- 22 Ağustos 2016
- 35
- 7
- 1
- 34
- Konu Sahibi karasizkiz
-
ama onu gercekten kayip etmek istemiyorum ayrica kayinvalidemde cok üstüme geliyorAh ah bu erkekler neden açık yürekli olamazlar. Eşin ailesini, yaşadığı yeri, seni, senin görüşlerini bilmiyor muydu da şimdi yan çiziyor. Yazık ne emek veriliyor bir yuva kurarken, ne hayaller kuruluyor. Allah eşinizin aklını başına getirsin ihşallah. Ama bu durumda çok da sağlıklı yürümez bu evlilik.
Ben geçenlerde imlayı düzelttim diye ban yemiştim1- baskasi soyledi diye kapanma
2- dilimizi ogren
Gercekten miBen geçenlerde imlayı düzelttim diye ban yemiştim
düzelten birini görünce mutlu oldum.
evet kapanmaya asla karsi deylim ama nasil yapcagimida kimse göstermiyor, sadece konusuyorlarsizi böyle kabullenip evlendiyse HİÇBİR ŞEYİNİZİ! değiştirmek zorunda değilsiniz
zamanla kendi içinizden gelirse bulunduğunuz çevreye ayak uydurmak adına yaparsınız zaten.
magicat esim ailesinden uzak olmak istemedi bende kiramadim
evet öyle gözükiyorArtık hep Batman da mı yaşayacaksınız ?
Onu kaybetmemek için istediklerini yapınca da kesin yaşanacak 2 sorun var.ama onu gercekten kayip etmek istemiyorum ayrica kayinvalidemde cok üstüme geliyor
ya ama cok defa konusmaya calisdim, burasi böyle, millet yarin konuscak, adimiz neye cikcak diyorniye onun ki ailede seninki balkabağı mı ?
sen kırıl o kırılmasınla nereye kadar bak istemediğin şeyler yaptırmaya çalışıyor şimdi de sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?