esimi cok seviyorum ama cok deyisdi

tskler canim

herkesin okuma yazmasi olmak zorundami derken?
ulkemizde 12 yillik mecburi egitim yokmu?
12 yilda okuma yazma ogretilmiyormu?

siz bana ögretin rahatsiz oldusaniz. allah allah yaa konuyu dagitmayin lütfen

konuya yazdigim seye de cvp vermiyorsun ama?? o ne is?
gorucu usulumu evlendim demistim, ne zmndir taniyorsun esini dmeistim, bir donup bakip cvp yazarmisin sana zhamet konu sahibi???

konuya yazdigim seye de cvp vermiyorsun ama?? o ne is?
gorucu usulumu evlendim demistim, ne zmndir taniyorsun esini dmeistim, bir donup bakip cvp yazarmisin sana zhamet konu sahibi???
yazdimi anlamiyorsunuz, yazmaya gerek varmi acaba??

hayir kendim sevdim ve evlendim, zoraki birsey olmadi. esimi iki senedir taniyorum

ironi yapma konusu mu bu ?
kız derdini anlatmaya çalışıyor hatta kız bile değil çocuk..
bir söylendi iki söylendi uzatmanın ne anlamı var ?

konuya yorum yazan kisinin yorumuna hemen yorum yapistirmak cok normal ironi yapmak cok abest ??

herkesin okuma yazmasi olmak zorundami derken?
ulkemizde 12 yillik mecburi egitim yokmu?
12 yilda okuma yazma ogretilmiyormu?

Hayır o mecburi eğitime herkes gitmiyor. Ayrıca herkes düzgün yazmak.zorunda değil.

Amaç düzeltmek ve öğretmek ise usulüyle yazılır, alet ederek değil.

Sizler üniversite bitirdiniz de ne oldu, herkes ilkokul düzeyinde alay havasında.

yazdimi anlamiyorsunuz, yazmaya gerek varmi acaba??

hayir kendim sevdim ve evlendim, zoraki birsey olmadi. esimi iki senedir taniyorum

ayy cekemiycem bugun sanirim?
insan gibi yorum yazmistim ilk basta, okursan, hemde usenmedim iki tane yazdim, cok biel yazmisim.
19 yasinda daha okuma yazma bilmezken koca derdine dusersen olacagi bu.
azcik okuyup gelisseniz cahil kalmasaniz keske...

ayy cekemiycem bugun sanirim?
insan gibi yorum yazmistim ilk basta, okursan, hemde usenmedim iki tane yazdim, cok biel yazmisim.
19 yasinda daha okuma yazma bilmezken koca derdine dusersen olacagi bu.
azcik okuyup gelisseniz cahil kalmasaniz keske...
isinize gelmiyorsa benim konu yada ben size ters geliyorsam madem kaldiramiyorsunuz ozaman yazmayin bu konuda benim size tavsiyem. benim gibi cahil deyilsiniz, cahile cahil olmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…