Eşimi artık sevmiyorum..

Merhaba arkadaşlar, eşimle 7 yıl önce evlendiğimizde iyi, sevecen bir insandı. Şu anda kaba, düşüncesiz, sert , sabırsız bir insana dönüştü. Çok mutsuzum. Ona karşı herhangibir sevgi yada başka bir duygum kalmadı. 2 yaşında oğlum var. Onu da alıp gitmek istiyorum ama maddi gelirim yok. Ailem de bana destek çıkacak bir aile değil. Ne yapmalıyım benzer şeyler yaşayAn varmı tavsiyelerinize ihtiyacım var...
aynı durumdayım hatta fazlası var. çok direndim şuan ki duruma gelmemek için. benimde iki yaşında çocuğum var benimde gelirim yok hatta zordayım..ana evindeyim. ama oraya bakınca buraya katlanıyorum

canım
madem eşin konuşmaktan hoşlanmıyor, konuşamıyorsunuz ve şu anda gidecek, rest çekecek imkanın yok
o zaman bu süreci yönetmen lazım
ama yönetmek dır dır edip şikayet etmekle olmuyor! sen yüz kere de bin kere de aynı şeyi söylesen erkekler anlamadıktan sonra anlamıyor, bu sefer de beni umursamıyor deyip kalıyoruz
farklı yöntemler dene

mesela küçük kağıtlara eşinden beklentilerini yaz, ama böyle "aşkım bugün seninle sinemaya gitmek istiyorum" gibi şirin bir dille değil!
mesela "bir gün seninle sinemaya gitmek istiyorum, çünkü seninle sinemaya gitmeyi çok özledim" gibi
"bana uzun süredir bir hediye almadın, keşke bir tane alsan" gibi
"keşke bugün senden 2 romantik kelime duyabilsem" gibi
bu istekler, sana kendini mutlu hissettirecek ve ilişkinizi canlandıracak istekler olsun

ama nokta atışı istekler öyle "beni anlamanı istiyorum" yazarsan bir etkisi olmaz
bu kağıtları da her gün ısrarla onun cüzdanına koy, montunun cebine koy, banyoya koy, yani görebileceği yerlere koy
bulunca şaşırsın, ama bir cevap beklemediğin için de kendini konuşmak zorunda hissetmesin
ama bunları okuya okuya biraz senin hayatındaki boşlukla, senin ondan beklentinle falan yüzleşmiş olur
bakarsın işe yarar
bence denemeye değer :KK39:
Yorumlarınızı beğenerek okuyorum ve :KK9::KK9::KK9:

canım
madem eşin konuşmaktan hoşlanmıyor, konuşamıyorsunuz ve şu anda gidecek, rest çekecek imkanın yok
o zaman bu süreci yönetmen lazım
ama yönetmek dır dır edip şikayet etmekle olmuyor! sen yüz kere de bin kere de aynı şeyi söylesen erkekler anlamadıktan sonra anlamıyor, bu sefer de beni umursamıyor deyip kalıyoruz
farklı yöntemler dene

mesela küçük kağıtlara eşinden beklentilerini yaz, ama böyle "aşkım bugün seninle sinemaya gitmek istiyorum" gibi şirin bir dille değil!
mesela "bir gün seninle sinemaya gitmek istiyorum, çünkü seninle sinemaya gitmeyi çok özledim" gibi
"bana uzun süredir bir hediye almadın, keşke bir tane alsan" gibi
"keşke bugün senden 2 romantik kelime duyabilsem" gibi
bu istekler, sana kendini mutlu hissettirecek ve ilişkinizi canlandıracak istekler olsun

ama nokta atışı istekler öyle "beni anlamanı istiyorum" yazarsan bir etkisi olmaz
bu kağıtları da her gün ısrarla onun cüzdanına koy, montunun cebine koy, banyoya koy, yani görebileceği yerlere koy
bulunca şaşırsın, ama bir cevap beklemediğin için de kendini konuşmak zorunda hissetmesin
ama bunları okuya okuya biraz senin hayatındaki boşlukla, senin ondan beklentinle falan yüzleşmiş olur
bakarsın işe yarar
bence denemeye değer :KK39:

yüreğine sağlık

bi işe girseniz? mesleğiniz falan var mı? ki hoş olmasa da bir insan yeter ki çalışmak istesin.

belki de sürekli evde olduğunuzdan eşinize sarıyorsunuz? ve farkında değilsiniz?

X