- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
-
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
İnsallah silmeye çalıscam belki de dönmediğinde bir hayır vardır çünkü ben şu an kendimi tutamıyorumBoş ver ! Erkekler böyledir. Kendisi altın kaplama, bulunmaz hint kumaşı olduğu, mükemmel bir erkek olduğu için seni pişmanlık olarak görüyor. Bunlara bu özgüveni kim veriyor anlamıyorum da...
Artık sil onu kafandan. Bu a dam dan ol maz !!!! Sen kendin çalışıp daha güzel bir hayat kurabilirsin...
Şu anki halimden de mutsuz olurum demi doğru
Sizin adınıza çok üzüldüm inanın ama bu şekilde ömür geçer mi bilmiyorum. Üstelik sizi istemediğini söyleyen, şiddet uygulayan, hakaret eden birisi ile.Malesef öyle ya o sinirlenince yanından defolup gitmek gerekiyor bir gidiyorsun iki gidiyorsun üçüncüye dördüncüye ne saçmalıyorsun diyorsun yani ben öyle yapıyorum. Şimdi de direncim kırıldı
Birkaç kere bana vurdu, bi de kızınca hakaret edebiliyor kolayca. Yani adam kızgınken çekilmiyor normal hali iyi
Allahım ya ben kendimde değilim insallah iyilesirim dediğiniz gibiKesinlikle mutsuz olursunuz. Sizi insan yerine bile koyacağını sanmıyorum. Öz evladı için bile sevgi hissetmiyorum diyen bir adam, sizi ne sever, ne sayar. Kendinize de yavrunuza da bu kötülüğü yapmayın. Bundan 1 sene sonra bambaşka hissedeceksiniz emin olun.
Tatlım sen sadece depresyondasin. Adama bak istemiyor seni hala ailesine yalvarmayi, geri kabul edilmeyi bekliyorsun.geri kabul etseler köle gibi davranacaklar. Kendine gel. Sosyalleş işe gir kursa git boşan. Hayatına bak.Merhaba lütfen yardımcı olur musunuz. Eşimle 1 yıldır ayrıyız. Cekismeli davamız devam ediyor davayı ben açmıştım. Bu sürecte cok gelgitler yaşadım o bana hiç ulaşmadı ve ben dayanamayıp onunla konuşmaya çalıştım. Boşanmış olarak yeni hayata asla alışamadım 1 yılım odamdan çıkmayarak geçti bir de çocuğum var. Eşime içimi döktüm neden böyle olduk, ne beni dava açmaya itti içimi döktüm cevap vereceğini beklemiyordum. Cevap verdi konu uzamaya başladı. Boşanma davası açtığım için bana çok kırgın, bizim beraber olamayacığımızı anladığını, istemediğini söylüyor. Benim de boşanma davası açarkenki sebeplerim haklı sebeplerdi ve bana sen haklısın hatalarım var demiyor, sen bana nankörlük yaptın ben şöyle iyiyim sana şöyle iyilik yaptım diyor. Ben de evet söylediklerini kabul ediyorum diyorum ama sadece ben haksız değilim diyorum kabul etmiyor. Ben de açıkçası dayanamıyorum çok üzülüyorum. Geri evime gitmek istiyorum. Ama beni eskisi gibi sevmediğini söylüyor. İstemediğini hissettiriyor ama yalvarıp ailesiyle filan görüşürsem o şekilde dönüşü olacağını hissettiriyor. Çaresiz kaldım hatalarını kabul etmeyip bir de üstüne ailesiyle görüşürsem ilerde benden hiç çekinmez üzerse geri adım atmaz diye korkuyorum. Ama evimi de cok özledim ailemin yanında yaşıyorum. İnsanlar bana üzülerek bakıyor. Evlilikteki halimden daha mutsuzum. Yol gösterebilir misiniz buraya yazabilmek için yeni hesap açtım
Kendi degerinizi bilerek. Sakin donmeyin o adama. Ne kadar uzulseniz de suan bunun gecici bir sure oldugunu bilin. Bakin ben de suan bosanma asamasindayim, durusma gununu bekliyorum. Ben uzulmuyor muyum tabi ki uzuluyorum tabi ki ozluyorum, bazen agliyorum da ama o evlilige devam etsem daha zor seyler yasayacaktim. Suan bazen uzulsem de bunun gecici bir sure oldugunu biliyorum. Birkac ay uzulucem ama sonunda daha mutlu olucam. Insaalahh bundan sonra daha dogru secimler yapicaz.Lütfen yardım edin nasıl kurtulabilirim
