Eşimi değiştirmeye mi çalışıyorum? Belki de hata bendedir. Ne dersiniz kızlar ?

Çok zekisiniz. Laf cambazlığı önemli Zemheri. Neymiş almış onu kapatırmış bizi etkilemezmiş. Diyorum bu adam bu haldeyken bu kadar rahatsa diğer halini düşünemiyorum.

Peki neden çoğu kişi linçledi beni ? Kendimle çelişiyorum. Bana göre de sınırlı olmalı herkes hesabına göre harcamalı bence. Neden o zaman ben paragöz gibi duruyorum ? Kendimi mi ifade edemiyorum acaba ? Belkide eşime de laf yapıyorlar kendini borçlu hissediyor.

Fazla takıyorsun ve fazla önemsiyorsun bence. Sebebi bu.

Çünkü gerek yazım yazım şekli olsun gerek konuyu ifade tarzı ve bazı noktaları atlama sonucunda diğer konulara hakim olmayanlar doğal olarak böyle bir tepki verdiler.
Ben de bazen susar susar sonra hiç olmayacak yerde dayanamayıp patlar(d)ım. Bu yönümü fark ettiğimden beri artık kendimi frenlemeye çalışıyorum. Konuyu başka şekilde acsaydin gelecek yorumlar da çok farklı olacaktı. Hayatında da tepkilerini bu şekilde veriyorsan günün sonunda "abartiyorsun, neden böyle yaptın şimdi" minvalinde cümleleri işitmek kaçınılmaz olabilir.
Çünkü tepki verilmesi gereken yer başka iken tansiyon aletine verilen parayı dile getirmek en haklı kişiyi bile haksız gösterir bence..

Birde bir şeyi merak ediyorum. Eşin sence ağzı iyi laf yapan kişilerden mi?

Cunku sen kendini dogru ifade etmiyorsun. Amam esim kotu gorunur mu, baskalari ne dusunur, kirilir mi, ayip mi hep bunlari dusunuyorsun. Konuda esin temize ciksin diye kendini gomup esini temize cikarirsan normal olarak herkes seni lincler. Sen kotu bir insan degilsin ama bunu kim biliyor sen ve konularını bilen bir kac kisi. Digerleri bunu nerden bilsin? Kimseye vahiy gelmiyor.

Izledigin videolari falan bir birak artik, bir sal kendini oldugun gibi ol. Bu hayat senin ve sen yasiyorsun. Sen ne istiyorsun? Sen nasil mutlu olursun? Senin beklentilerin ne bunlara odaklan. Sen karakterini oldugun gibi yansittin diye kimse sana kotu demez. En basinda her seyi alttan alip simdi degisiyirsun iste esin ve ailesi de o yuzden simdi sen kotusun diyor.

Konuda esini akladin mesela ne oldu kotu sen oldun. Gercek hayatta boyledir. Surekli birilerinin arkasini toplarsan toplamadigin gun kotu ilan edilirsin.

Bunu eşimin yapması lazım ama ben bunu söylüyorum. İnsanlar biz gelicez diye kanaat getiremezler karar verdk mi ? Hayır. Seviyorum gidicem de ne demek ? 30 senedir böyleydi ne demek. Valla bende 24 senedir babamlarla her hafta mangaldaydım kocamı bırakıp akıcam onlarla mangala sonuçta alışkanlığım ama napıyorum anne işimiz var gelemeyiz eşim sevmiyor diyorum. Aynı fekadarlığı o da yapmalı. Geçen sene borçtan kolyemi sattık. O kadar üzüldüm ki yola giden 2000 bine katar da alırdık kolye ama eşim istiyor diye gittim. Ben mi kötüyüm şimdi ?

Yalnız benim kayınaile çirkef koyarsan koy kapıya oğlumu der ama yinede siz bilirsniz

Sizi gorunce hatirladim. Kanarya sizin konunuzda esinin agzinin iyi laf yaptigi minvalinde seyler yazmisti. Bunu yapiyor ve kanarya da kendini sorguluyor. Ne dogru ne yanlis bazen karmasa yasiyor. Adam maasi aliyor biz bir aileyiz her seyimiz seffaf deyip kanaryaya harclik verip ailesini yemege goturuyor ama gunun sonunda kanarya bir ton baligi bile alamiyor. Sonra konuda esim iyidir, soyle iyidir, boyle iyidir diyor ve sonuc olarak lincleniyor.

Hafızanız kuvvetliymiş, masallah. Yorumu yazdığımda aklıma gelmemişti. Ben de şimdi siz yazınca hatırladım. Ağzının iyi laf yaptığını düşündüm çünkü kanaryanin birkaç yorumunu okuyunca kendimi gördüm. (Sadece şu haklı olup karşındakine anlatamamak konusunda)
Haklı olduğunu biliyorsun ama karşındakinin ağzı öyle bir laf yapiyor ki insan sadece haklı olduğunu bilmekle kalıyor. Bazen bu haklılığını cümlelere dökemiyor. Bu konuda da mevzu köy değil aslında sizin de diğer yorumlarda dediğiniz gibi..

Evet genelde abartıyorsun neden böyle yaptın derler kendi içimde dolduğum için. Eşimin ağzı iyi laf yapar ben gitmek istiyorum neden değiştirmeye çalışıyorsun beni dedi.

Videoları izlemiyorum artk aslında amacım onu aklmak değildi kendini o kadar dramatize ettiki haksızmışım gibi hissediyorum. Sağolun kızlar şuan daha iyiyim ufak konularda ses çıkarmayacağım tepkimi yerinde vericem. Köy konusunda da önce abime gitmeyi teklif edicem ama içimden gitmek gelmiyor. Sonuçta kendisi ben istiyorum istersen gelme dediyse sonuca katlanmalı.

Evet genelde abartıyorsun neden böyle yaptın derler kendi içimde dolduğum için. Eşimin ağzı iyi laf yapar ben gitmek istiyorum neden değiştirmeye çalışıyorsun beni dedi.
O zaman aklına geleni direkt o an söyleme. Sinirliyken söyleme, biraz sakinleş, iyice düşün taşın. Eşinin cevaplarını az çok tahmin edersin o cevaplara vereceğin cevaplarını düşünüp öyle konusmani öneririm. Çünkü bu şekilde hakliyken haksiz duruma düşüyorsun.

Bakin konu basligi bile belki de hata bendedir ne dersiniz diye acilmis. Kizcagiz surekli kendini sorgular hale gelmis. Acik konusayim kanaryadaki sabir bende yok. Ben baslarim boyle ese ama ben boyleyim diye hic kotu olmadim mesela cunku esim beni tanidiginda da ben boyleydim.

Evet çoook haklısınız artık sizinle evli bayramlarda yada senede birkere ailesiyle görüşmemeli tamamen unutmalı ne diyim ben size bilemiyorum inşallah çoçuk olmadan eşiniz sizi boşar

Bu arada sizi profil resminizden animsadim. Nedense profiliniz bana hep bir huzun cagristiyor. Huzunlu bir tarafiniz varmis gibi geliyor bana insallah oyle degildir ❤ ama neden boyle hissettiriyor onu da bilmiyorum :) belki de benimle alakalidir hepimizin huzunlu bir tarafi var.

Hisleriniz de hafızanız gibi kuvvetli diyebilirim :) Hüzün maalesef üstüme yapışmış gibi. Son zamanlarda da bu durum arttığı için klavyemden de iç açıcı bir şey çıkmayacağını bildiğim için paylaşım yapmıyorum, yazmıyorum :) ama bu konuyu görünce yazmış bulundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…