eşimi eve almadım

Eve almaması sıkmak değil mi? E hiç göndermeseydi madem. burda söylemek istediğim erkeklerin yaptıklarını onaylıyor olmam değil, erkekler için bu tarz davranışların uzaklaştırıcı olduğu. Bilmem anlatabildim mi?
Bu erkekleri savunmadigin halin mi? Peki benim bir hasta olarak evde tek birakilmam ondan soğumam uzaklasiyo olmam bi erkek icin önemli değil mi? Ayrica gondermeseydi nedir yahu sahibi miyim ben onun. Gidiyor madem bi arasaydi mesaj atsaydi diyor..

Bana 12yi bulmaz gelirim dedi. Saat 12.30 oldu gelmedi ve haber de vermedi bende çok sinirlendim
Aman klasik Uşak erkegi iste diycem simdi ama.... Beni de linc edecekler... Sizi anliyorum en azindan bi naslsn dese yetecekti ameliyat olmussunuz belli ki ilgiye sevgiye ihtiyaciniz var.. Su haber vermeme durumlarindan ben de coook cekiyorum bu arada...

Konuyu actiginiz saat 11.28
Kizmakta kirilmakta hakli olabilirsiniz ama bu kadar sert yanlis davranmissin.
Bende ayni sebepten esime kizmistim. Ama kapiyi kitlemeyip sadece kusmustum. Yanima gelip sormustu noldu diye ;anlyamamisti cunku. Ben senin hic bi yere gitmene karismiyorum ama 12 nedir ya 12. Senin arkadaslarinda bi tuhaf hepsi evli barkli. Anlayamiyorum demistim. Gonlumu aldi bir daha da 12 de gelmedi.
Yani kapi disari etmeden de anlasabiliyor insanlar

yalnız cidden konu 11.28 de açılmış ve bu saat oldu yeni geldi denmiş:KK53:

diğer mesajda 12.30 da geldi denmiş.:işsiz:

adamın herşeyi ile doğru olduğunu kim savundu?
eğer varsa öyle biri yanılıyor
konu sahibi daha çok hatalı eve nasıl almaz ne hakla
olur mu öyle şey
Rica ederim ya hepimiz eve almamanin esine ufak bi ders olsun maksadin da oldugunu biliyoruz. Kadin niye bi arayip sormadi mesaj atmadi diyor

eve alıp kafasının etini yiyin,en fazla tartışır yan oda da oturursunuz

dışarıda nerde olduğunu bilmiyorsunuz,başına iş gelse haberiniz olmaz.

üsteki arkadaşın dediği gibi erkeklere rakam verecen,saat 23.00 de evde ol diyecen.3 ekmek al diyecen direk gelirken patates al dersen adam nerden bilsin evde varmı yokmu benimki olsa dolduruur 10kg alır gelir,ben özellikle derim bak bir yemeklık 1 kg al diye ,
rkadaş ortamında muhabbet uzadıkça uzar. kendide bilir vaktin geç olduğunu ama bekarlar otururken kalkması erkekliğine dokunur güyaa ,
giderkende sizden şu saate kadar izin almasın sanki siz onu arkadaşlarına gönderiyormuş gibi yapın.git birazda onlarla takıl araanız açılmasın fazla ama gönderirkende saat 11 de gel özletme beni de veya gelince sıcak davran.

bu kadar sert tavırlar,sonra bir bir yüze vurulur unutma.

eşim biyere gideceği zaman gidebilirmiyim diye sorar usulen,bende kendini fazla özletme diye yollarım yani karşınızdaki düşmanınız değil sonuçta

Rica ederim ya hepimiz eve almamanin esine ufak bi ders olsun maksadin da oldugunu biliyoruz. Kadin niye bi arayip sormadi mesaj atmadi diyor
hatalar hepimiz için yarın hanım kızımızda hata yaptı diyelim adamda ufak bir ders olsun diye eve almasın
olmaz olmaz bunlar evliliği yıpratan saçma hareketler

Bence eve almamak gibi bir hakkiniz yok, neticede ikinizin ortak evi. Burnunuz ne durumda bilmiyorum ama hayati bir sey degil, alinmaniz cok normal ama verdiginiz tepki cok asiri. Siz boyle davranirsaniz esinizi evindende, kendinizdende uzaklastirir,sogutursunuz. Tavrinizi yine yapsaydiniz ama adamin eve girmesini engelleyerek degil.

Antibiyotik kullanırken doğuma girdim. Nefes almakta zorlanıyordum. Öksürürken ciğerlerim sökülüyor, sol ciğerime bıçak saplanıyordu sanki. Doğumdan çıktım öksürürken öleceğim sandım. 20 gün öyle sürdü. Devamlı öksürüyorum. Sezeryan doğum bu arada. Acıdan bitiyorum. Bir hafta sonra eşim yemeğe gitti. Yemeğe gideceği akşamın günü ilk kontrolüm var. Sabah kalktım eşim götürecek. Beni bana bırakın darlandım dedim, taksiyle git dedi, ablan gelsin yanında madem diye teklif etti. Sezeryanlı halimle atladım arabama 1 haftalık bebekle tek başıma hem kendi kontrolüme gittim hem de bebeğin kontrolüne gittim, işitme testini yaptırdım bir market turu atıp, eve döndüm. Aynı gün ablam öğleden sonra gitti. Sezeryanlı ben 4 yaşındaki kızım ve bir haftalık bebeğimle evde yalnızdım. Canım tatlı çekti kalktım çikolatalı kek yaptım.