Senin adına üzüldüm 1 senede insan in sevgisi kalır mı ki ben şüphe duyarım hele erkek yanii hem boşanmayı siz açmışsınız sizi sevmediğini söylüyor eskisi gibi valla ba cim hayatına bak demek ki mutlu dağılmışsın davayı açmışsın şu an ki olduğun ortam seni bence geri evliliğine itiyorMerhaba lütfen yardımcı olur musunuz. Eşimle 1 yıldır ayrıyız. Cekismeli davamız devam ediyor davayı ben açmıştım. Bu sürecte cok gelgitler yaşadım o bana hiç ulaşmadı ve ben dayanamayıp onunla konuşmaya çalıştım. Boşanmış olarak yeni hayata asla alışamadım 1 yılım odamdan çıkmayarak geçti bir de çocuğum var. Eşime içimi döktüm neden böyle olduk, ne beni dava açmaya itti içimi döktüm cevap vereceğini beklemiyordum. Cevap verdi konu uzamaya başladı. Boşanma davası açtığım için bana çok kırgın, bizim beraber olamayacığımızı anladığını, istemediğini söylüyor. Benim de boşanma davası açarkenki sebeplerim haklı sebeplerdi ve bana sen haklısın hatalarım var demiyor, sen bana nankörlük yaptın ben şöyle iyiyim sana şöyle iyilik yaptım diyor. Ben de evet söylediklerini kabul ediyorum diyorum ama sadece ben haksız değilim diyorum kabul etmiyor. Ben de açıkçası dayanamıyorum çok üzülüyorum. Geri evime gitmek istiyorum. Ama beni eskisi gibi sevmediğini söylüyor. İstemediğini hissettiriyor ama yalvarıp ailesiyle filan görüşürsem o şekilde dönüşü olacağını hissettiriyor. Çaresiz kaldım hatalarını kabul etmeyip bir de üstüne ailesiyle görüşürsem ilerde benden hiç çekinmez üzerse geri adım atmaz diye korkuyorum. Ama evimi de cok özledim ailemin yanında yaşıyorum. İnsanlar bana üzülerek bakıyor. Evlilikteki halimden daha mutsuzum. Yol gösterebilir misiniz buraya yazabilmek için yeni hesap açtım
O el bir kez kalkmis bir kere. Bir daha inmez. Donsen geri inecek mi? Donsen siddet daha da artacak. Bosanma doneminde gel gitler yasaman normal. Bir sure insan eski duzenini ozluyor. Ancak birlesirseniz sanma ki mutlu olacaksin. Pisman olursun. Kimse degismez. Hatta daha beter olur iliskiniz. Kirginliklar, kizginliklar uzerine mutluluk mu bekliyorsun? Su an kendini zayif hissediyorsun ama bu donem gececek merak etme.Evet tahmin ediyorum kendin geldin diyecek gelmeseydin diyecek ben buyum diyecek ama dayanamıyorum çok zorlanıyorum
Niye?Evet tahmin ediyorum kendin geldin diyecek gelmeseydin diyecek ben buyum diyecek ama dayanamıyorum çok zorlanıyorum
Kafayı yemişsiniz bile. Bu ülke dayak yediği kocasından boşanmak istediği için öldürülen kadınlarla dolu. Adam size yolu açmış, istemediğini söylüyor, hala geri dönme derdindesiniz. Bu normal bir kafa değil. Allah akıl fikir versin.Mesleğim de yok bebek de küçük ben kafayı yemek üzereyim
Bence kafasına vurmuş ondan böyleBazı kadınlar hakkaten ilginç.. Adam beni dövdü diyorsunuz gene de geri döncem derdindesiniz , valla bazı şeyler müstehak
Yalvara yalvara geri döndüğünüzde davanın acısını da çıkarır sizden.. Ne yaparsam yapayım dönüyor diye daha da artıracak şiddetin dozunu..Dava açınca ağzı yandı tekrar cesaret edemeyecek gibi görünüyor ama bana da dönmüyor öyle bir durum oluştu
Bizde de özünde çok iyi meselesi mevcut malesef