- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Aaa o kadarcık mı? Normal hali iyiyse geri dönün tabi. Akıl tutulması mı yaşıyorsunuz anlamıyorum ki. Nasıl bu kadar güçsüz olabiliyorsunuz? Hele ki bir anneyken.Birkaç kere bana vurdu, bi de kızınca hakaret edebiliyor kolayca. Yani adam kızgınken çekilmiyor normal hali iyi
Kızınıza ilerde kocaası vursun ister misinizBirkaç kere bana vurdu, bi de kızınca hakaret edebiliyor kolayca. Yani adam kızgınken çekilmiyor normal hali iyi
Ağzı yanmamıştır. Bu kadar yalvaramaya geri dönerseniz o 2-3 vurduğu olur 100_150 hastaneden gözünüzü açarsınız.Dava açınca ağzı yandı tekrar cesaret edemeyecek gibi görünüyor ama bana da dönmüyor öyle bir durum oluştu
Hayır hiç mantıklı değil aylardır bu duygularım geçsin diye bekliyorum yok yapıştı kaldısebeplerımde haklıydım dıyorsunuz
hatta adam hala hatasını oldugunu kabul etmıyor dıyorsunuz
sızınle ayrılma kararı verdıgınızden berı hıc ıletısıme gecmek ıstememıs sız ulasmıssınız
nıye bukadar zorluyorsunuz olmayacak bırseyı
davaları acmıssınız bır yıl ayrı kalmıssınız sız yazıyorsunuz hatasını kabul etmıyor ben haklıydım dıye ama evlılık devam etsın dıye kovalıyorsunuz
sızce mantıklı mı
Sen şimdi bırak mı diyorsunuzBen boşandıktan sonra tekrar evlendim eski esimle aramakla hata ettin. Zaten o seni arayacakti,şimdi bütün ipler ona geçti. Sık dişini dönerse senindir,dönmezse yoluna bak.Benimde çocuğum vardi,ablamlar her geldiğinde yigenimin babasına,babisko diye sarılması,oğlumun yanında sanki ciğerim sokuluyordu. Ama aramadım,o aradı yalvardı.Sabredin,Allah yolunuz,bahtinizi açık eylesin..
bu duygular normalHayır hiç mantıklı değil aylardır bu duygularım geçsin diye bekliyorum yok yapıştı kaldı
Evet öyle de bir durum var af dilememesinde bir hayır var heraldeCanım yat kalk dua et Allah yüzüne bakmış da adam af dilemiyor. Af dilese döneceksin daha beter dayak yiceksin adamın sana dönmemesini Bi lutuf olarak kabul et çünkü adam pişman olsa dayanamaz dönersin ama şuan iş senden çıkmış hem sana şiddet uygulamış hemde çabalamıuor yani senlik Bi olay kalmamış, elinden geleni yapmışsın gönlün ferah olsun
Aynen,üstüne düşme. Arama,mesaj atma açıdan kivransan bile. Dava günü dik dur,Allah büyük.Sen şimdi bırak mı diyorsunuz
Birkaç kere bana vurdu, bi de kızınca hakaret edebiliyor kolayca. Yani adam kızgınken çekilmiyor normal hali iyi
Sen kafanda hayal ettigin kisiyi seviyorsun sanirim, kocani degil. Gercek kocan siddeti seven biri cunku.Hayır hiç mantıklı değil aylardır bu duygularım geçsin diye bekliyorum yok yapıştı kaldı
Mesleğin olup olmaması önemli değil ailen var arkanda en önemlisi bu..bebeğin küçükmüş kendini hemen bişeyler yapmak için zorlama elbet bi iş bulursun önce kendini toplamaya çalış...bana kalırsa sonuna kadar git gelicekse o gelsin ama gelicek diyede bekleme hayatına bak...psikolojik yardım alırsan çok daha rahat atlatırsın inan bana...Mesleğim de yok bebek de küçük ben kafayı yemek üzereyim
Ne kadar ayıp...ne kadar aşağılayıcı bi cümle.kadın kadına nasıl söyler böyle bişey?Bence kafasına vurmuş ondan böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?