- 23 Haziran 2015
- 16
- 10
-
- Konu Sahibi sevdam2222
Ben çok alakasız bir konuya takılacağım yoksa siz haklısınız açtığınız konuda..
Sanırım bankacısınız ve bir eğitiminiz var (profilde yüksek lisans yazıyor doğru mu bilmem)
Ama katletmişsiniz Türkçeyi.. herkezler, ayleleler, deyiller..
Boşanınca da hem anne, hem baba, hem erkek hem kadın olacaksın. Farkeden bir şey olmayacak. Ama çocuğun için çok şey fark edecek. Bu halledilmeyecek bir şey değil.Hem erkek hem kadın hem anne olmaktan yoruldum. Hee birde herzaman için güzel, düzenli ve bakımlı olmak zorundayım
Beni anliyormusunuz?
Gerçekten ağlamak istiyorum yorgunluktan
Vala halinize sukredin derim 3 senelik evliyim ve esim madde bagimlisi evlenirken hersey duzelicek dedim ama olmadi onu kurtaramadim 6 ay icmedi 1 aydir iciyor ve isede gitmiyor artik ve ben 10 aylik kizim icin dayanmak zorundayim
Ben 22 yaşında evlendim. Ve 30 yaşındayım.
Çocuk olduktan sonra iliskimiz eskisi gibi deyildi. Artık en fazla ayda 1 kere beraber oluyorduk. Ama her zaman bakımlı ol.ami ister. Ama gece yatağa geldiğimde uyur.
Benim tek düşüncem oglum.
Bilmiyorum artık sevgim varmi. İnanın bilmiyorum.
Birde aksamlari başımı yaslicak zamanım bile olmuyor cünki ya çamaşır yapıyorum yada mutfaktayim...
Esim çok iyi bir insan, ama sorumluluk kaldiramiyor.
Bizi dışardan herkez örnek aylenin diye gösterir..Ama gelin birde bana sorun
Allah yardımcınız olsun dua edin eşinize bırakır inşallah size de sabır versin çok zor bir durumVala halinize sukredin derim 3 senelik evliyim ve esim madde bagimlisi evlenirken hersey duzelicek dedim ama olmadi onu kurtaramadim 6 ay icmedi 1 aydir iciyor ve isede gitmiyor artik ve ben 10 aylik kizim icin dayanmak zorundayim
Ben anladım seni
Becerikli kadının kaderidir bu
Benzer durumlar bizde de var
İnsan biraz yükü paylaşmak istiyor
Yoksa yakındığının yük olmadığını biliyorum
Nasıl olsa dayanamaz yapar diye yayılıyor paşalar sorun bu
Evet aynen öyle inanin. Beni anlayan olunca insan sanki derdini paylaşmis gibi oluyor. Ne yazikki kimseyle insan konuşamuyor bu konuları
Hem erkek hem kadın hem anne olmaktan yoruldum. Hee birde herzaman için güzel, düzenli ve bakımlı olmak zorundayım
Beni anliyormusunuz?
Gerçekten ağlamak istiyorum yorgunluktan