Eşimi artık sevmiyorum ve boşanmayi düşünüyorum

Evet bencede gereksiz cevap
3 dil biliyorum
En zayıf türkçem cünki Almanyadan katiliyorum

Hem erkek hem kadın hem anne olmaktan yoruldum. Hee birde herzaman için güzel, düzenli ve bakımlı olmak zorundayım
Beni anliyormusunuz?
Gerçekten ağlamak istiyorum yorgunluktan
Boşanınca da hem anne, hem baba, hem erkek hem kadın olacaksın. Farkeden bir şey olmayacak. Ama çocuğun için çok şey fark edecek. Bu halledilmeyecek bir şey değil.

kendi gelinliğini bile çektiği krediyle alan ben, iki sene de borcu harcı bitirdik eşimle.. Oradan kıs buradan kıs gezip tozma kıyafet alma derken bitti borçlarımız çok şükür.eşimin çektiği kredi benim çektiğimin yarısı kadardı..Ama ben aileme de tek kuruş harcatmadım.. Şimdi kv k peder sürekli beni takdir eder. Ezilirler vs. Ama benim başım hep dik.. Kimseye eyvallahım minnetim olmadı bu yaşa kadar..Kimseyi de kafama takmadım..Tek değerli olan benim..Benden bir tane daha olmayacak .. Kimse benimle o çukura gömülmeyecek..

Kendin için ne hayırlı ise onu yap.

Bence işi bırakın çalışmayın eskisi gibi o çalışıp çabalamak zorunda kalsın sizde çocuğunuzla ilgilenin. O düşünsün borçaları şimdi sizin maaşınıza güveniyor ondan böyle

Vala halinize sukredin derim 3 senelik evliyim ve esim madde bagimlisi evlenirken hersey duzelicek dedim ama olmadi onu kurtaramadim 6 ay icmedi 1 aydir iciyor ve isede gitmiyor artik ve ben 10 aylik kizim icin dayanmak zorundayim

Ben anladım seni
Becerikli kadının kaderidir bu
Benzer durumlar bizde de var
İnsan biraz yükü paylaşmak istiyor
Yoksa yakındığının yük olmadığını biliyorum
Nasıl olsa dayanamaz yapar diye yayılıyor paşalar sorun bu

Vala halinize sukredin derim 3 senelik evliyim ve esim madde bagimlisi evlenirken hersey duzelicek dedim ama olmadi onu kurtaramadim 6 ay icmedi 1 aydir iciyor ve isede gitmiyor artik ve ben 10 aylik kizim icin dayanmak zorundayim
Allah yardımcınız olsun dua edin eşinize bırakır inşallah size de sabır versin çok zor bir durum

Evet aynen öyle inanin. Beni anlayan olunca insan sanki derdini paylaşmis gibi oluyor. Ne yazikki kimseyle insan konuşamuyor bu konuları

Bir evin maddi yükü UZUN SÜRELI OLARAK kadın cekiyorsa o evlilikten bi hayir gelmez, mutlu olunmaz, o koca sevilmez, o cocuklar babaya saygi duymaz, o aile ayakta duramaz.nokta!
(Hastalik sakatlik vb, gibi durumlari belirtmeme gerek yok heralde, bunlarin haricinde)

Evet aynen öyle inanin. Beni anlayan olunca insan sanki derdini paylaşmis gibi oluyor. Ne yazikki kimseyle insan konuşamuyor bu konuları

Çok uzun zaman geçirmişsiniz beraber
Sen eşinin huyunu daha iyi bilirsin, hiç bir toparlanmana yoksa uyarmana rağmen boşanmak senin de hakkın
Ömür tükeniyor, insan nereye kadar çekebilir ki

Eşinizi sevmeme nedeniniz nedir? Yani sevgi paraylamı oluyor. O zaman 65 yaşında bir godomanı deli gibi seversiniz. Kadınlar erkeklere göre daha çalışkan, daha Zeki, daha sabırlı ve daha bilgili ve sorumluluk sahibidir. Onlarca boşanma davasına baktım ve hala benzer sebeplerle geliyorlar, erkekler gerçekten evlilik birliği içersinde nasıl hareket edeceklerini bilmiyorlar. Kadının yükü hep daha ağır. Yani kadın daha fazla özveride bulunuyor çünkü kadın erkeğe göre daha güçlü. Daha kolay çözüm üretiyor. Borçları ortaya koyun mesela krediyi yapılandırın daha az para ödeyip daha fazla aya bölün. Ekonomi yapmayı bilirseniz ve sadaka verirseniz bereketlenir artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…