eşimi eve almadım

Sonra kocam eve gelmiyor diye aglarsiniz aferin
Almayin adami kendi evine bravo

Overdoz bi tepki.
"Size 12'yi buldurmam gelirim" demiş, hadi 1 saat geçmiş; arkadaşlarıyla muhabbete dalmış olabilir, araçla arkadaşını evine bırakıp dönmüş olabilir vs. bunu gelince konuşurdunuz. Eve almamak nedir ya? Dövdü mü sövdü mü? 2 aylık evlilikte"İpler benim elimde" savaşına erken girmişsiniz ve çok da saçma bir yerden girmişsiniz. Ayıp.

Vur deyince öldürmeye bayılıyoruz vallahi.
Her şeyimiz uçlarda.

normal şartlar altında yaptığınızın hiçbir haklı yanı yok, ama daha önce açtığınız konuyu gördüm yorumlarda, başka bir kadınla bel altı konuşmalar vs. yakalamışsınız. bu konuyla alakalı hala çok kızgın olabilirsiniz gibi geldi bana, haklı olarak tabii ki. güvenmediğiniz için küçücük bir yanlış bile batıyor olabilir. ki bu durumu çok çok iyi bilirim maalesef.
ama başka konularda sinirinizi çıkarmak ne yazık ki asıl meseleye bir çözüm getirmiyor.

belki yanlış yorumlamış da olabilirim, bilemedim ama. durum nasıl şimdi?

"Başlarda çok sorun yaşadık" demişsiniz de daha 2,5 aylık evlisiniz. Daha ne kadar başta olabilirsiniz ki?
Adam kurmalı oyuncak gibi dakikası dakikasına mı evde olacak? Yarım saat geç kaldı diye yaptığınız çok ayıp.
Ben eşinizin yerinde olsam çağırdığınızda dönmezdim. Şimdiden böyle yaparsanız gir-çık yalama olur o ev. Tabii evliliğiniz de...

Küçük bebegim olmasa denerdim,akardım gecelere
Ama malesef el-mahkum

Ne kadarlık bebeğiniz. Ben kızım bir yaşına gelene kadar gezdim tozdum. Özellikle o sene eve girmiyordum neredeyse. Sitemde havuz kafeterya falan vardı. İşleri halleder havuza inerdim kızımla, komşularla takılırdım. Eve çıkar temizlendikten sonra kızımı yatırır yemek yapar, eşim akşam gelince yemek yerdik. Yazları yürüyüş yapıyor akşamları, sonra knight oynardı sabaha kadar. O dönem haftada iki-üç gün onunla yürüyüşe çıkardım geri kalan zamanda akşam dokuzdan sonra eşimin kuzeni arkadaşlar falan dışarı çıkardık, sabah ezanı ile eve girerdik. Fakat, o zaman eski oturduğum yer çok hareketliydi. Kafeler falan hep tıklım tıklım olurdu. Haftasonu da çıkar eşimle gezerdik. Allah razı olsun bir gün bile lafını etmedi. Rahatsızlık duymadı. Çünkü ihtiyacım olduğunu biliyordu. Kış geldi eve kapandık zaten. Ondan sonra ki yaz kızım yürüdüğü için çıkmak falan zorlaştı. Hiç unutmam bir kere bir ay hiç dışarı çıkmamış. Eşimle oturmuş film izliyoruz, kızım uyumuş keyif çatıyoruz. Eşimin kuzeni aradı hadi çıkalım diye. Saat gecenin on birini geçmiş. Hayatta çıkamam çocukla bu saatte uyuyor zaten dedim. Eşim evden kovdu beni. Çık biraz nefes al, eve kapandın ben bakarım kızıma dedi. Tabii ki o da çıkıyordu arkadaşlarıyla takılıyordu. Çık gez vallahi canım eğer yürüme döneminde değilse bebeğin. Ben bebek arabasını bayağı yatak haline getirmiştim rahat oluyordu.

haber vererek gitmis 7 de giden insan icin 12 cokda gec bir saat degil herzaman gitmiyor sonucta bukadar sık bogaz etmenize bukadar tepkiye gerek varmiydi bilmiyorum rahatsizsaniz een basindan bugun cok rahatsizim baska gun rahat rahat gitsen olmazmi diyebilirdiniz
olay cikarmaya yer aramissiniz caninizn acisi biraz eşten cikmis sanki

Acayipsiniz, onu bencil buluyorsunuz da siz daha bencilsiniz. Bu mevsimde eşinizi sokakta bırakmışsınız, üzüldüm açıkçası.

Konu sahibi bence siz bundan sonra hiçbir zaman evinize geç kalmayın. Kocanizin yerinde olsam, aradan 10 yil bile geçse bu eve almama deneyimini size yasatirim.

bence sürekli gitmiyorsa
zaten izin vermişsiniz bir iki saat geç gelmesi normal
abartmışsınız
birşey olursa da hamile falan değilsiniz yardım çağırabilecek gücünüz olur

X