-
- Konu Sahibi sevdam2222
Allah razı olsun.bunlar kime anlatılır ki zaten.arada bir buraya yazıp içimi döküyorum işte.bu da bir sınav diyorum sabrediyorum.Allah senin de yardımcın olsun.evladını sana bağışlasın.Ah be gulum ya icim cizladi allahm evlatlarini aydin ve hayirli nasib etsin sana senin kaderini de yazmasin zor elbette, rabbim yar ve yardimcin olsun su mubarek gunlerin hurmetine insallah opuyorum ve candan selamliyorum seni
Allah razı olsun.bunlar kime anlatılır ki zaten.arada bir buraya yazıp içimi döküyorum işte.bu da bir sınav diyorum sabrediyorum.Allah senin de yardımcın olsun.evladını sana bağışlasın.
Merhaba arkadaşlar
Ben 7 senelik evliyim. 2 yaşında oğlum var. Severek evlendik. Yanlız 1-2 senedir sanki eşime karşı artık birseyler hissetmiyor gibiyim. 8 senedir maddi sıkıntı icindeyiz
Cok Çalışmaktan ve yinede parasız olmaktan, yicek icecekten kismaktan usandim. Çok güzel işim var. Benim tüm param borca gidiyor. Eşimin maaşı çok az. Onunla da gecinemiyoruz. Mutzuzum
Ufak Bebeğimi 1 yaşından beri anneme bırakıp işe gitmek çok zoruma gidiyor
Eve geliyorum, gece 1-2 lere kadar birseyler yapıp satiyorum. Çok yorgunum. Esim hiç bir çaba göstermiyor.
Ne yapim sizce
ah canım sen de benim gibisin.ağlayabiliyorsan ağla.inan iyi gelir.öyleki ben ağlayamıyorum bile.
biz de 7 yıllık evliyiz.eşim yaklaşık 4 aydır çalışmıyor.onun bunun eline bakıyoruz resmen.ikiz kızlarımız var.3 yaşlarına girecekler.evlendiğimizde azimliydi çalışıyordu.borç içindeydik.ödedik dedik.sonra ben hep düzenli çalıştım.kenara köşeye atmaya çalıştım.yeni doğum yaptığımda eşim işyeri açtı ve iflas etti.şuan neredeyse bir ev parası borcumuz var.kiradayız.bir yandan avukatlar arayıp duruyor diğer yandan faturalar birikiyor.bunlara rağmen eşim iş beğenmiyor.neymiş şu kadar alırsa geçinemezmişiz.bu kadar alırsa emeğinin karşılığı sayılmazmış.ne yapacağımı şaşırdım.işe girmeyi çok düşündüm.iki çocuğu kreşe verirsem bana ne kalacak zaten.ki şuan 6 ay kadar tedavi göreceğim.ha bire hastaneye gidip geliyorum.hangi iş yeri kabul edecek bunu.bazen diyorum o erkek olarak takmıyor ben kadın olarak iki evladımı ellere bırakıp işe gideceğim!!! olmuyor işte olmuyor.seni öyle iyi anlıyorum ki.ben de bazen seviyor muyum diye düşünmeden edemiyorum.evlatlarına haşa tapan eşim onları aç açıkta bırakmak pahasına yok arkadaşlarıyla geziyor yok bizi çok düşündüğünden iş bulamıyor.kardeşim evde oturma.mesela sabaha kadar oturup gündüz uyuma.sabah kalk bismillah de git iş ara.söyleyin akşam 6 de iş aramaya çıkılır mı?bende mi var sorun bilmiyorum.tartışıyorum olmuyor, güzellikle konuşuyorum olmuyor.inan canım evde yağ bile yoktu geçen kayınvalideden istedim.olmayınca olmuyor işte.işletme mezunuyum.ev temizliğine dahi gittim.çocuklara baktıracak kimsem olsa yine gideceğim ama yok.annem-kayınvalidem haftada iki kere hastaneye gittiğimde zor bakıyolar ötesi yok.telefonuma annem tl yükletiyor, halıları 3 yıldır yıkatamıyordum annem verdi parasını, daha neler neler.gün geldi çocuklara bez alamadım, mama alamadım.yardım edenlerden Allah bin kere razı olsun.başını ağrıtmayayım bunlar adam olmaz gibi geliyor.en azından biraz azmettiklerini görsek içimiz rahatlar ama nerdeee....
bu nasıl bir yorum? çok gereksiz saçma ve alakasızIyi de borc evin borcu adamin kendi borcu degil ki?? Nolacak bosaninca cocugunla yeni asklara mi yelken acacaksin? Hmm bunu artik sevemiyom yenisine bakiim mi ne yani? Adamlar da seni bekliyo cocugunla kos
eşin evin bütün yükünü senin üstüne yıkmış..Merhaba arkadaşlar
Ben 7 senelik evliyim. 2 yaşında oğlum var. Severek evlendik. Yanlız 1-2 senedir sanki eşime karşı artık birseyler hissetmiyor gibiyim. 8 senedir maddi sıkıntı icindeyiz
Cok Çalışmaktan ve yinede parasız olmaktan, yicek icecekten kismaktan usandim. Çok güzel işim var. Benim tüm param borca gidiyor. Eşimin maaşı çok az. Onunla da gecinemiyoruz. Mutzuzum
Ufak Bebeğimi 1 yaşından beri anneme bırakıp işe gitmek çok zoruma gidiyor
Eve geliyorum, gece 1-2 lere kadar birseyler yapıp satiyorum. Çok yorgunum. Esim hiç bir çaba göstermiyor.
Ne yapim sizce
Ben 22 yaşında evlendim. Ve 30 yaşındayım.
Çocuk olduktan sonra iliskimiz eskisi gibi deyildi. Artık en fazla ayda 1 kere beraber oluyorduk. Ama her zaman bakımlı ol.ami ister. Ama gece yatağa geldiğimde uyur.
Benim tek düşüncem oglum.
Bilmiyorum artık sevgim varmi. İnanın bilmiyorum.
Birde aksamlari başımı yaslicak zamanım bile olmuyor cünki ya çamaşır yapıyorum yada mutfaktayim...
Esim çok iyi bir insan, ama sorumluluk kaldiramiyor.
Bizi dışardan herkez örnek aylenin diye gösterir..Ama gelin birde bana sorun