• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimi cok seviyorum ama cok deyisdi

Hayatın pembe yerindesiniz galiba.
Herkese okuma şansı verilmiyor.
Herkes okumak mi , evlenmek mi diye kendi kararını veremiyor.

Ben bu tür konulara müdahale etmeyi hiç sevmiyorum ancak iş alaya döküldüğünde sinirleniyorum.

Bazen insanın lehcesi bile yazarken zorlayabiliyor.

Bağlaci biliyor diye herseyi bilmek zorunda mi ? Ve belki de sözlük ayırmıştır.

Geriye Kk hatunlarına helal olsun " denile denile iyice suyunu çıkardılar.

ay yazmiycam dedikce yazdirdinizya ne diyim,
kendim sevdim evlendim diyo 2 yildir taniyorum diyo. 17 yasindan beri olan sevgilisiyle evlenmis yani, ortada zavalli okutulmamis evelndirilmis kiz yok yani anlayacaginiz.
bizde kadin haklarina ters dusen, esine sacma sapan yasaklar koyan erkelere iyidir hostur demiyoruz,
sadece azcik daha bakarsaniz bu konuda bircok sacmalik var.

İstanbuldan sonra Batman'dayaşamak çok zor olsa gerek.Eşini ne yap ne et ikna et İstanbul'da yaşamaya yoksa işin zor canım. Allah yardımcın olsun.
amin saol. ben daha öncede yazdim orda yasayalim ailemin yaninda dedi bende kiramadim:-(

ay yazmiycam dedikce yazdirdinizya ne diyim,
kendim sevdim evlendim diyo 2 yildir taniyorum diyo. 17 yasindan beri olan sevgilisiyle evlenmis yani, ortada zavalli okutulmamis evelndirilmis kiz yok yani anlayacaginiz.
bizde kadin haklarina esine sacma sapan yasaklar koyan erkelere iyidir hostur demiyoruz,
sadece azcik daha bakarsaniz bu konuda bircok sacmalik var.

Evlenmiş evlenmiş bu da onun hayatı.
Herkes süper Turkceye sahip olmak zorunda değil.

Öyle bir abarttınız ki iş alaya döküldü.

Zaten hemen hemen her konuda ilk mesajlar neyse devamı öyle gidiyor.

Ilk mesajda uyarilmis. Beğen geç . Sayfalarca buna gerek yok ki ?

Maalesef herkesin ekonomik şartlari okumaya,imla klavuzu nu öğrenmeye dilini geliştirmeye yetmiyor.Zavallı minik Kızlarımızı daha 17'sinde evlendirip 18 yaşında da çocuğunu kucağına veriyorlar.Bu kız da o kurbanlarını biri:anne:

evlendiğin erkeğin aile geçmişi kültür
yapısı önemli ben bu konuda seni kusurlu buldum her erkek ailesinin
kültürünü hanıma yaşatır

Kolay canım, yeter ki iste.
Sen zaten oralı değilsin, inan orada olduğu kadar zor değil.
Boşanmak kolay, ben sana yardımcı olurum.
Buna karar verirsen.

Ama tutup ayy bana dul derler diye boşanmazsan bunu bilemem.
Maalesef herkesin ekonomik şartlari okumaya,imla klavuzu nu öğrenmeye dilini geliştirmeye yetmiyor.Zavallı minik Kızlarımızı daha 17'sinde evlendirip 18 yaşında da çocuğunu kucağına veriyorlar.Bu kız da o kurbanlarını biri:anne:
zorla evlendirmedim kendim sevdim ama ailemde engel olmadi evlenmeme.

ayy cekemiycem bugun sanirim?
insan gibi yorum yazmistim ilk basta, okursan, hemde usenmedim iki tane yazdim, cok biel yazmisim.
19 yasinda daha okuma yazma bilmezken koca derdine dusersen olacagi bu.
azcik okuyup gelisseniz cahil kalmasaniz keske...
Ağzına sağlık diyorum, bugün ikinci kere.
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

evet bekledim cevabdi, bak bazi insanlar yazi yazma sekline bakmiyorlar, cahile sohbet edenlerde var ;-)
Sen okuduğunu da anlamıyorsun ki. Keşke biraz geliştirseydin kendini. Biraz kitap oku boş zamanlarında. Konuyla ilgili değil ama böyle kendini geliştirmeyip küçük yaşlarda evlenirsen sonra da kocam kapan diyor. Evden çıkma diyor dersin.

Back