• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimi cok seviyorum ama cok deyisdi

Eşiniz saygı duymayı ve birey olmayı ogrenemis henüz
Milletin agzina laf vermek de neymis? Dışarı çıkma, kapan ! Oldu ustune kapıyı da kilitlesin tam olur

İstanbul' da herkes okumak zorunda mi ?
Ay hiç kusura bakma Birsencim.
Daha kendini Türkçe ifade edemeden, ay ben istanbulluyum batmanı beğenmedim
Hiç güzel deyil. Bunlar yedismemiş demeyecek o zaman.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Konu disini da biliyorsun. -Ki yi ayirip deyisik hatalar yapiyorsun. :KK66:

Esini seviyorsun ama kapanmanin sevgiyle alakasi yok. Kocan da olsa , istemedigin seyleri yapmasina/ yaptirmasina izin verme.
Al buyur,çok güzel noktaya değinmişsin.
-ki yi ayırmayı nereden biliyorsun vay arkadaş???
En basit şeyi yanlış yazıp -ki yi bilmek.
Kafamda deli sorular

müdahale etmek zorunda bırakmayın o zaman kimseyi..
bir söylediniz iki söylediniz kız da anladı zaten..
okuma yazma dersi vermek istiyorsanız burası yeri değil..
dalga geçme yeri hiç değil..

herşeyin bir adabı usulü vardır alay etmek ve bu alayı sündürmek eğitim seviyesi ile alakalı bir durum değil belli ki..

Hayır o mecburi eğitime herkes gitmiyor. Ayrıca herkes düzgün yazmak.zorunda değil.

Amaç düzeltmek ve öğretmek ise usulüyle yazılır, alet ederek değil.

Sizler üniversite bitirdiniz de ne oldu, herkes ilkokul düzeyinde alay havasında.
allah razi olsun

ironi yapma konusu mu bu ?
kız derdini anlatmaya çalışıyor hatta kız bile değil çocuk..
bir söylendi iki söylendi uzatmanın ne anlamı var ?

Yanlis kisiye oynuyorsun. Asil ilk sayfalarda kimler yaziyi/imlayi elestirmis gor.

"Konu disini da biliyorsun. -Ki yi ayirip deyisik hatalar yapiyorsun. :KK66: "

demek fake uye olabilir demek ama tabi ceviri ile bu kadar oluyor.

Olabilir demisim ve extra yorumumu da yapmisim. Bundan rahatsiz olduysan beni alintilamadan kendi yorumunu yapar gecersin. Bana yorum yapmana ne gerek var.

ne diyorsunuz siz ya batmani begenmedim mi ben dedim. begenmesem durmam. ya yukarda allah var iftira atmayin

Bu dili nerden öğrendin Allah aşkına ya. 19 yaşında evlenene kadar okusaydın keşke...

Kendini savuncak bi potansiyel alamadım ben senden, eşin bize laf getirme diyor resmen, zihniyete bak ya.

Senin samimi yorumlarını beğenirim, bari sen yapma.
Düzgün yazmak ile yaşadığı yerden başka bir yerde yaşayamamak, ayak uyduramamak ile hiç bağ yok.

Belli ki oraya gittikten sonra değişen , ablukaya almayı hak gören bir erkek musvettesi daha var.

Hemcinsiniz sıkıntıda. Ama konu dışı konuşulup , gerçekten sıkıntıda olan bir kadın incitiliyor.

Canı cehenneme düzgün yazmanın.

Yanılmıyorsam sizde bana yorum yaptınız ?

ama ben sizi niye gereksiz yorum yapiyorsunuz diye elestirmedim !!
siz bana yazin ben size yaziyim bana uyar, hic sorun yok.
en basindna beri kasitli olarak yanlis yazim yapan konu sahibi var ortada,
son bikac yoruma bakarsaniz gayette guzel baglacli ekli mekli cumleler yazabilmis kendisi.
neyse 19 yasinda "heskes okuma bilmeyebilir, beni eziklemeyin" diyip, okul okumadiginin sinyalini ulu orta verip, sonra niye okumadin da evlilik derdine dustun diyenlere laf sokmaya calisan konu sahibinin konusuna daha fazla bisey yazamiycam.

ne diyorsunuz siz ya batmani begenmedim mi ben dedim. begenmesem durmam. ya yukarda allah var iftira atmayin
E süper yazıyorsun işte.

Ben sen orayı beğendin mi beğenmedin mi onu anlatmaya çalışmadım. Arkadaşlar anladılar merak etme.

Kocayı boşa, buraya dön.
Kendini geliştir, daha yetişmiş biriyle evlen.
Ne demek millet laf etmesin..
Ayy, nerden tutsan elimde kalıyor.

konuyu dagitlar ya pest . gercekten pest. kadinlar kulübü diye üye oldum, bende derdimi yazayim dedim. benden tecrübelli insanlar belki bir yol gösterir diye. ama yanlis sayfa galiba

E süper yazıyorsun işte.

Ben sen orayı beğendin mi beğenmedin mi onu anlatmaya çalışmadım. Arkadaşlar anladılar merak etme.

Kocayı boşa, buraya dön.
Kendini geliştir, daha yetişmiş biriyle evlen.
Ne demek millet laf etmesin..
Ayy, nerden tutsan elimde kalıyor.
ben hemen bosanmam önce baska cözümler denerim canim . bosanmak en son yapilcak is

son bikac yoruma bakarsaniz gayette guzel baglacli ekli mekli cumleler yazabilmis kendisi.
neyse 19 yasinda "heskes okuma bilmeyebilir, beni eziklemeyin" diyip, okul okumadiginin sinyalini ulu orta verip, sonra niye okumadin da evlilik derdine dustun diyenlere laf sokmaya calisan konu sahibinin konusuna daha fazla bisey yazamiycam.
tskler yazmicaniza sevindim. saglicakla kalin

Hayatın pembe yerindesiniz galiba.
Herkese okuma şansı verilmiyor.
Herkes okumak mi , evlenmek mi diye kendi kararını veremiyor.

Ben bu tür konulara müdahale etmeyi hiç sevmiyorum ancak iş alaya döküldüğünde sinirleniyorum.

Bazen insanın lehcesi bile yazarken zorlayabiliyor.

Bağlaci biliyor diye herseyi bilmek zorunda mi ? Ve belki de sözlük ayırmıştır.

Hafiye Kk hatunlarına helal olsun " denile denile iyice suyunu çıkardılar.

Hayatın pembe yerindesiniz galiba.
Herkese okuma şansı verilmiyor.
Herkes okumak mi , evlenmek mi diye kendi kararını veremiyor.

Ben bu tür konulara müdahale etmeyi hiç sevmiyorum ancak iş alaya döküldüğünde sinirleniyorum.

Bazen insanın lehcesi bile yazarken zorlayabiliyor.

Bağlaci biliyor diye herseyi bilmek zorunda mi ? Ve belki de sözlük ayırmıştır.

Hafiye Kk hatunlarına helal olsun " denile denile iyice suyunu çıkardılar.
ben hizli yazdim icin yanlisliklar oldu, ama acikcasi yazmam zayifdir ben saklamiyorum bunu.

İstanbuldan sonra Batman'dayaşamak çok zor olsa gerek.Eşini ne yap ne et ikna et İstanbul'da yaşamaya yoksa işin zor canım. Allah yardımcın olsun.

Back