Eşimi artık sevmiyorum..

Geçenlerde ben de benzer bır konu açmıştım
Belli bir yıldan sonra evlilik monotonlaşıyor.
eşinin sorunu ne bilemem ama eşini bi psikologa yönlendirebilirsin.
Kendini mutlu edecek şeyler yapabilirsin. Sen mutlu hissedersen hayata plumlu bakkarsın ve evliliğin de guzelleşir
Saçını değiştir
Spor yap bu çok iyi geliyor
Kararlı ol
Eşine karşı çok iyi ol.
Bir müddet sonra utanacaktır.
Bir de eşin kan tahlili yaptırsın b12 eksikliği de aşırı sinir yapıyor.

Bir de eşin ne zamandır böyle

Ücretli öğretmenlik başvurusu yyapmış mıydınız?
Akmasa da damlar...

Geçenlerde ben de benzer bır konu açmıştım
Belli bir yıldan sonra evlilik monotonlaşıyor.
eşinin sorunu ne bilemem ama eşini bi psikologa yönlendirebilirsin.
Kendini mutlu edecek şeyler yapabilirsin. Sen mutlu hissedersen hayata plumlu bakkarsın ve evliliğin de guzelleşir
Saçını değiştir
Spor yap bu çok iyi geliyor
Kararlı ol
Eşine karşı çok iyi ol.
Bir müddet sonra utanacaktır.
Bir de eşin kan tahlili yaptırsın b12 eksikliği de aşırı sinir yapıyor.

Bir de eşin ne zamandır böyle

Son 2 yıldır yavaş yavaş bu hali aldı psikoloğa gitmeyi kesinlikle kabul etmez ama benim muyluluğumdan etkilenir bununla ilgili bişeyler yapmalıyım kendime güvenimi çok kaybettim haklısın teşekkür ederim

gitmek çözüm değil gibi, yanlış anlamayın eleştirmiyorum, kimse kimsenin neler hissettiğini bilemez. Ama uzun bir birlikteliğiniz olmuş, yıpranmış da sanırım. Bence toparlamaya çalışın evlilik terapileri var bunları araştırabilirsiniz. Geliriniz de yokmuş, çocuğunuz da var yalnız değilsiniz. Sadece yapıcı olmaya çalışıyorum. Sonraki hayatınız bundan daha iyi olacağının garantisi yok sonuçtya

Canim eğer çok ciddi bir problem yoksa iyi de bir baba ise vaz geçme eşinden. Evet zayıfla(zayıflayalim:eek:) ise gir sınava çalış.kendini iyi hissedersen her şey düzelmeye başlar

Inanin bi tek siz degilsiniz bu durumda olan.ne yazikki evliliklerde bi sure sonra ilk zamanlardaki saygi kalmiyor.sonrasinda sevgide yerinden oynuyor malesef.evliliginden sikayet etmek esinden sikayet etmek durumu duzeltmek icin cozum aramak ümit verici guzel bisey.ama ne yazikki bunun farkina biz kadinlar variyoruz.erkekler anı yasiyorlar,bize sorun gibi gozuken meseleler erkekler icin siradan oluyor.bu yüzden esler zitlasiyor ve evliligin nasil olsa elde etmisligin verdigi rahatlikla felaket kirici olabiliyorlar.erkekler soyleyip atiyor ama kadinlar eslerinin tek kelimelerinden cumleler kurup manalar arayip duruyor gunler haftalar aylarca belkide.ardisira guvensizlik isin icine girdimi tamam zaten o evlilik tam bir iskence oluyor.bazende bunlar dile getirilmez etrafa mutluluk pozlari verilir.peki ben birsey sorsam...evlilik ne zaman bitirilmeli?

