En son çok sakindim herşeyi söyledim. Bu kararları tek başına alamayacağını kendi alırsa tek gideceğini ayrı bir aile olduğumuzu herşeyi söyledim. Bende istediğim herşeyi yapsaydım ohooo dedim. Birlikte karar vericez ben senin eşinim dedim. İşte başladı hakkım yokmu ne var bunda seviyorum senin derdin ne köyle falan filan. Üstüne mi gidiyorum diye kendimi sorguladım. Para konusunda hak yiyemedim artan para bendedir hep cebimde 700 den aşağı nakit olmaz düştükçe ürün sattıkça getirir eksiye düşsek sıkar kendini kapatır kendisi harcamaz. Eve alışveriş için sadece bi de kıyafet eksiği varsa. Gezme alışkanlığı sigara içki harcaması da yok. Hediye almasına da çok sorun yapmıyorum ama tabi boş konuştuğunda ayırırım paramı da dedim. Anlasın diye maaşımı geçte attım ama zaten ödemeler 8000 tutuyor bizde oluyor mesela 9000. 1000 kalıyor o da bende nakit işte 100 200 eşim.O zaman aklına geleni direkt o an söyleme. Sinirliyken söyleme, biraz sakinleş, iyice düşün taşın. Eşinin cevaplarını az çok tahmin edersin o cevaplara vereceğin cevaplarını düşünüp öyle konusmani öneririm. Çünkü bu şekilde hakliyken haksiz duruma düşüyorsun.