- 29 Eylül 2013
- 23
- 5
- 34
-
- Konu Sahibi denizbahar7
Merhaba arkadaşlar, eşimle 7 yıl önce evlendiğimizde iyi, sevecen bir insandı. Şu anda kaba, düşüncesiz, sert , sabırsız bir insana dönüştü. Çok mutsuzum. Ona karşı herhangibir sevgi yada başka bir duygum kalmadı. 2 yaşında oğlum var. Onu da alıp gitmek istiyorum ama maddi gelirim yok. Ailem de bana destek çıkacak bir aile değil. Ne yapmalıyım benzer şeyler yaşayAn varmı tavsiyelerinize ihtiyacım var...
Ne zamandan beri eşiniz bu şekilde davranıyo ki? Erkekler stresli olduğunda üstlerine gitmemek gerek çünkü gerçekten kırıcı olabiliyorlar.Merhaba arkadaşlar, eşimle 7 yıl önce evlendiğimizde iyi, sevecen bir insandı. Şu anda kaba, düşüncesiz, sert , sabırsız bir insana dönüştü. Çok mutsuzum. Ona karşı herhangibir sevgi yada başka bir duygum kalmadı. 2 yaşında oğlum var. Onu da alıp gitmek istiyorum ama maddi gelirim yok. Ailem de bana destek çıkacak bir aile değil. Ne yapmalıyım benzer şeyler yaşayAn varmı tavsiyelerinize ihtiyacım var...
Evet çok haklısınız kesinlikle sart ama bir de diplomalı koleler var malesefİşte bu sebepten ; eğitim , diploma Şart .....
Ise girip calisman disinda bi sansin yokMerhaba arkadaşlar, eşimle 7 yıl önce evlendiğimizde iyi, sevecen bir insandı. Şu anda kaba, düşüncesiz, sert , sabırsız bir insana dönüştü. Çok mutsuzum. Ona karşı herhangibir sevgi yada başka bir duygum kalmadı. 2 yaşında oğlum var. Onu da alıp gitmek istiyorum ama maddi gelirim yok. Ailem de bana destek çıkacak bir aile değil. Ne yapmalıyım benzer şeyler yaşayAn varmı tavsiyelerinize ihtiyacım var...
Ama bu da kötü davranışı ödüllendirmek gibi olmuyor mu biraz?Bence hemen kaçmayıp onu rahatlatmaya çalışın rahatlatıcak şeyler düşünün bir yemek olabilir masaj olabilir.Sevginiz belki de azalmamıştır sadece artık çok yorulmuş ve sinirlenmişsinizdir.Bir deneyin belki normale döner.Stresli olduğundan olabilir o yüzden dediğim rahatlatmaya çalışın.Evli olmadığım ama uzun süredir bir birlikteliğim var.Bazı dönemler oluyor bana çok kötü davranıyor o dönemlerde onun hoşuna giden şeyler yapmaya çalışıyorum ve üstesinden geliyoruz
Haklısınız ama kötü davranışını belkide kırmak için değil elinde olmadan sinirinden yapıyor olabilir.Benim stresli dönemlerimde bende maalesef çok kötü olurum.Beni rahatlatan şeyler ise eski halime dönmemi sağlar.Aslında önemli olan kişinin bu davranışları neden yaptığıdır.Gerçekten değişti mi yoksa dönemlik bir durum mu?Ama bu da kötü davranışı ödüllendirmek gibi olmuyor mu biraz?
Konu sahibi; eşinizin bu sinir stresi sadece iş yüzündense, belkide onu farklı bir iş alanına yönlendirmelisiniz. Kazancın daha az olsun dert değil, evimde huzur ve beni seven eşimi geri istiyorum tarzında bir yaklaşım aklıma gelen tek öneri.
Bende 4 aylık evliyim biraz gurur yaptım aldım kendimi anneme geldim dun geceden beri burda kaliyorum bide hamileyim. Sana diyeceğim şey evinden çıkma terketme . Hic bir yerde evi gibi rahat edemiyo insan annesinin evinde bile . Ne kadar iyi davransalarda kendin rahatsiz oluyosun. Evinde olmak istiyo insan.