Gece ikiye doğru da eşim geldi. Sarıldık yattık.

Eşim bana böyle bir şey yapsa ertesi gün boşanma dilekçesini imzalar eline verir, kilitlediği kapıdan içeri de bir daha giremez.

hatalar hepimiz için yarın hanım kızımızda hata yaptı diyelim adamda ufak bir ders olsun diye eve almasın
olmaz olmaz bunlar evliliği yıpratan saçma hareketler
Kusura bakmayin sizinle ayni görüşte değilim. Hata elbetteki bizler için ama hastayken insan hassas oluyor bu herseyi bilen adamlar bunu da bilsin ve yanimiz da olsun. Arkadas kaçmıyor yarin bir gün hasta olduğunda da o cok sevdigi arkadaslari degil ben oluyorum onun yaninda..

Sizin yaptığınız net şımarıklık. Alt tarafı burun ameliyatı olmuşsunuz. Adamı kendi evine almamak ne demek? Çocukluk ediyorsunuz, eşinizin yerinde olsam açıkça kovulduğum eve hiç dönmem. Evlilik çocuk oyunu değildir, kaldı ki o evde eşiniz de yaşıyor. Sadece size ait değil

işte o yüzden 10 15 senelik evlililer/ evliyiz:KK66:
yarım saat için kimseyi kendi evinden kovmaya hakkı yok kimsenin.
Yazımda ki aranılan mantık bu değildi aslında 10 15 senelik evli kalmanın sırrı değil ..
Bazı bayan hemcins lerim diyim şiddette görse aldatılsa dahi ama ben onu çoook seviyorum kıyamıyorum diyorlar ya hani aslında mizah yaparak onları baz almıştım.
Bknz; bayan yarım saat geç geldi diye eve almamış tabii ki onaylamıyorum konuşulur , gerekirse tartışılır amaa

Yeni bir taktik geliştirmiş kendince.

2,5 aylık evliyim. Başlarda çok sorun yaşadık ama her şeyi rayına oturtmuş mutluyduk. Eşim bu akşam arkadaşlarıyla gitmek istedi tamam dedim. Sabah 7 de kalkıp işe gidiyor ve biraz önce eve geldi. Kapıyı kilitledim arkada anahtar bıraktım. Aç kapıyı dedi açmadım gelme eve dedim indi gitti. Bu saat olmuş yeni geliyor ve ben 6 gün önce burun ameliyatı oldum hala kendimi iyi hissetmiyorum..
Konuyu açış saatiniz bile 12 den önce adam nasıl 12 den sonra gelmiş anlayamadım ben :) Haklıyken haksız konuma düşecek kadar ağır bir tepki olmuş bence. Bu soğukta yazık günah. Keşke eve girmesine izin verip kırıldığınız durumu anlatsaydınız. Daha yolun çok başındasınız bu kadar büyük tepkiler , ilişkinizi tekrar raydan çıkartır.

Bir iki seneye kadar gelecek konu başlıkları:

Kocam neden yalan söyledi?
Kocam artık beni sevmiyor mu?
Kocam arkadaşlarına benden daha çok değer veriyor.
Hamileyim ama kocam benimle ilgilenmiyor.
Boşanmak doğru karar mı?
Kocam evi terketti ne yapmalıyım?

Adam bir gecesini normal saatlerde arkadaşlarıyla geçirdi diye yapılacak şey mi?

işte o yüzden 10 15 senelik evlililer/ evliyiz:KK66:
yarım saat için kimseyi kendi evinden kovmaya hakkı yok kimsenin.
Yazımda ki aranılan mantık bu değildi aslında 10 15 senelik evli kalmanın sırrı değil ..
Bazı bayan hemcins lerim diyim şiddette görse aldatılsa dahi ama ben onu çoook seviyorum kıyamıyorum diyorlar ya hani aslında mizah yaparak onları baz almıştım.
Bknz; bayan yarım saat geç geldi diye eve almamış tabii ki onaylamıyorum konuşulur , gerekirse tartışılır amaa

Yeni bir taktik geliştirmiş kendince.

Kusura bakmayin sizinle ayni görüşte değilim. Hata elbetteki bizler için ama hastayken insan hassas oluyor bu herseyi bilen adamlar bunu da bilsin ve yanimiz da olsun. Arkadas kaçmıyor yarin bir gün hasta olduğunda da o cok sevdigi arkadaslari degil ben oluyorum onun yaninda..
bakın ona göre hata değil demek ki ama adamın sorumsuzca davrandığı konusunda hem fikiriz
bu tavır bu evliliğe nasıl yansır
1 adam hatasını anlar özür diler eve alınmadığını unutur (bu düşük bir ihtimaldir)konu sahibide tatmin ve mutlu olur
2 adam bu davranışının normal olduğunu kendisine haksızlık yapıldığını düşünür öfke ve nefret duyar bu evliliğin bitişi demektir
3 adam hatalı olduğunu kabul eder ama cezayı aynen konu sahinine uygular
tahammülsüzleşir en ufak bir sorunda parlar oda kendince en ağır cezaları uygular empati ortadan kalkar
buda hastalıklı bir evlilik demektir
18 yıllık evliyim bir çok şeyi tecrübe ettim
tecrübe ile sabittir yani

X