Eşimi değiştirmeye mi çalışıyorum? Belki de hata bendedir. Ne dersiniz kızlar ?

ayyy okudukça bunaldım zor bir insansınız böyle devam ederse eşiniz size sabır gösteremeyecektir zaten, çocuk yapıp hem çocuğun hem adamın hayatını karartmayın. mutlu olun yaaa mutlu hayata bi kere geliyoruz herşeyi kafaya takarak huzur bırakmayarak yaşanır mı değişmeye çalışın

Ohhooooo ben ne düşündüğümü söylemeye kalksam buralar dar gelir valla benim yorum yapmamam sizin için daha hayırlı en hafif haliyle berbat bir zihniyetiniz var yazık

Evli olunca noluyor yani.adam mantar gibi kendi başına mı yetişti.bi doğum günü pastasının da lafı edilmez ya.babası sonuçta kaç doğum günü kutluyacaklar ki beraber.bunu da çok görmeyin.hamile olunca da mı gidicez demişsin ama bunu tartışarak değil tatlı talı söyleye bilirsin.sonuçta henüz hamile değilsin.adam köye gitmeyi seviyorum demiş.hem her ay değilse yılda bi kaç kez katlanıla bilirsin.dönüşte de tatile gideceksiniz sonuçta.

Bana sordunuz mu derken?adam oğlunu çağırıyor sizden izin mi alsın?

Kpederiniz neden size gelecek misiniz diye sormali?
Esiniz gelcem diyorsa anlastiginizi dusunmustur yani
Evladindan da kullanmaya termos isteyemesin mi ya?
Neden sizi tek muhatap kabul etmek zorundalar ogullari varken?
Eşiini evlat edinmiş gibi davranmıyor mu?sanki adam çocuk o da velisi

Böylesi daha iyi olucak haklısınız. Oysa sadece her sene kurbanda gidilicek diye zorunluluk olmasın istemiştim. Mecbur bırakılır ya. Bizimde ev düzenimiz var sonuçta bazen kurban olmaz Ramazan olur bazen 2 bayram olmaz yıllık izin olur.

Teşekkür ederim ben kendimi biliyorum hep iyi insan olmaya çalıştım. Dün kayınvalidemin telefon hattıyla ilgili sıkıntısı varmış eşim yapamadı ben yardımcı oldum. Telefon bakalım sana eski bu anne dedim lakin işimiz bitip çıkmak isteyince bağırdı eşime. Yürü git kaçıyormu evin defol git diye. Hallettik telefonunu bitti işimiz işten geldik anne sonuçta ? Bir şey demedm oğluyla arasında neyse sus dedim kendime. Faturasını ödetti eşime para alamam anne senden diceksin diye diretiyor. Öküz diyor. Şaşıp kalıyorum gunces. Mesele para değil ki senin kızın evlatta ben değil miyim ?

Evet söyleyemezdim geçen seneki kapanmada işteyken 3 kere arayıp köye gidicez izin al diye emir verirken de diyemedim. Şimdi derim anne ne taciz ediyorsun oğlunuda tutan yok gitsin diye. Kırmam kimseyi ama derim. Bu yüzden de bana olan tavırları yüzde 85 oranında düzeldi. Görümcem herkesin içinde “ abim gezdirmez ki kanaryayı ha ha ha “ diye gülüp içimi ağlatırken de sanki seni kocan gezdiriyor diyemedim. Şuan da sert yapmasam da “ kız nerden biliyorsun evimizde mi yaşıyorsun “ derim susmam. Gardımı almış çekildeyim hepsine karşı.

Ne bileyim papatyam kurban psikolojisine girmek istemedim. Kimseyide sıkmak istemedim. Akşam yine kaynanam fatura ödetti banada telefon alsana dedi eşime. İnsanlar sanıyor ki 100 200 e laf ediyorum.

Bence de haksızsınız .Çor çocuk yokken keyifle bayramnızı köyde bir arada geçirip eşinizi üzmeyin mutlu olmaya bakın derim. Sonrasında zaten başbaşa tatilde ayarlamış adam ince düşünmüş . Bu mantıkla gidersen ne olur sonraki zamanlarda biliyormusun eşin gizli gizli yapar senınde ruhun bıle duymaz ama yapar yapsında zaten anne baba ne fedakarlıklarla buyutuyor cocuklarını çok devasa istekleri yoksa azıcık faydası dokunsun hayır dualarını alsın .Biraz rahat olun mutlu olup keyıf almaya bakın

Her sene bekleyecekler. Bi de hesap soruyorlar üstüne arabayla ilgili plan yapıyorlar. Geçen sene kızı takıldı peşimize neyse dedim yapıcı ol kardeştir birlikte gider geliriz ama sanki ben yokmuşumda kaynanam için sadece oğlu kızı varmış gibi davranıyor. Damadına da aynı. Torunu alıp yine gidicek kurbanda. Temelli verin köyde bende kalsın diyor.

Normalde yazdığın konularda sana hak veriyordum ama bu sefer haksızsın....sürekli bu şekilde kavga enerjisinde olursan kaybeden sen olursun.
ben de her yıl memleketime giderim ailem orda olsun olmasın, bunu kimse engelleyemez :) kocam gelemeyeceği dönemlerde de gittim.
100 TL nin lafının yapılması da ayıp, evde tansiyon aletlerinin olmadığını bilsem ben kendim alırım zaten böyle ufak tefek şeyler sizin bütçenizi bozuyorsa doğru düzgün bir bütçe yönetimi yapamıyorsunuz demektir.
Ayrıca kusura bakma bence çocuk bakacak olgunlukta da değilsin, birkeç yıl ertelemende fayda var.

Harcamalarımı eşimin ailesi durmadığı için yapıyorum. İlk evlendiğimde tam tersiydi. Almayalım etmeyelim borcumuz var derdim ama görümcem çıkar bana tatlı alıcaksın derdi. Börek alıcaksın derdi. Çocuğuma kıyafet alıcaksın derdi. Bi baktım ben 20 lira harcamazken hava almaya burnumu çıkartmazkan dikkatli harcayalım diye tüm aileye yemek ısmarlarken buldum kendimi. Bitmedi istekleri. Bende mecbur böyle yapıyorum

Evet tamamen bu ki geçen sene sorun çıkarmadım çünkü eşim sordu. Kardeşimde bizle gelsin mi benzin yarı yarıya olur hem dedi kabul ettim. Şimdi ise zaten gelirler kafasında herkes. Ee benim fikrim?

Köye bu kadar olumsuz değildim severim karadenizi sakin hayatı yazları gidedebilirm ama soğuttular. Eşimle yine giderim ama bu şekilde bana göre değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…