gitmek çözüm değil gibi, yanlış anlamayın eleştirmiyorum, kimse kimsenin neler hissettiğini bilemez. Ama uzun bir birlikteliğiniz olmuş, yıpranmış da sanırım. Bence toparlamaya çalışın evlilik terapileri var bunları araştırabilirsiniz. Geliriniz de yokmuş, çocuğunuz da var yalnız değilsiniz. Sadece yapıcı olmaya çalışıyorum. Sonraki hayatınız bundan daha iyi olacağının garantisi yok sonuçtya
Inanin bi tek siz degilsiniz bu durumda olan.ne yazikki evliliklerde bi sure sonra ilk zamanlardaki saygi kalmiyor.sonrasinda sevgide yerinden oynuyor malesef.evliliginden sikayet etmek esinden sikayet etmek durumu duzeltmek icin cozum aramak ümit verici guzel bisey.ama ne yazikki bunun farkina biz kadinlar variyoruz.erkekler anı yasiyorlar,bize sorun gibi gozuken meseleler erkekler icin siradan oluyor.bu yüzden esler zitlasiyor ve evliligin nasil olsa elde etmisligin verdigi rahatlikla felaket kirici olabiliyorlar.erkekler soyleyip atiyor ama kadinlar eslerinin tek kelimelerinden cumleler kurup manalar arayip duruyor gunler haftalar aylarca belkide.ardisira guvensizlik isin icine girdimi tamam zaten o evlilik tam bir iskence oluyor.bazende bunlar dile getirilmez etrafa mutluluk pozlari verilir.peki ben birsey sorsam...evlilik ne zaman bitirilmeli?

Çok güzel söylemişsiniz çok doğru adamda kaybetme korkusu kalmadı ki benim ne hissettiğimi umursamıyor. SiZe şnu söyleyeyim eğer benim maddi imkanlarım olsaydı bu evliliği bitirirdim yada enazından bitirmek için restimi çekerdim...

Terapiye kesinlikle gitmez ama dediğiniz gibi çocuk var kurtarmaya çalışıyorum bişeyleri ve evet malesef hayatın daha iyi olup olmayacağını bilmiyorum

Canim eğer çok ciddi bir problem yoksa iyi de bir baba ise vaz geçme eşinden. Evet zayıfla(zayıflayalim:eek:) ise gir sınava çalış.kendini iyi hissedersen her şey düzelmeye başlar

Çok iyi bir baba oğlumda babasını çok seviyor zaten bu yüzden bişeyleri düzeltmeye çalışıyorum ama başka çiftlere bakıyorum aşk dolular bizde ne aşk kaldı ne sevgi... Ama evet önce herşeyi düzeltmeliyim sonra bakıcam sonuçlara çok teşekkür ederim

Çok iyi bir baba oğlumda babasını çok seviyor zaten bu yüzden bişeyleri düzeltmeye çalışıyorum ama başka çiftlere bakıyorum aşk dolular bizde ne aşk kaldı ne sevgi... Ama evet önce herşeyi düzeltmeliyim sonra bakıcam sonuçlara çok teşekkür ederim
Bence etrafin etkisinde kalma cogu sahte mutluluk birde iclerine girip gormek lazim ne firtinalar vardir.mademki iyi bir baba biraz zamana birak,evlilik herzaman gulluk gulistanlik olmuyor,en basiti mutlulugunla mutsuz oldugun anlari tart bakalim hangisi agir.insallah gecici surectir herkez musmutlu olsa keske:KK9:

Bence etrafin etkisinde kalma cogu sahte mutluluk birde iclerine girip gormek lazim ne firtinalar vardir.mademki iyi bir baba biraz zamana birak,evlilik herzaman gulluk gulistanlik olmuyor,en basiti mutlulugunla mutsuz oldugun anlari tart bakalim hangisi agir.insallah gecici surectir herkez musmutlu olsa keske:KK9:
Evet keşke öyle olsa. Mutlu ve mutsuz olduğum anları karşılaştıracağım, inşallh geçici bir süreçtir tekrar teşekkürler

Merhaba arkadaşlar, eşimle 7 yıl önce evlendiğimizde iyi, sevecen bir insandı. Şu anda kaba, düşüncesiz, sert , sabırsız bir insana dönüştü. Çok mutsuzum.

İşte EVLİLİĞİN MALUM başı ve sonu..Bence her erkek ıcındekı o hödugu evlenınce cıkartıyo ve kadınlar da bı görevmıs gıbı ''sen alttan al ıdare et''dıyıp duruyor..Madem bırsey hıssetmıyorsun ayrıl gıtsın..Ama önce ıs falan arastır madem aılen destek olmaz..Ya da yoksulluk nafakası talep et esınden..O boşanmak ıstedıgını bılıyor mu?

Merhaba arkadaşlar, eşimle 7 yıl önce evlendiğimizde iyi, sevecen bir insandı. Şu anda kaba, düşüncesiz, sert , sabırsız bir insana dönüştü. Çok mutsuzum.

