- 22 Ağustos 2016
- 35
- 7
- 1
- 34
- Konu Sahibi karasizkiz
aranizda evlendikden sora örtünen varmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye ban yediniz ki? Düzeltme yapmak yasak mı?Ben geçenlerde imlayı düzelttim diye ban yemiştim
düzelten birini görünce mutlu oldum.
19kac yasindasin?
ben saten acik giymek adetim deyildi, simdi pantol giymemi bile istemiyor , üstünde uzun tunik var bideSizi bilerek evlenmiş o zaman sorun değildi millet şimdi mi sorun.Bence kayinvalidelerin baskısı var.
Kapanacaksanız Allah rızası için kapanın. Kv.kp. veya eşiniz istediği için değil.
Kendi kararlarınız olmalı sirf eşiniz diye her istediğini yapamazsınız
Profilinizde 25 yazıyor.
Konuyla alakalı yorum yapmadığım için.Niye ban yediniz ki? Düzeltme yapmak yasak mı?
ya ama cok defa konusmaya calisdim, burasi böyle, millet yarin konuscak, adimiz neye cikcak diyor
Saten ?? Pantol ?? deyildi??ben saten acik giymek adetim deyildi, simdi pantol giymemi bile istemiyor , üstünde uzun tunik var bide
ya heralde bazi kisiler benim yazmamdan rahatsiz oldu. caniniz sagolsun
evet benimde aklima geliyor ama sora diyorum hayir o beni seviyor, yakistramiyorum böyle birseyineye çıkacakmış yahu..
sen evlenirken neysen o sun..
orasının öyle olduğunu bilmiyormuydu giderken .. gidersek kapanmanı isterim dedi mi peki sana baştan ..
gitmeseymiş madem .. hem insan karısını adının çıkma ihtimali olan yere götürür mü ?
baştan planlamış işte oyuna getirmiş seni.. nasıl olsa işlerim yavaş yavaş demiş ikna ederim..
düzelltin ama sunu unutmayin belki herkesin okumasi yazmasi iyi deyil, ayip yaptiniz kusura bakmayinKonuyla alakalı yorum yapmadığım için.
Elimde değil,düzeltmeden rahat edemiyorum.
yok esime dedim cocuk icin erken diye, sesi cikmadiEsin ne diyor bu duruma ? İstanbul'a dönme şansınız yok mu ?
Siz ailesinden uzaklaştırmaya kiyamamissiniz ama o kiymis uzaklaştırmaya.
Hiç değmiyor hayat fedakarliklara. Inanın unutulup gidiyor.
Ya rest cekeceksiniz ya da sabredeceksiniz kardeşim, başka yolunuz yok.
Bu süre zarfında çocuk fikriniz varsa ertelemelisiniz.
düzelltin ama sunu unutmayin belki herkesin okumasi yazmasi iyi deyil, ayip yaptiniz kusura bakmayin
Ayıp düzeltmek miİstanbul' da 'yedişdin' ama okutmadan evlendirdiler sanırım seni.
evet benimde aklima geliyor ama sora diyorum hayir o beni seviyor, yakistramiyorum böyle birseyi