakirken kendine baktırabilmekte, zengine herkes bakar. Ben suratsızım pek bakanım yok. 🎃
Vuhujuhuuu fakirliğe rağmen demek nasıl bir aura var adamda ,kusura bakma katıp asılmış gibi oldum ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X