esimi cok seviyorum ama cok deyisdi

Sizi bilerek evlenmiş o zaman sorun değildi millet şimdi mi sorun.Bence kayinvalidelerin baskısı var.
Kapanacaksanız Allah rızası için kapanın. Kv.kp. veya eşiniz istediği için değil.
Kendi kararlarınız olmalı sirf eşiniz diye her istediğini yapamazsınız

ben saten acik giymek adetim deyildi, simdi pantol giymemi bile istemiyor , üstünde uzun tunik var bide

gorucu usulumu evlendin, ne zmndir taniyorsun esini?
bilmiyomuydun batmana gideceginizi yada kapali bir aile olduklarini senide kapatmak isteyeceklerini.
eger icinden geliyorsa ortun, ama baski hic normal degil, bugun buna baski yapan yarin baska sey bulur.

ya ama cok defa konusmaya calisdim, burasi böyle, millet yarin konuscak, adimiz neye cikcak diyor

neye çıkacakmış yahu..
sen evlenirken neysen o sun..
orasının öyle olduğunu bilmiyormuydu giderken .. gidersek kapanmanı isterim dedi mi peki sana baştan ..
gitmeseymiş madem .. hem insan karısını adının çıkma ihtimali olan yere götürür mü ?
baştan planlamış işte oyuna getirmiş seni.. nasıl olsa işlerim yavaş yavaş demiş ikna ederim..

evet benimde aklima geliyor ama sora diyorum hayir o beni seviyor, yakistramiyorum böyle birseyi

Esin ne diyor bu duruma ? İstanbul'a dönme şansınız yok mu ?

Siz ailesinden uzaklaştırmaya kiyamamissiniz ama o kiymis uzaklaştırmaya.

Hiç değmiyor hayat fedakarliklara. Inanın unutulup gidiyor.

Ya rest cekeceksiniz ya da sabredeceksiniz kardeşim, başka yolunuz yok.
Bu süre zarfında çocuk fikriniz varsa ertelemelisiniz.

yok esime dedim cocuk icin erken diye, sesi cikmadi

evet benimde aklima geliyor ama sora diyorum hayir o beni seviyor, yakistramiyorum böyle birseyi

seviyordur ama saygı duymadığı kesin..
ben bu tür şeylerin baştan konuşulması taraftarıyım.. kadınla açıkken beğenip evlenip sonra kapatmaya çalışmak ikiyüzlülükten başka birşey değil..
kapalı eş istiyorsa seçimini öyle yapsaydı.. yok seni sevdiği için seninle evlendiyse ee sen busun seni değiştirince o sevdiği kadın olmayacaksın ki..

Ayıp ama ya gerçekten ayıp. Bir mesaj ile başlıyor bu imla duzeltme sevdası alay ile devam ediyor . Bütün sayfalar bunlarla doluyor.
Beğen ilk mesajı geç işte fikrini belirtmiş oluyorsun, aynı şeyi yazmak zorunda misiniz.

Herkesin okuma yazması olmak zorunda mi ?

Her konuda bir nokta bulunuyor , onunla alay edilip duruluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…