Eşimi değiştirmeye mi çalışıyorum? Belki de hata bendedir. Ne dersiniz kızlar ?

Bukadar bencilseniz niye evleniyorsunuz ya?Yazık degil mi adamlara?
Kpdere alınan pasta sayılmaz ayıptrı.
Bi arkadasınızın dogumgününde cicek pasta vs göndermiyor musunuz hic?
Gercekten bazıları evlenmesin,tek yasasın yahu.

Değişiyor. Bazen hiç bazen doğumgünü özel gün gelince birikiyor. Öyle aileme harcicam tarzı takıntısı yok ama alır yani. Kardeşin alsın canım tek sen mi evlatsın ?
Allah gelinin de hayırlısını versin
Kac para ya bi pasta?Konu ediliyor

Evet siz abartıyorsunuz.

Tansiyon aletinin,pastanın lafı yapılırken benim kaynanama anneler gününde robot süpürge almama kaç puan
Hata gerçekten sende,fazla abartmışsın. Bir tansiyon aleti kaç para yahu? Hayat pahalılığı herkese var anne babamıza 3 5 kuruş destek olmuşuz çok mu?

vur dedik öldürmüşsün

Diğer konularınızı bilmiyorum ama bu konuda bahsettiğiniz şeylerde çok çok haksızsınız.
Pasta, tansiyon aleti, takı..
Mesela eşim bana bu kadar değer veriyorken bayramda köyde olmasını yadırgamaz direkt tamam derdim.
Kayınvalidemin biz tanışıp nişanlanana kadar hiç doğum günü kutlanmamıştı. Ben kimlikte şans eseri görüp o tarihi unutmadım ve Allah ömür verdikçe de kutlarım. İncilerim dökülmez.
Eşimle oraya giderken ben hatırlatırım ‘aradın mı bir şey lazım mıymış acaba’ diye.
Yani bunlar ufak şeyler, sizin yerinizde olsam size ev vermiş bir aileye özellikle elim kolum dolu giderim ki ben de onlara destek olayım.
Ayrıca herkes söylemiş ‘herkesin bir tak noktası var’ eşinizi o noktaya getirmeyin bence.

Bayramlarda insan ailesiyle olmak ister onun ailesi tek siz değilsiniz anası babası senede birkere gitmek istiyor sizde eşlik etmelisiniz yok onu almis bunu almış alacak tabi annesi ve babası onu büyütene kadar ne masraflar yaptı bunlar göze gelmez sizde tavrınızı biraz değiştirin yoksa ilerleyen senelerde aranızda sorunlar başlar

Senden eksiltmiyorum en önemlisi sensin diyor.Hakli bile olsan adamın bu cümlesinden sonra yumuşayıp adamı bu kadar zor duruma sokmasan keşke.Sanane benim param da diyebilirdi.

Bence acilen esiniz sizi bosamali. Ne oluyor evlenince bayramdada ailesini goremeyecek mi bu adam? Evlendiniz diye annesi babasi yok mu oldu hayatinin merkezi siz misiniz? Oturup 100 liranin tansiyon aletinin pesine dusmussunuz. Alacak tabiki verecek tabiki. Imkani varsa gonlunden geciyorsa size verdiginin 10 katinida verebilir. Yazisinizda bile bi baskinlik seziyorum. Bu sekilde esiniz sizi ya bosar ya da herseyi sizden gizli yapar

Bu kültür farkından oluyor aslında. Kurbanda genelde köyde kurban kesilir ve Kurban Bayramında tatil yapılmaz. Hep birlikte kurbanı keser, orada hep birlikte yer, dağıtır gelirsiniz. Adam 30 senedir bunu yapıyor, bu sene de yapma demeniz onun için kabul edilir değil çünkü bu bir gelenek.
Ben eşinizin de ailesinin de isteklerini kabul edilebilinir buldum.

Çok yazık gerçekten.Ailesi büyütmüş, siz bir tansiyon aletinin ,100liranin hele bide pastanın lafını yapiyorsunuz, şok oldum, böyle insanların olmasinaBunu dusunebilip dile getiriyor olmaniza.Bayramda da ailesini göremeyecek ise ne zaman görecek? Sizinle geçinmek çok zor olsa gerek.q

Eşim bana istediğimi alıyor hiç kısıtlamaz ama ailesine tansiyon aleti alıyor hani oda onun ailesi ya gayet normal doğal asıl tuhaf olan sizsiniz evlendiniz diye eşinizi satın almadınız ya bırakın adam kurbanda ailesinin yanına gitsin ki dönüşte tatilde ayarlamış sizin için gerçekten bulmuşta bunuyorsunuz

Ya kusura bakmayın ama bence eşinizin iyi niyetini suistimal ediyorsunuz gibime geldi he biraz da nankörsünüz gibi

Çanta pasta ve 100 TL
Birde senede bir annesini görmek için bayramı degerlendirmesj. Siz çok bencilsiniz

Ama sen kendini yanlış ifade ettin. Mevzu birikmislik. Konuyu açtığın konu değil yani

İşte böyle iyi adamları yönetme huyu ile yaklaşıp delirtiyorlar. Bırakın ya adam zaten güzel huyunda. Yüz lira annesine vermiş bunun lafı mi yapılır ailesi o. Ayrıca evlendiniz diye satın almadiniz ki. Senede bir kez de eşiniz için gitmek sizi yormaz diye düşünüyorum. Çok güzel şeyler yazmak isterdim ama, siz adam herşeyin hesabını versin ailesine hiçbir şey almasın yarın birgün çocuğumuza lazım olur diyerek adamı delirtmezsiniz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…