İşte EVLİLİĞİN MALUM başı ve sonu..Bence her erkek ıcındekı o hödugu evlenınce cıkartıyo ve kadınlar da bı görevmıs gıbı ''sen alttan al ıdare et''dıyıp duruyor..Madem bırsey hıssetmıyorsun ayrıl gıtsın..Ama önce ıs falan arastır madem aılen destek olmaz..Ya da yoksulluk nafakası talep et esınden..O boşanmak ıstedıgını bılıyor mu?
Bilmiyor, boşanamayacağımı düşünüyordur ihtimal bile vermiyordur heralde ama ben içten içe bunun planını yapmaya çalışıyorum , hayatımı böyle geçirmek istemiyorum..

Bilmiyor, boşanamayacağımı düşünüyordur ihtimal bile vermiyordur heralde ama ben içten içe bunun planını yapmaya çalışıyorum , hayatımı böyle geçirmek istemiyorum..
Hayat sizin ne kadar yorum yapsakta uaşayan sizsiniz ama yapmayın boşanmak hiç kolay değil.
2 yıl yavaş yavaş değişmiş eşiniz siz yazmışsınız bana göre değişimler tek taraflı olmuyo sizinde vardır değiştiğiniz noktalar belki iyi belki kötü ama evlendiğiniz zamanki denizbahar değilsiniz değil mi? Üstelik çok da iyi bir babaymış oğlunuza yazık değil mi babasından ayrı yaşamak. Boşanmayı unutun pişman olmayın zamana bırakın iş bulun çalışın ve kendinizi mutlu edin ki etrafınızda mutlu olsun.

Hepinize çok teşekkürler
Aslında ben edebiyat mezunuyum ama atanamadım birde ailem bana hiç sahip çıkmadı kilo da aldım belki bu sebeplerden onun gözünden düştüm bilemiyorum. Bazen alttan almaya çalışıyor ama çoğu zaman sabırsız sert ve kaba oluyor. Şu anda terkedemem zaten gidecek yerim yok birikmiş param da yok. Kilo vermeye çalışıyorum kpss hazırlanıyorum yine eskisi gibi beni seven adam olurmu diye uğraşıyorum ama bazen çok yoruluyorum ve üzülüyorum

canım
madem eşin konuşmaktan hoşlanmıyor, konuşamıyorsunuz ve şu anda gidecek, rest çekecek imkanın yok
o zaman bu süreci yönetmen lazım
ama yönetmek dır dır edip şikayet etmekle olmuyor! sen yüz kere de bin kere de aynı şeyi söylesen erkekler anlamadıktan sonra anlamıyor, bu sefer de beni umursamıyor deyip kalıyoruz
farklı yöntemler dene

mesela küçük kağıtlara eşinden beklentilerini yaz, ama böyle "aşkım bugün seninle sinemaya gitmek istiyorum" gibi şirin bir dille değil!
mesela "bir gün seninle sinemaya gitmek istiyorum, çünkü seninle sinemaya gitmeyi çok özledim" gibi
"bana uzun süredir bir hediye almadın, keşke bir tane alsan" gibi
"keşke bugün senden 2 romantik kelime duyabilsem" gibi
bu istekler, sana kendini mutlu hissettirecek ve ilişkinizi canlandıracak istekler olsun

ama nokta atışı istekler öyle "beni anlamanı istiyorum" yazarsan bir etkisi olmaz
bu kağıtları da her gün ısrarla onun cüzdanına koy, montunun cebine koy, banyoya koy, yani görebileceği yerlere koy
bulunca şaşırsın, ama bir cevap beklemediğin için de kendini konuşmak zorunda hissetmesin
ama bunları okuya okuya biraz senin hayatındaki boşlukla, senin ondan beklentinle falan yüzleşmiş olur
bakarsın işe yarar
bence denemeye değer :KK39:

Bircok evlilikte erkekler tavirlarindan dolayi kadinlarda sevgilerini kaybediyorlar.belli bir zamandan sonra yuvayi ayakta tutmayi saglayan etken cocuklar oluyor.bosanmalarda en cok sarsilan cocuklar oluyor hele ki babalarina duskunseler.cevremde bircok insan sadece cocuklari icin evlilikte mucadele veriyorlar.muzurtilki arkadasin soylediklerini dikkate alabilirsin bence

X